Bedrijf onbereikbaar
Bedrijf onbereikbaar, nog steeds geen pakket en geen communicatie.
Auto-onderdelen bestellen doe je voordelig bij EasyCarParts. Snelle levering in heel Nederland en België. Betaal veilig met iDeal, Afterpay of Creditcard. Vandaag besteld is morgen geleverd!
Belder 8A, 4704 RK, Roosendaal, Pays-Bas
Bedrijf onbereikbaar, nog steeds geen pakket en geen communicatie.
Schandalige service en volstrekt onbereikbaar - Bestelling 296566
Op 8 december heb ik bestelling 296566 geplaatst bij EasyCarParts.nl. Het betrof een klein, eenvoudig artikel (een gloeilamp voor kofferruimteverlichting) met een totale waarde van € 14,72 (inclusief € 7,50 verzendkosten).
De verwachting was een snelle levering, maar vandaag, 22 december, veertien dagen later, heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. De initiële aanname dat het artikel op voorraad was, wordt in de orderbevestiging al verwarrend genoeg tegengesproken met de status “Op bestelling”.
De werkelijke frustratie ligt echter in het volstrekte gebrek aan klantenservice. Ik heb meerdere malen geprobeerd telefonisch contact op te nemen om opheldering te krijgen over de status van mijn bestelling, maar er wordt nooit opgenomen. Dit is een onacceptabele gang van zaken voor een webwinkel.
Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf twee weken nodig heeft voor de levering van een klein onderdeel, en tegelijkertijd volledig onbereikbaar is voor de klant. Dit getuigt van een zeer slechte bedrijfsvoering en een totaal gebrek aan respect voor de klant.
Ik eis dat EasyCarParts.nl per direct contact met mij opneemt over de status van ordernummer 296566 en een concrete oplossing biedt. Dit is de slechtste online winkelervaring die ik in lange tijd heb gehad.
Vandaag MAD hulpveren laten monteren onder onze Fiat Ducato buscamper en zeer tevreden over afspraak maken en de installatie. Vriendelijke eigenaar/monteur en klaar terwijl ik kon wachten met een kopje koffie. Top en zeker een aanrader.
Heel makkelijk om een afspraak te maken en de nieuwe accu van een A-merk was binnen no-time geïnstalleerd. De prijs was ook nog eens veel goedkoper dan bij een zogenaamde vakgarage!
Mijn ervaring was heel goed en ik zal hier zeker vaker terugkomen!
7 juni onderdelen besteld die op voorraad zouden zijn.
Op 12 juni pas bij GLS aangeleverd
Die zouden het 15e leveren. Niet dus.
Vandaag 16 juni zal het aankomen.....
Helaas heb ik er nu niks meer aan want als ik had zitten wachten zou ik nu te laat zijn. Tussentijds mailtje leverde geen reactie op.
Deze onderdelen kunnen direct door naar het oud ijzer... Dit was de laatste keer easyparts. Kortom: K#t.
Ik had ruitenwisselbladen besteld voor mijn bmw en Renault Capture. De ruitenwisserbladen voor de Capture had ik verkeerd uitgezocht. Retour formulier ingevuld op de website en de instructies gevolgd. Toch nog even gebeld voor de zekerheid omdat ik in het algemeen de ervaring heb dat een kort belletje vaak veel problemen voorkomt. Ik had direct een heel vriendelijke meneer aan de telefoon die mij perfect heeft geholpen en kon uitleggen welke ruitenwisserbladen ik wel nodig had voor mijn Capture. Ik heb de verkeerde terug gestuurd op mijn kosten wat ik normaal vind want ik bestel de verkeerde. Ik had snel de juiste in huis.
Kort samengevat, EasyCarParts is goed bereikbaar, heeft een erg goede service, er wordt snel gereageerd en het wordt eenvoudig, ongecompliceerd opgelost.
Heb de dag ervoor gebeld of het onderdeel beschikbaar was. De persoon heeft mij telefonisch goed geholpen. De volgende dag kon ik het onderdeel al afhalen. Ik ben zeer tevreden over de service!!
deel van de bestelde onderdelen opeens niet op voorraad. na 6 wk maar eens en mail gestuurd
om te vragen waar die delen blijven..
reactie: is nog geen zicht op.
in tussen weer 4 wk verder nog steeds niets ontvangen geen update geen geld retour
Levering was ok. Echter ik diende product terug te sturen wegens toch niet passend.
Heb dit gedaan volgens de procedure op de website.
Nu, 4 weken later nog geen enkele respons. Geen refund, geen antwoord op diverse mails of via contactformulier op website. En telefonisch ook geen enkele respons.
TRIEST !!!
Bij dit bedrijf mag je schijnbaar niet zelf je producten uitzoeken. Er is geen zoeklink opgenomen in de website. Dit houdt in dat je alleen op kenteken kunt zoeken of alle producten van 1 soort moet langs gaan om jouw type/product te kunnen vinden. Geeft mij een niet oké gevoel. Prijzen waren hoger dan gemiddeld op andere sites.
iets besteld exact 10 dagen geleden wat in stock zou zijn.
Na 8 dagen niks te horen heb ik mail gestuurd om de aankoop te annuleren, en daar heb ik in 2 dagen ook nog steeds niets van vernomen.
Communicatie 1/5
Service ? Zullen zien hoelang het duurt om mijn geld terug te ontvangen.
Fatto ordine 10 agosto 2022
Mai ricevuto merce, ne rimborso (350€)
Mandato tante email ma nessuno risponde
Spullen werden op tijd geleverd, in een nette verpakking. Onderdelen die je uitzoekt op kenteken passen ook echt op die auto, er vanuit gaande dat je niet met aftermarket onderdelen werkt. Ik ga hier de volgende keer weer bestellen.
Correct bedrijf, snelle levering en nette prijzen!
Zondag besteld, dinsdag in huis!
En savoir plus sur les différents types d'avis.