Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk service... Jeg bestilte en Onyx Boox 10.3 gen2 og kort efter blev jeg kontakte af eBookReader om hvorvidt det var den korrekte model jeg havde valgt. Da den ikke var på lager endnu pga... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse Rigtig fin kundeservice og vejledning Jeg fik svar på alle spørgsmål og fik også flere gode råd i forbindelse med køb af min ebogslæser Kan klart anbefale at kontakte eBookReader... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ledte efter en ebookreader med adgang til eReolen og var kommet frem til at det skulle være en Onyx Boox Go 6. Det var hos eBookReader jeg fandt den billigst, hvortil der også følger 3 måneders gr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse hos ebookreader.dk! Hurtig levering og god kommunikation hele vejen igennem. Der var en lille fejl med det cover, jeg modtog, men det blev håndteret virkelig professionelt og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique

Informations provenant de diverses sources externes

Specialister i salg af e-bogs læsere og tilbehør

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Tilfreds.

Har ikke haft kontakt til firmaet. Kun bestilt, og der var hurtig ekspedition.

24 août 2025

Hej Susan,

Tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition af din ordre. Vi sætter pris på din feedback :)

Hurtigt svar på mail

Hurtigt svar på mail. Det jeg endte med at købe blev hurtigt sendt.

17 août 2025

Hej Birgitte,

Vi sætter pris på din ros af vores hurtige service, både på mail og ved forsendelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse.

Du ønskes en god dag :)

Super god service.

Super god service.
Der var en uheldig oplevelse med et forkert produkt, men André fra ebookreader ydede suveræn service og kom men en rigtig god løsning på problemet.

14 août 2025

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Desværre sker fejl engang i mellem, men vi forsøger altid at rette op på det så hurtigt som muligt.
Det er super du er tilfreds med servicen herfra alligevel trods fejlen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fantastisk service.

Hurtig levering og fantastisk service.
Servicen er helt igennem fantastisk.
Da jeg bestiller min første ordre kommer jeg ved en fejl til at bestille den forkerte ebogslæser, men lynhurtigt får de hjulpet mig så jeg kun få bestilt den rigtige.

Da jeg får min ebogslæser bøvler jeg med at få den sat op, men selv om klokken er over 10 om aften, bliver der svaret på mine mails super hurtig og bliver endda tilbudt at kunne ringe ind og få hjælp.
Vi får fejlen fundet og fixet, og nu virker det.

Tak for en fantastisk service.
Kan 100% anbefale at handle her.

19 août 2025

Hej Lykke,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glad for at høre du syntes syntes godt om vores service. Vi var ved det rigtig sted på det rigtige tidspunkt mht. mail & tlf. opkald :)
Skulle du have brug for mere hjælp er du altid velkommen til at kontakte os.

God fornøjelse med din nye ebogslæser og rigtig god dag :)

Godt udvalg

Godt udvalg, fine beskrivelser samt hurtig levering

13 août 2025

Hej Hans,

Det er super du er tilfreds "med det hele" fra vores forretning.
Det er også relevant for os at høre feedback omkring vores beskrivelser, så det er super du lige nævnte dette også.

Jeg bestilte først en Onyx Boox go 6

Jeg bestilte først en Onyx Boox go 6, og den kom 2 dage efter.
Derefter bestilte jeg en cover og beskyttelsesfilm til min nye ebog. Det kom ligeledes ret hurtig efter to dage.
jeg havde dog samme problem, som en anden bruger havde, ift. at få beskyttelsesfilm ordentligt på. Det var med luftbobler og ikke super flot at se på, så jeg valgte tage det af igen med det samme.
Det ville være en god idé at sende en vejledning med til beskyttlesesfilmen.
alt i alt en rigtig fin oplevelse med hurtig levering og jeg er så glad for min nye ebog.

10 août 2025

Hej Mona,

Det er super du er tilfreds med det bestilte, også den hurtige leveringstid.
Vi arbejder på sammen med vores leverandører at få instrukser med til skærmbeskyttelserne i fremtiden. God pointe som vi tager til os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en fantastisk…

Hurtig levering og en fantastisk kundeservice, da jeg kontaktede dem og spurgte til råds ifht mit behov. Jeg endte med et andet produkt end jeg først havde tænkt, og det er jeg super glad for! :)

5 août 2025

Hej Line,

Vi er glad for at høre du er tilfreds med den hurtig levering og god service/rådgivning herfra.
Og skulle du have brug for hjælp med din ebogslæser eller lign. er du altid velkommen til at kontakte os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition og god ebogslæser

Jeg har købt et pakketilbud med ONYX BOOX Go Color 7 Gen. 2. Det blev leveret hurtigt og uden problemer.
En ærgerlige oplevelse er, at den medfølgende skærmbeskyttelsesfolie ikke inkluderer monteringsvejledning og virker som en dårlig skærmbeskyttelsesfolie. Jeg har forsøgt at montere skærmbeskyttelsesfolien men kunne ikke få fjernet de mange små bobler, og har opgivet at montere den.

7 août 2025

Hej Lars,

Det er super du er tilfreds med vores hurtige levering, men lidt ærgerligt mht. din oplevelse med skærmbeskyttelsen.

Vores skærmbeskyttelser er produceret på den måde de skal være tynde men robust nok til at modstå ridser mm. for at give ikke kun en god beskyttelse men også en behagelige følelse når man rører ved skærmen.

