Easytaxischiphol Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top ervaring!! Super goed geregeld allemaal. Chauffeurs waren zeer behulpzaam en aardig. Belde dat hij er al was met ophalen van Schiphol en gaf directie waar ik hem kon vinden. Ik had de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De heer heeft ons uitstekend geholpen, ondanks het feit dat mijn telefoon thuis lag. Gelukkig heeft de meneer geduldig gewacht tot mijn schoonmoeder mijn telefoon had gebracht. Zeer vriendelijk. Ik ra... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik had de taxi niet meer nodig, geld is na 2 dagen op mijn rekening terug gestort. Wel mistte ik een bevestiging van de annulering en was de communicatie op de app niet heel vriendelijk (moest 3 keer... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hele slechte service. Ik werd 30 min voor mijn reservering gebeld dat er geen taxi beschikbaar was en dat ik mijn geld binnen 3 dagen terug zou krijgen. Heb toen duidelijk om een annuleringsbevestigin... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

EasyTaxiSchiphol vervoert u voor de laagste prijs van en naar Schiphol. Bij ons betaalt u tot 50% minder, dan bij een regulier taxibedrijf! Nu gaat al voor €67,50 ...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Een grote drama!!!

Een grote drama!!!

Heenweg kwam de chauffeur een kwartier te laat, en dan nog durven zeggen dat we moeten opschieten omdat hij nog andere klanten had.

Terugweg begon beter (dachten we)
Ik kreeg 7:37 een belletje of we al waren geland, vervolgens afgesproken dat we om 9:00 uiterlijk boven staan.

8:42 gebeld dat we er al waren, de chauffeur zou er aan komen werd er gezegd.

8:57 nogmaals gebeld omdat we niemand zagen.

9:30 weer gebeld nog steeds niemand.

Heb uiteindelijk maar een andere taxi genomen en zal dit ook nooit meer doen en niemand aanbevelen.

4 janvier 2024

Onze vlucht had vertraging

Onze vlucht had vertraging. Toen we eenmaal geland waren. Kreeg ik een geïrriteerde chauffeur aan de lijn. Dat hij lang staat te wachten. Toen we op de koffers stonden te wachten belde hij weer maar nu nog geïrriteerder. Ik netjes uitgelegd dat we nog op 1 koffer staan te wachten. Toen wou meneer nog met me in discussie gaan dat er op de app staat dat de bagage er al is. We werden heel chagrijnig ontvangen en meneer heeft blijkbaar veel haast. Eerste en laatste keer met dit bedrijf. Leuk terug komen zo!

28 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Vorige week vrijdag op 15 december…

Vorige week vrijdag op 15 december besteld en kreeg een bevestiging via email. Besteld voor december 20 om 05:30u ophalen voor naar schiphol. Helaas heleemaal niemand te bekennen om 06:00u nog steeds niemand en GEEEN mail ontvangen over annuleringen. Ik heb 5x gebeld en ook de whatsapp nummer!! Omdat wij eerder door easy taxi schiphol gebracht werden dat wad vorig jaar dacht ik dat t goed zou komen maar helaas helemaaal niemand en tot heden geen reactie van ze ontvangen.!! Mensen uitkijken!! Gelukkig heb ik de taxi ruim van te voren als ophaal tijd gehaald anders missen we onze vlucht! Helaas niet meer te vertrouwen zoo zonde dit!!

20 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ga niet in zee met de aso's van EasyTaxiSchiphol

Ga niet in zee met de aso's van EasyTaxi Schiphol. Wij lazen gemengde reviews en besloten toch 2 ritten te boeken. Voor de zekerheid gevraagd om een bevestiging dat de ritten kunnen doorgaan om gevraagde tijden en met gewenste hoeveelheid bagage. Ik kreeg een mail terug: bevestigd. Niets meer, niets minder. Vandaag, minder dan 24 uur voor vertrek kreeg ik ineens zonder toelichting een mailtje waarin mijn vertrektijd en hoeveelheid bagage waren aangepast. Minder bagage en eerder vertrekken. Ik heb direct gebeld, gemaild, een voicemail achtergelaten. Uren later geen bericht. Weer gemaild, gebeld, voicemail achtergelaten dat ik ander vervoer ga zoeken als ik niet snel iets hoor. Krijg ik een mail terug: is geannuleerd. Wat een ontzettend asociaal bedrijf! Ga hier niet mee in zee!

