L'entreprise a répondu
Hurtig levering og rigtig god support Første bestilling kom med posten næste dag. Nemt at bestille og hurtig levering. Desværre viste det sig senere, at en del af bestillingen var defekt. Jeg sen... Voir plus
Det er altid en fornøjelse at handle med eBits. Hurtig levering og gode priser. savnede dog de små hyggelige klistermærker der somme tider har været vedlagt i pakken. Ohms lov des lige :-)
L'entreprise a répondu
Super sted, med Super kundeservice. kan klart anbefale. Bestilte et TS100 loddejern med tilhørende strømforsyning. Strømforsyningen viste sig at være defekt. Men blev med det samme tilbudt en hel ny... Voir plus
eBits.dk – Din partner i udviklingselektronik eBits.dk er din go-to webshop for elektronikentusiaster og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af udviklingsboards, mikrokontrollere, komponenter og værktøj til både hobbyprojekter og erhvervsløsninger. Uanset om du arbejder med Arduino, Raspberry Pi, eller ESP32, finder du alt, hvad du behøver til dit næste elektronikprojekt hos os. Vi prioriterer kvalitet, service og hurtig levering, så du kan få dine projekter i gang med det samme.
Gl Viborgvej 10, Aars, 9600 , Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : eBits
Trods at jeg havde bestilt noget forkert, fik vi det rettet inden det røg ud af Ebits-lokaler, og jeg fik det 2 dage senere.

Réponse : eBits
Hjælpsom & hurtigt leverende business, enormt fede produkter - der er kun plusser heri, tiptop

Réponse : eBits
Super-hurtig levering -- og perfekt kommunikation, da der efterfølgende var et par småting, som lige skulle justeres. Tak til eBits.

Réponse : eBits
Jeg havde et teknisk spørgsmål og fik et godt svar umiddelbart.

Réponse : eBits
Det er altid en fornøjelse at handle med eBits. Hurtig levering og gode priser.

Réponse : eBits
Bestilte dele fra shoppen som skulle bruges ugen efter, og regnede med det var i rigelig god tid. Men der gik en uge uden ordren var afsendt, så jeg rykker på mail 2 gange efterfølgende og ender med at må afbestille og bestille et andet sted. Giver 3 stjerner da der trods alt ikke var problemer med at få annulleret ordren, da ebits.dk omsider besvarer mine mails.

Réponse : eBits
Hurtig levering, dog manglede der et produkt i forsendelsen der blev krediteret med det samme ...

Réponse : eBits
Virkelig god firma der er studerende venlig.
Skulle købe et sæt til skolen, til 1800kr men havde ikke pengene. Så jeg kontaktede dem og de sagdd at jeg godt kunne vente til næste måned med at betale.🙂

Réponse : eBits
Fik kun det halve af ordren. Manglede en sensor med ledning. Fik kun selve boardet

Réponse : eBits
Super hurtig levering selvom det kun var småting der blev bestilt. Kommer trygt igen!

Réponse : eBits
En savoir plus sur les différents types d'avis.