Ang. montering, så kan man bruge f.eks et kreditkort viklet ind i en tynd klud og forsigtig presse luftbobblerne ud.
Vi vil gerne tilsende en ny skærmbeskyttelse til dig - venligst kontakte os med dit ordre nr. så kan vi hurtigst muligt tilsende en ny :)

Du ønskes en god dag.

eBookReader.dk

PS - Hvis du oplever andre problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi gerne der hvor vi kan :)

Utrolig hurtig ekspedition

Utrolig hurtig ekspedition.
Og da jeg havde brug for kundeservice i forbindelse med købet, var der hjælp at hente med det samme.

31 juillet 2025

Hej Susanne,

Det er super du er tilfreds med den hurtige levering og vores service. Vi er altid til rådighed ved. hjælp med ebogslæsere - inden købet, men også efter, mht. opsætning osv.

Hurtig levering og rigtig fint produkt

Hurtig levering og rigtig fint produkt

5 août 2025

Hej "Consumer",

Det er super du er glad for produktet, og en bonus vi fik den sendt hurtigt afsted :)

Hurtig levering. SUPER...

31 juillet 2025

Hej Jozef,

Er glad for at høre du er tilfreds med levering, er glad for at høre din ordre kom frem hurtigt.

Rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering - alt som oplyst.

25 juillet 2025

Hej Kim,

Det er super at levering kom hurtigt, noget som vi konstant bestræber efter.

Virkelig hurtig betjening

Virkelig hurtig betjening. Og fornuftig pris.

17 juillet 2025

Hej Thomas,

Det er super du oplevede hurtig levering og til en god pris ovenikøbet.
Det er vi glade for at høre.

Rigtig god dag til dig.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt.
God vare
Alt ok

17 juillet 2025

Hej Merete,

Det er super du syntes vi leverer hurtigt samt er effektive.
Det er vi glad for at høre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Jeg havde bestilt en eBookreader lige før sommerferie luk. Søndag samme dag jeg bestiller, bliver jeg ringet op at der var en anden der havde lagt en ordre før mig så den først ville komme efter deres ferielukning. Da farven var underordnet for mig blev det til en anden model. De kunne have været ligeglade og så havde jeg først fået den et par uger senere. Dejligt at blive mødt som kunde.

5 juillet 2025

Hej Peer,

Der er altid lidt udfordringer ved ferietiden, og forsøger at gøre det så “smertefri” som muligt for kunder der har lagt en ordre i mellem tiden, at få ordrene sendt så hurtigt som muligt. Det var godt og heldigt at det lykkedes med din ordre lige til tiden inden feriestart.
Tak for din anmeldelse igen og detaljerne du har beskrevet.

Rigtig god dag og sommer til dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og nem og…

Super hurtig levering og nem og overskuelig hjemmeside

4 juillet 2025

Hej Jeanette,

Tak også for ros omkring hjemmesiden og dens overskuelighed. Det er nogen gange lidt svært at lave en overskuelige hjemmeside når der er så mange tekniske detaljer, men lader til udefra din anmeldelse at vi gør det godt :)
Og super at du modtog din ordre hurtigt, noget vi altid bestræber efter og lykkedes heldigvis i de fleste tilfælde.

Noté 4 sur 5 étoiles

Readeren er svær at få installeret…

Readeren er svær at få installeret manualen på hjemmesiden er fra 2021 og på dansk, readeren er kun på engelsk og en nyere model end manualen. Derfor kun 4 stjerner. Jeg mangler stadig at få installeret mine apps

17 juin 2025

Hej Ellen,

Vores egen dansk opsætningsguide er lidt ældre - det er en generisk opsætningsguide som dækker alle modeller over en årrække.
Der kommer en ny software opdatering som gør at readeren kommer på dansk i fremtiden. Så det er gode nyheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok hjælpe med opsætning. Vi kan se at du endnu ikke har været i kontakt med os efter dit køb, men vi står gerne til rådighed skulle du have brug for det :)

Du ønskes en god dag, og tak igen for din anmeldelse med nyttige detaljer omkring dit køb.

God Service

Den reader jeg havde bestilt var en enkelt dag forsinket. Jeg blev ringet op og fik forklaring. Super service. Har nu modtaget den og kan glad tage på ferie

12 juin 2025

Hej Birte,

Ja, det er beklageligt med forsinkelser, det sker af og til engang i mellem med rest vare, udsolgte vare og transport forsinkelser fra leverandører mm. Men godt det kun drejede sig om en enkelt dag og tak fordi du syntes vi levere en super service til trods for forsinkelsen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

På alle måder en god oplevelse!

God vejledning. God service. Hurtig levering. Godt produkt

27 mai 2025

Hej Jakob,

Det super du fik en god vejledning og service, og hurtig levering skader heller ikke på oplevelsen :)

Håber du bliver glad for ebogslæseren, og du ønskes en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en virkelig god oplevelse

Havde en virkelig god oplevelse. Pakken kom hurtigt og ebogslæseren var nem at sætte op med hjælp fra vejledningen på deres hjemmeside.

27 mai 2025

Hej Anneline,

Det er super du havde en god oplevelse herfra :)
Også at levering foregik hurtigt og at du fandt vores vejledning nyttigt.

Håber du bliver glad for din nye ebogslæser.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus