1. Magasin de vélos d'occasion

eBike XL is dé toonaangevende specialist op het gebied van elektrische fietsen met Bosch-middenmotoren. Bezoek onze showroom in Nieuwe Vennep, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Maak een onvergetelijke proefrit op onze uitgebreide selectie e-bikes, waaronder stijlvolle stadsfietsen, robuuste mountainbikes en bakfietsen. Vul je fiets aan met ons ruime assortiment accessoires, van zadelhoezen tot fietstassen en navigatiesystemen. Ons ervaren team biedt deskundig advies en begeleiding. Ervaar de kwaliteit, service en klanttevredenheid van eBike XL in de wereld van tweedehands, demo en refurbished elektrische fietsen. ------------------------------------------------------------ eBikeXL is the leading specialist in the field of electric bicycles with Bosch mid-motors. Visit our showroom in Nieuw Vennep, with plenty of free parking available. Take an unforgettable test ride on our extensive selection of e-bikes, including stylish city bikes, robust mountain bikes, and cargo bikes. Complete your bike with our wide range of accessories, from saddle covers to panniers and navigation systems. Our experienced team provides expert advice and guidance. Experience the quality, service, and customer satisfaction of eBike XL in the world of second-hand, demo, and refurbished electric bicycles.

4,2

Bien

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

J'ai été très bien accueilli dans une…

J'ai été très bien accueilli dans une très belle boutique avec plus 200 vélos électriques. Les propriétaires sont très serviables et parlent français. Demandez Othmane, il est parfaitement francophone.
Boutique très facile d'accès même quand on est pas d'ici.

19 juillet 2025
Logo de eBikeXL

Réponse : eBikeXL

Beste Alain,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring. Bij ebikeXL doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te geven, en het is fijn om terug te krijgen dat dit wordt gewaardeerd.
We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe, en verwelkomen u graag in de toekomst opnieuw!

Afficher les avis dans toutes les langues. (92 avis)