Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk service... Jeg bestilte en Onyx Boox 10.3 gen2 og kort efter blev jeg kontakte af eBookReader om hvorvidt det var den korrekte model jeg havde valgt. Da den ikke var på lager endnu pga... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse Rigtig fin kundeservice og vejledning Jeg fik svar på alle spørgsmål og fik også flere gode råd i forbindelse med køb af min ebogslæser Kan klart anbefale at kontakte eBookReader... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ledte efter en ebookreader med adgang til eReolen og var kommet frem til at det skulle være en Onyx Boox Go 6. Det var hos eBookReader jeg fandt den billigst, hvortil der også følger 3 måneders gr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse hos ebookreader.dk! Hurtig levering og god kommunikation hele vejen igennem. Der var en lille fejl med det cover, jeg modtog, men det blev håndteret virkelig professionelt og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique

Informations provenant de diverses sources externes

Specialister i salg af e-bogs læsere og tilbehør

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse begge gange jeg bestilte

God oplevelse begge gange jeg bestilte. Første gang var før Black friday, hvor der blev beskrevet at der var en prisgaranti hvor man kunne skrive hvis prisen var billigere (den var under 20 kr billigere på Black friday men har ikke skrevet for det lille beløb i forskel), så jeg valgte ikke at vente og bestille den fineste Boox som jeg har brugt meget flittigt siden, min nye bedste ven 😍
Den skulle selvfølgelig have et beskyttelsescover, der kunne man godt have brugt en billlgere mulighed for porto, når den vejer så lidt, men tænker der er en årsag til det ikke er muligt. Begge gange er det sendt hurtigt hvilket er skønt for man venter jo altid spændt på ens bestilling 😁

19 décembre 2025

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive så detaljeret. Det hjælper os med at vurdere vores arbejdsgang og se, hvor vi kan optimere eller ændre tingene på sigt. Din feedback har derfor stor værdi for os.

Angående portoen har du helt ret i, at det virker oplagt at sende småting som brevpost. Vi har dog tidligere oplevet, at breve forsvinder i posten, og derfor har vi valgt denne løsning fra. Da selv en skærmbeskyttelse kræver forsvarlig indpakning, bliver vægten hurtigt så høj, at prisforskellen mellem brev og pakke er minimal. Vi prioriterer pakker med tracking, da de er forsikrede, hvis noget skulle gå galt undervejs.

Vi ville ønske, at vi kunne tilbyde fri fragt ligesom de store tøjbutikker, men avancen på e-bogslæsere og tilbehør er desværre meget lav, hvilket gør det svært. Du er dog altid velkommen til at kontakte os inden et køb næste gang, så kan det være, vi kan ”trylle” lidt for dig :)

Tak igen for din anmeldelse og rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og gode…

Super hurtig levering og gode informative mails.

12 décembre 2025

Hej Mads,

Det var super du oplevede informative mails og en hurtig levering, endda super hurtig, det er vi glad for at høre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og overskuelig køb og tilbud om…

Nem og overskuelig køb og tilbud om tilbehør der passer. Varen kom hurtigt og indenfor den af butikken fastsatte leveringstid. Super god oplevelse

13 décembre 2025

Hej Lene,

Det er godt at høre du oplevede en super god køb hele vejen igennem herfra. Så er alt som det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering.

10 décembre 2025

Hej Jan,

Det er super du er tilfreds med vores service samt den hurtige levering.
Mange tak.

Noté 4 sur 5 étoiles

Første ebogslæser - ONYX BOOX Go 6

God service - den blev leveret meget hurtigt. Svært at finde ud af hvordan den skulle indstilles, men det lykkes til sidst. Selve produktet er jeg glad for, men den er noget langsom til fx at vende sider og den bruger batteriet hurtigere end jeg forventede ved brug af apps. Havde været godt med brugsanvisning på dansk. Når det er sagt så er jeg mega glad for den.

6 décembre 2025

Hej Chris,

Det er super du er tilfreds med den gode service og hurtig levering.

Lige nogle kommentar til Go 6:
Alle ebogslæsere er langsomme til at bladre sider, da e-ink skærm er en fysisk process og ikke en LCD/LED skærm som på iPads og lign. Derfor tager det få millisekunder om at skifte fra side til side.

Ang. batteri forbrug: Når man først tager det i brug, og installere apps osv. så skal softwaren finde ud af at optimere processerne og finde ud af batteri % i ebogslæseren. Det tager nogle få dage, derefter vil du opleve at den ikke bruger ret meget batteri. Det er en normal process.

Vi har skrevet vores egen dansk opsætningsguide til hjælp for at sætte Onyx op, og du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp hvis der er noget der driller :)

Men det er godt du er meget glad for den, det er trods alt det vigtigste.

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris og hurtig levering.

God pris. Det helt rigtige produkt. Og så oveni købet super hurtig levering. Alt hvad man kan ønske sig.

2 décembre 2025

Hej Jesper,

Det er super du oplevede de gyldne 3:
God pris
Rigtige produkt

Så kan det ikke blive ret meget bedre :)

Med venlig hilsen;

Kanon kundeservice!

Kanon kundeservice!
Skulle bruge en ordre som gave to dage senere. Fra jeg bestilte til den var fremme gik under 24 timer. Tak! Stor anbefaling her fra.

Hej hmkloe,

Det var super du oplevede en hurtig forsendelse - endda under 24 timer.
Det er meget heldigt, vi forsøger at være hurtigt, og engang i mellem er vi også RIGTIG hurtigt åbenbart :)

Tak igen og rigtig god dag.

