EFApaint Avis

4,6

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos EFApaint. Der forekom et par små korrektioner til ordren og til leveringen men disse var hurtigt og effektivt taget hånd om ved en telefon samtale hvor ma... Voir plus

EFSs alkyd gulvmaling er et fantastisk produkt til nye eller afslibede trægulve. Fleksibel og slidstærkt. Har anvendt det i sommerhus i over 2 år uden synlige slidmærker.

Hurtig og effektiv levering. Dog lille problem med emballagen var skadet måske lidt skør til indholdet. ellers alt ok of tilfredsstillende

Jeg vil bare bemærke, at pakken blev ikke send hjem til mig, men jeg fandt den nede i Havnepakhuset, og fik ingen meddelelse herom. ( ellers tak for pakken ). Mvh. Finnbogi Johhannessen

1. Fabricant de peinture

EFApaint er en 100% dansk ejet virksomhed, der siden etableringen i 1889 har udviklet og produceret autentiske maling- og træpleje produkter.

4,6

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

ELENDIG

Elendig maling, ødelagde hele mit gulv. Kan ikke anbefales

18 juin 2026
Logo de EFApaint

Réponse de EFApaint

Hej Lars

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Ud fra din anmeldelse kan vi desværre ikke umiddelbart identificere sagen eller se, hvilket produkt der er tale om, og derfor vil vi meget gerne høre nærmere om forløbet.

Vi må samtidig erkende, at vi ikke tidligere har hørt om denne sag. Havde vi været bekendt med problemet, ville vi meget gerne have været involveret, så snart det blev opdaget, da det ville have givet os mulighed for at undersøge forholdene og hjælpe dig hurtigst muligt.

Hvis der er tale om en fejl på et af vores produkter, og det har forvoldt skade på dit gulv, som du beskriver, vil vi naturligvis meget gerne hjælpe og finde en løsning, så gulvet igen kommer til at stå flot. For at kunne undersøge sagen nærmere vil vi sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte med oplysninger om, hvilket produkt der er tale om, hvor og hvornår det er købt, samt batchnummeret på emballagen. Disse oplysninger er vigtige for, at vi kan foretage en grundig undersøgelse af sagen.

Vi vil også meget gerne have mulighed for at besigtige gulvet, så vi kan danne os et bedre billede af situationen og vurdere, hvordan vi bedst kan afhjælpe problemet.

Hos EFApaint tager vi alle henvendelser og kundeoplevelser alvorligt, og vi ønsker altid en åben og konstruktiv dialog, når noget ikke lever op til kundens forventninger.

Vi ser meget frem til at høre fra dig og blive klogere på, hvad der er sket, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning.

Du kan kontakte os på info@efapaint.dk

Med venlig hilsen
Anne-Birte