Ik werd onlangs verblijd met een telefoontje van Eco Mind. De vriendelijke stem aan de lijn beloofde mij de ultieme, goedkope totaaloplossing voor mijn internet- en energiecontracten. Het klonk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vorig jaar ben ik al goed geholpen en deze keer ben ik weer goed geholpen door ene Jorik. Erg vriendelijke jongen en de jongen van de back-office was ook erg aardig en reageerde snel toen ik een vraag... Voir plus
Ik ben meestal een beetje terughoudend met zulke bedrijven, maar ze hebben me goed geholpen, heb een prima besparing en een mooie cashback gekregen. Zou het zeker aanraden.
Scam. Beweerde dat ik een contract bij Ecominds had afgesloten, klopt niet. Deze man heeft ook nog eens een intimiderende voicemail bij me achtergelaten zeggende dat hij weet waar ik woon en werk...... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Besparing opgeleverd van 30,- op…
Besparing opgeleverd van 30,- op maandbasis na de tarieven vergeleken te hebben. Service en contact was fijn, met expertise.
Oplichters en zware misleiding
Ze bellen met de mededeling dat ze aangesloten zijn bij de partij waar ik een energiecontract bij heb. Beste Mike kon alleen zelf niet aangeven welk bedrijf het betreft en wat ik per maand betaal. Met hem ‘meegespeeld’ en gezegd dat ik geen tijd heb en hij alles maar op de mail moet zetten, zodat ik kan kijken wanneer ik tijd heb. Hij bleef maar rekken en onzinverhalen vertellen.
Uiteraard geen mail ontvangen maar wel 24 gemiste oproepen en tal aan voicemails. Nummer uiteraard geblokkeerd.
Misleiding
Bellen ‘koud’ met de mededeling dat ze m’n energiecontract “beheren”. Als ik zeg dat hij uit z’n nek lult verandert het verhaal in dat ze een vergelijker zijn. Als ik dan ophang met de mededeling dat hij dat niet zei, heeft hij ook nog het lef om gelijk wéér te bellen dat hij niet gediend was van hoe het gesprek ophield. Schandalig.
Oplichting!!!
Oplichting!!!
Vragen om je bank gegevens en vertellen een slap verhaal over dat ze je prijzen kunnen verlagen. Weten veel van je informatie door de data base!! NIET VERTROUWEN
Oplichters
Oplichters! Zeggen dat ze bij jouw energiebedrijf aangesloten zijn. Is niet zo. Werd gebeld en of ik even wou tekenen in de toegestuurde link..
Klaploper! Ga es echt werken voor je geld. Muiterij!
Oplichting
Energiecontract
Kijk uit voor dit bedrijf met een niet bestaande email en telefoonnummer op hun website. Ze smeren je een zakelijk energiecontract aan met praatjes wat te mooi is om waar te zijn. Mikelientje ik hoop dat je tevreden bent om andere mensen op deze manier te behandelen, Karma komt nog wel een keer.