Der var fejl i lager statusen
Der var fejl i lager statusen, så jeg fik en anden blok størrelse og nogle ekstra små lækkerier og et håndskrevet brev. Super god service
Fik lige sådan en sød mail om jeg ikke ville give en anmeldelse efter mit køb.
Så det blev jeg da nød til.
Sød, personlig og hurtig betjening.
Varene var pakket og klargjort samme dag og så var der jo kun hurtig levering derfra.
Så ikke en pind og sætte en finger på service eller produkterne, som jeg er utrolig glad for 👏
Elsker simpelthen deres produkter . Og har prøvet flere lignende produkter men dette produkt holder duften virkelig længe . Og hurtig levering 🚚 de pakker med det samme
Fantastisk idé med duft voks. Lækre dufte og hurtig ekspedition
ELSKER mine dufte derfra, som holder vildt længe 👌
Vi har brugt meget duftvoks, og prøvet de fleste danske firmaer med håndlavet voks. Der mangler altid utroligt meget aroma fra dem.
Men hold da op. De her holder virkelig hvad de lover. Virkelig god aroma i alle de vokse vi har i huset fra EC Scentify.
Kæmpe anbefaling herfra.
Super lækre dufte! De holder utroligt længe tusind tak! 👏🏼👏🏼
Er normal ikke meget til duftlys , men de duftvoks jeg har købt er sku virkelig fine og nemme at bruge i lampen jeg købte med , klart min anbefaling og ikke sidste gang jeg har handlet hos jer • hurtig levering 👍🏻
Smukke duftlamper og skønne dufte😍 God og hurtig betjening😊