EasyPark Norge Avis 955

TrustScore 4 sur 5

4,2

Har vært fornøyd med denne appen helt til i dag, hvor jeg ikke fikk betalt for den ene bilen her pga. restriksjoner??ingen ting å finne i historikken. Bot ble det. Prøv å få kontakt med kundeservic... Voir plus

Brukervennlig. Ryddig fakturaoppsett. Mulig å nå høflig hjelpsom kundebehandler ved utfordringer. Oversiktlig parkeringssone kart. Fungerer i hele landet for fx pendlere, dvs med langdistanse styring.... Voir plus

Er veldig enkel å bruke. Eneste er at man må følge med at du står i riktig sone på app. Noen ganger finner ikke app denne og velger nærmeste. Les skiltet og få rett sone så er dette bare en fryd. Vel... Voir plus

Enkel å bruke. Du slipper å stå i kø ved betalingsautomat, slipper å bruke tid på å finne rett posisjon og pris oppgis inkl.avgift. Du kan velge påminnelse når endt tid for parkering nærmer seg og har... Voir plus

1. Espace de parking

Écrit par l'entreprise

Vi gjør parkering enkelt! EasyPark gjør det enklere og mer effektivt å komme fram til destinasjonen for bilister rundt om i verden. Med kun noen få trykk i EasyPark-appen kan du administrere din parkering som det passer deg – og du behøver ikke engang være i nærheten av bilen. Trekker et møte ut? Ingen bekymring – du kan forlenge parkeringen via appen. Ble du ferdig med handlingen tidligere enn forventet? Null problem – bare stopp parkeringen din tidligere. Vårt mål er å gjøre din hverdag litt enklere. Kort sagt – med EasyPark kan du bruke mer tid på deg selv, og mindre tid på parkering.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

955 avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Styr unna automatisk kameraparkering da…

Styr unna automatisk kameraparkering da disse har en tendens til å kun lese innkjøring og ikke utkjøring. Antar at dette er bevist fra operatør.

Ble nettopp trukket 2000 for en slik hendelse, og sto reelt parkert bare 1 time.

EASY park og operatørene driver med svindel

6 décembre 2024

Kameraparkering ved Sogndal hotell…

Kameraparkering ved Sogndal hotell virker bare når en kjører inn ikke ut. Merkelig at ikke dette blir ordnet! Vår parkering står fortsatt på, har kontaktet EASYpark både på chat, og nå på telefon. Kommer ikke igjennom. Utrolig dårlig service.

11 décembre 2024

Blodsugere

Solgte bilen min her om dagen, så finner jeg ut at jeg fortsatt blir belastet for parkeringer hos den nye eieren. Veldig beleielig for EasyPark å legge alt ansvar over på brukeren når det gjelder betalinger. Å fjerne kjøretøyet fra appen er ikke akkurat det første jeg tenker på etter salg av bil, men det er vel nettopp dette de håper på også. At ting går i glemmeboksen og at folk går på autopilot, slik at de kan fakturere folk i en evighet uten noen konsekvenser. Fint lite imponert og jeg akter aldri å bruke denne møkka-appen igjen i fremtiden.

6 décembre 2024

Kommer aldrig bruke easypark igen!

Jag har brukt appen för att betala parkering och tydligen ikke betalat för någon bil alls. Fick nämligen bot nå och på något sätt lyckats registrera två skyltar den ena är reg skylten vi har på bilen och den andra är inget står bara två bokstäver. I vilket fall som så upptäcktes detta när jag fick en parkeringsbot. Får som svar fra Easypark att det finns specialskyltar och att jag har fått meddelandet om att detta inte är en vanlig skylt, vilket jag inte har! Så länge de får in pengar så spelar väl resten ingen roll. Är ren flax jag inte har fått fler böter!!

14 novembre 2024

Billed for nothing

Billed for nothing. We tried to charge our car at the hotel, on an Easypark station. Everything looked fine and we let the car charging during the night.
But in the morning, our car was not charged at all. When looking at the application, we could see that 0kw/h was transfered. And we thought that the charger was disfunctionning. So be it.
But what a surprise to see a bill coming for 50€! Easypark charged us 50€ for a charging bill with 0Kw/h ! And when trying to get a refund, we have been told that it was not Easypark responsability but the provider's one !
And it took about 3 months to get this kind of feedback...
I deeply encourage you to look for another parking/charging company, since there is no way to claim if any issue.

16 août 2024

Funker veldig bra

Funker veldig bra, tidssparende, ikke behov for mynter i lomma. Så lenge man har mobiltelefon med seg.

25 octobre 2024

Når den fungerer bra, men ikke når det oppstår problemer.

Når den fungerer, er det helt suverent og man betaler gjerne litt ekstra for det. Fin løsning for de med elbil angående lading også. Jeg har vært en lojal kunde i mange år, og at den også fungerer i Sverige er et stort pluss. Men, når du får problemer, som at du ikke får avsluttet kameraparkering manuelt. Så blir det tungvint igjen. Samt at kundeservice ikke vet hva de holder på med, når de sier at en parkering jeg har brukt i månedsvis, ikke har automatisk start og har aldri hatt det... Når den to av 32 ganger ikke starter automatisk og i tillegg snakker ovenfra og ned og ikke er imøtekommende i det hele tatt, da mister de en kunde. Det hadde kostet de den nette sum av noen få kroner å beholde meg som kunde, men det var de ikke interessert i.

22 octobre 2024