17 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Easy taxi Niet op komen dagen snachts op schiphol

Taxi besteld om ons op te halen op schiphol we landen om 23.30 en we moesten naar vertrekhal 3 uitgang B en dan zouden we worden gebeld. Vluchtnummer etc doorgegeven en alle communicatie via de whatsapp. We staan 12 uur buiten te wachten inmiddels gebeld op het 06 nummer. Geen antwoord en nog steeds geen taxi. Ook worden we niet gebeld zoals is afgesproken. Dan op de website een 010 nummer gevonden. Alle medewerkers in gesprek snachts om 12.20. We zouden worden teruggebeld. Tot op heden niets meer vernomen en al rennend konden we de laatste trein van 1.30 richting rotterdam halen. Wat een ontzettend slechte zaak. Er kan altijd iets tussen komen maar niet op komen dagen en niet terugbellen: schande voor easytaxi

15 novembre 2023

refer bookings 6331672 en 6331673

refer bookings 6331672 en 6331673
Het ophalen voor de rit naar Schiphol was redelijk op tijd en ik zou met een credit card betalen in de taxi maar kennelijk was de card lezer kapot!
Het ophalen in Schiphol was een disaster wij waren 45 min na de landing op terminal 3 maar er was geen taxi, gewacht daarna gebeld ja het zou nog 20 minuten duren, na 20 minuten nog geen taxi, weer gebeld ja hij moest nog olie bij vullen etc etc. Wij zijn in de tachtig, het regende en wilden niet langer wachten. Dit was een zeer slechte ervaring en we gebruiken easytaxi niet meer. Dirk van der Wiel

29 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

voor mij nooit meer deze taxi.

voor mij nooit meer deze taxi ik stond buiten met al mijn koffers met mij gezin maar taxi komt niet opdagen ik nog meer dan 40 min gewacht niemand bereikbaar van easy taxi Schiphol en ons vlucht gemist van ons vakantie nooit meer taxi boeken bij EasyTaxiSchiphol ik zal dit niemand aanraden dit bedrijf verdient geen ster

9 octobre 2023

Zeer slecht!

Een dag voordat we de taxi nodig hadden, nog een bericht gehad voor de reservering. We hadden een uur vertraging en dat hebben ze kunnen zien op de vluchtgegevens. Om 01.47 uur geland, om 03.47 nog steeds geen taxi op de afgesproken plek!?
Paar keer geprobeerd te bellen, maar kreeg steeds te horen dat alle medewerkers bezet zijn en dat ik een bericht kan inspreken en dan zo spoedig mogelijk zou worden teruggebeld!? Helaas....

Totaal niet professioneel om mensen midden in de nacht aan hun lot over te laten. En dan maar zien hoe je dan thuis komt en wel met een veel duurdere taxi. Op deze manier wordt je thuiskomst behoorlijk verpest.
Dank hiervoor!

Ik zal dan ook nooit, maar dan ook nooit nog eens hun een taxi reserveren en ze ook zeker niet aanbevelen.
Wat een flut bedrijf!!!

28 septembre 2023

Keurig

De taxi stond op de gevraagde tijd klaar. Saeed was zeer behulpzaam met het inladen en uitladen van de koffers. En was erg vriendelijk

1 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ongeacht de vertraging van mijn…

Ongeacht de vertraging van mijn vliegtuig bleef de chauffeur netjes wachten en was erg professioneel. Chauffeur gaf gelijk een vertrouwelijk gevoel en de rit naar mijn huis was erg prettig en ontspannen. Chauffeur rijd netjes en veilig.

13 septembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus