Du kan endast avbryta din prenumeration via mail. Dessa svarar de först på efter de skickat dina produkter. Ställer du andra frågor svarar de dig relativt snabbt. Hade problem med första ordern... Voir plus

Creamy oats, riktigt god och passar till lätt lunch, mellis samt efter träning. Har provat lite andra smakar men fastnat för denna smak så det är i stort den enda jag köper via abonnemang. Allt har... Voir plus

Suverän produkt som gör vardagen lättare när man har lite bråttom, eller ibland helt enkelt inte ork för att laga mat. Inte helt förtjust i alla smaker, men fastnat extra för iaf två som funkar... Voir plus

Bra måltidsersättning där jag håller mig mätt minst lika länge som om jag äter fast mat. Detta är ett bra alternativ om man som mig har IBS och föredrar att hålla magen lugn med flytande mat istället... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition

Ät näringsmässigt komplett och spara tid med våra SmartMëals – för under 25kr per måltid

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

629 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Snabb leverans, god smak (-) ingen shaker

Snabb leverans, god smak och konsistens. Tycker dock det är tråkigt att det inte ingår någon shaker vid första beställningen samt att pulvret har en tendens att skapa klumpar av pulver när man blandar med vatten, dock inte med havremjölk.

29 janvier 2025

Försöker ändra på er hemsida min…

Försöker ändra på er hemsida min beställning. Går inte står bara och tänker. Fick meddelande om uppdatera betalningsinformation. Kunde inte komma in på er hemsida. Kontaktat kundtjänst genom mail. Inget svar. Nu har beställningen ändå gått igenom. Inte nöjd.

28 janvier 2025

Jättebra hittills!

Snabb leverans!
Testat i en vecka nu och är supernöjd.
Som andra nämnt blir det lite klumpar om man använder shakern, men det är jag inte speciellt känslig för. Har testat i en mixer och då blir det helt perfekt!

22 janvier 2025

Leveranstiderna är alldeles för LÅNGA

Leveranstiderna är alldeles för LÅNGA!

Om jag ska handla igen så behöver dessa bli mycket bättre än vad de är nu.

Synd på en annars suverän produkt, men blir väl Huel istället.

De lyckas i alla fall leverera inom 1-3 dagar!

28 janvier 2025
Avis spontané

Love their products

Love their products, but i have ordered 10 days ago now and haven't recieved a shipment confirmation even.

Tried reaching out through support 3 times, and once in email but no reply yet (4 days ago)

Can someone pick this up?

(Edit)

Has been picked up wonderfully by the team, super happy again!

21 janvier 2025
Avis spontané

Välbalanserade produkter

Välbalanserade produkter, varje shake känns lite som en nystart för kroppen, smakerna är bra men personligen så tycker jag de smakar lite väl sött för att få fem stjärnor.

27 décembre 2024

Krångligt att beställa

Krångligt att beställa, koder i olika omgångar till mobil, betalning som borde finnas är Klarna, Trust eller liknande, eller apple pay, så tyvärr jag slutar nu

27 décembre 2024

Bra produkt men dålig digital…

Bra produkt men dålig digital kundupplevelse. Jag har inte kunnat logga in trotts otaliga försök att få den fyrsiffriga koden per mail – inga returmail alls! (har kollat spam och junk också såklart)!
Mycket skumt.

18 septembre 2024

Har tidigare kört huel och dessa var…

Har tidigare kört huel och dessa var betydligt godare! Mycket slätare och krämigare, tyckte huel kan bli ganska kornig. Smaken var väldigt god. Från att vara tolererbar när jag körde huel till att faktiskt vara god! Snabb leverans vilket är ett plus. Önskar att man kunde få med en skopa utan att behöva köpa till

7 janvier 2025

En savoir plus sur les différents types d'avis.