Edge Capitals

Para mim, esta é uma plataforma 100% legítima e, mesmo assim, as retiradas de lucros pagantes são enviadas automaticamente para minha carteira sempre que eu solicitar, não há taxas

this is a pyramid scheme, they will try to butter you up at first then once you invest they will force you to reach out to other to make them invest and giving you a small percentage that is why i cal... Voir plus

Stole 700!$ Then they requested me to pay to fix some bogus server! Yeah right! No refund. 700$ out... run! Never received or processed my withdrawal requests. Scam

Definitely one of the best investment company. Been investing with the company for over a year and still paying me. Fast customer service and way to register too. Truly awesome.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

DO NOT GO ANYWHERE NEAR THIS COMPANY

DO NOT GO ANYWHERE NEAR THIS COMPANY ! THEY ARE A SCAM, THEY WILL BUILD TOUR TRUST FIRST TO GET YOU TO KEEP PUTTING IN MORE MONEY , THEN WHEN YOU COME TO WITHDRAW IT , IT JUST STAYS PENDING ! YOU TRY TO CONTACT THEM THROUGH EMAIL AND PHONE AND THEY JUST IGNORE YOU !!!! DON NOT TOUCH THEY ARE A BIG SCAM !!!!! BE WARNED !.. My Review name is your only shot at getting back your investment.

15 mars 2022

saludos desde venezuela tierra amanda

saludos desde venezuela tierra amanda
son unos estafadores comence con 100 dolares y llegaon segun 98 ,, tuve que madar 10 mas para completar el pago y me dijeron que el sistema no agarraba pagos asi que tenia que ser exactos ,,que mandara 100 mas completos los mande para donde la mama de ellos ,,, a que revisaran por donde no le entraba el sol ,,,y ya claro tengo como 800 $% de comiquita porque el administrador me saco del grupo ,,,,,y no me responden por los 110 que mande menos por lo que les si dando ,,, ladrones triple hhijos de puta gonorre ,,,, como es posible que lleven tanto tiempo robando

16 décembre 2021

I started with $ 52 and after a few…

I started with $ 52 and after a few days my account became $ 160. After that I came to withdraw $ 110. Telling me I have to deposit $ 820. It is quite typical of fraud. Do not be deceived at all.
Everything is fraud, eavesdropping and fraud. All positive comments are the work of the company itself to deceive the poor people

24 mars 2021

Para mim

1 mars 2021

Stole 700!$

Stole 700!$

27 février 2021

He is not paying

He is not paying, the support is very poor, he does not respond. Do not put your money in this company. They will tell you that your withdrawal system is broken. Stay away from them.

10 février 2021