Super god service

Super god service, venlig, tålmodig og med godt resultat. Kan absolut anbefales.

Hej :)

Tak for din anmeldelse,

Det er super du er tilfreds med vores service, hvis der er nogle udfordringer i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik god hjælp da jeg havde problemer med at opsætte min Reader
Rigtig god service

Hej Jeanette,

Det er super du fik hjælp til opsætning - det er det vi er her for, så endelig kontakte os hvis der er noget der driller :)

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse.

Høj service: Jeg blev ringet op fordi der var tvivl om, om jeg havde bestilt det rigtige cover, fordi jeg havde bestilt til en gammel Kindle. I telefonen fik vi sammen tjekket at alt var som det skulle være, så jeg ikke fik det sendt forgæves. Magen til service skal man lede længe efter.

Hurtigt levering: Mit cover kom dagen efter.

Kvalitet: høj kvalitet, helt som forventet og jeg er så glad for mit nye cover.

Alt i alt, en oplevelse udover det sædvanlige :) jeg vil varmt anbefale andre at købe her.

30 novembre 2025

Hej Celina,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det var super du oplevede en god service herfra, det kan nogen gange godt være svært at skelne mellem de forskellige Kindle modeller, versioner og størrelser - men det er dét vi er her for :)

Også bonus den kom så hurtigt, noget vi stræber efter og lykkedes i de fleste tilfælde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Havde lidt problemer med opsætningen men fik rigtig god hjælp.

27 novembre 2025

Hej Jannie,

Det er super du oplevede hurtig levering men også efterfølgende hjælp med opsætning.
Opstår der noget yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os, så gør vi vores bedste for at hjælpe :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi anbefaler dette troværdige firma

Alt gik bare perfekt. Troværdigt firma og hurtig levering

24 novembre 2025

Hej Vigand,

Det er super alt gik perfekt, så kan man vist ikke gør det ret meget bedre :)

Rigtig god dag, og tak igen for din anmeldelse.

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Jeg skulle købe to nye ebookreadere og ringede op for rådgivning. Jeg fik faktisk rådgivning og ikke blot en salgstale. købte 2 nye Onyx og fik en meget fair behandling. Der handler jeg fremover.

28 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

God service samt tålmodig vejledning i…

God service samt tålmodig vejledning i telefonen og hurtig levering jeg er meget tilfreds

25 novembre 2025

Hej Bent,

Det er super du er tilfreds med servicen og levering. Vi er altid her for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os igen :)

Mega god service

Mega god service, meget hjælpsomme, og meget hurtig levering!

19 novembre 2025

Hej Andrea,

Jamen det jo perfekt at du har oplevet en god service herfra. Det tyder på vi gør det rigtigt :)

Tak igen for din anmeldelse og rigtig god dag.

Meget tilfreds kunde

Jeg bestilte en Onyx Boox 4c. Senere på dagen blev jeg ringet op af virksomheden og fik at vide, at den sidste desværre lige var blevet solgt. Til gengæld var der den næste model, 5c, og den var på lager. Jeg bestilte den, og den kom allerede næste dag. Det var en rigtig god oplevelse.
Det eneste der kunne have givet pil opad var, at jeg havde fået 5c til samme pris som den jeg oprindeligt havde bestilt, men jeg er fuldt ud tilfreds alligevel. Handler der gerne igen.

19 novembre 2025

Hej Henriette,

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med løsningen og den hurtige levering.
Selvom prisen var en anden, er vi sikre på, at du vil kunne mærke en positiv forskel med den nyeste teknologi i 5C-modellen.

Du er altid velkommen igen :)

Super godt.

Har handlet her før, og det var rigtig god service. Coveret jeg havde valgt første gang var desværre udsolgt i mellemtiden, og fik hurtig besked om det og kunne vælge et andet. Forsendelse er virkelig hurtig og altid godt pakket ind.
Stort udvalg og gode pakkeløsninger.
Anbefaling herfra.

18 novembre 2025

Hej Sarah,

Det er super du er tilfreds med vores service – også selvom den vare, du først ønskede, desværre var udsolgt i mellemtiden. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne finde en anden løsning til dig.

Tak for de pæne ord om vores levering og indpakning.

Du er altid velkommen, og rigtig god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

endnu en gang rigtig god behandling

endnu en gang rigtig god behandling. Jeg købte en ny kindle, og i første omgang viste det sig at firmaet, og jeg, havde fået en forkert model, men eBookreader var hurtige og flinke til at afhjælpe udfordringen.

14 novembre 2025

Hej John,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service, selvom vi kom lidt skævt fra start med modellen.
Vi sætter stor pris på din tålmodighed og er glade for, at vi fandt en hurtig løsning.

Rigtig god dag og god fornøjelse med din ny Kindle :)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Fint produkt, der lever op til forventningerne.

Super god service. Fik svar på mit spørgsmål med det samme

5 novembre 2025

Hej Margrethe,

Er glad for at høre du oplevede en god service hele vejen herfra. Og rigtig godt at produktet lever op til dine forventninger :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God hjemmeside og hurtig levering.

4 novembre 2025

Hej Maiken,

Godt, du kan lide vores hjemmeside! Det er lidt svært at lave den detaljeret, samtidig med at den skal være overskuelig, men vi tror, vi har fundet en gylden middelvej. :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus