Stort udvalg af kostumer og tilbehør. Jeg endte med at returnere det kostume, jeg havde købt, da jeg fandt et andet, der klædte mig bedre, og gik og ventede lidt på at få refunderet beløbet. Efter to... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rigtig god side! Og jeres størrelses Guide er perfekt! Stjerrnerne på kjolen sidder lidt skævt, men til den pris er det hvad man må kunne forvente 👌 virkelig hurtig servise, fik pakken efter to dage

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte kostumet sent torsdag eftermiddag og fik det leveret fredag formiddag. Mit barn blev så glad. Kostumet er fin kvalitet og størrelsen passede perfekt. Anbefaler gerne eKostumer til an... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte mandag over middag, dragten ankom tirsdag formiddag. Super service. Hjemmesiden er opdateret, så man reelt kan regne med at varerne er på lager. Også en stor fordel at I har tingene(i h... Voir plus

1. Magasin de déguisements

Informations provenant de diverses sources externes

Hele vores sortiment af kostumer og tilbehør er alt sammen med dag-til-dag levering, så skulle du være ude i sidste øjeblik, frygt ej. Bestillinger lavet hverdage før 15.30 loves ude allerede den følgende hverdag! Det kan ikke gøres meget hurtigere! Vi har Danmarks hurtigste levering i ’kostumebranchen’ og det er vi meget stolte af. Du er mere end velkommen, til at teste denne ekspress shop af. 'Ekspress-shop' er et øgenavn vores kunder har givet os, og det er vi meget stolte af. Sørg for, at du møder op i et kostume fra ekostumer.dk – og du garanteres at have det til tiden og få den bedste service – hvis der skulle opstå problemer undervejs.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Okay

Levering til tiden: super. Kvaliteten er jeg meget tilfreds med. Desværre syntes jeg ikke at måle skemaet er godt nok. Hvis jeg skulle ha fulgt den, skulle jeg i talje ha haft en xl, resten af målene sagde s (bruger normalt s). Satsede og bestilte en m. Desværre stadig for stor, så er nød til at få en til at sy det ind.

1 octobre 2015

Hej Linda.

Desværre er måleskemaer lavet ud fra en generel info fra vores leverandøre frem for at være tilpasset det enkelte kostume. Det er dog noget vi meget gerne vil ændre på, så mange tak for din feedback!

overholder de de lover

Dag til dag levering samt god kundeservice når man ringer til dem.

1 octobre 2015

Hej Melita.

Mange tak for dine rosende ord.
Vi er her for at hjælpe - glad for det bragte glæde :)

super service

fandt hvad jeg skulle bruge, bestilte det og 2 dage senere kunne pakken hentes på posthuset !!! super og vi vender helt sikkert tilbage.

20 septembre 2015

Hej Susan.

Det glæder mig at høre om din positive oplevelse ved os.
Vi går netop altid efter at få pakkerne hurtigt ud til vores kunder.
Glæder mig til at handle med dig igen :)

Varen ankom til tiden.

20 septembre 2015

Hej Nicholas.

Vi går altid efter at holde hvad vi lover.
Dejligt at det bragte glæde :)
Håber du vil handle her igen.

Maria - Ekostumer.dk

god kvalitet og hurtig lev

hurtig lev og en god kvalitet og i stor str som ingen andre butikker har :)

18 septembre 2015

Hej Allan.

Vi siger mange tak for dine rare ord.
Det er netop vores mål, som danmarks største webshop, at have det største sortiment :)
Håber at handle med dig igen.

Nemt og hurtigt

Stort udbud og hurtig levering.

2 septembre 2015

Hej Lars.

Hvor dejligt at høre, at du er så glad for os.
Håber du vil handle her igen :)

Fin service

Dog stod der at varen ville blive leveret dagen efter ved bestilling inden 16, fik den dog først dagen derpå.

30 août 2015

Hej Anneline.

Vi siger gerne, at ordre bestilt inden kl 15 kommer med posten samme dag, og bør være ude til levering dagen efter.
Ifølge postdanmark og GLS' egne statistikker holder dette i 97 % af tilfældene.
Desværre var du lidt uheldig, og fik din vare 2 dage efter bestilling i stedet for den ene dag vi nævner på hjemmesiden.
Det undskylder vi, men håber alligevel det kunne bruges :)

Alt ok

Fint udvalg og hurtig levering. Alt var ok.

24 août 2015

Hej Hans.

Dejligt at høre, at du har været så tilfreds med vores service og udvalg.
Kom gerne igen :)

Alt var tip top i orden

Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Produkter var lige præcis som på billederne.

Jeg er ganske tilfreds.

24 août 2015

Hej Hanne.

Mange tak for dine rosende ord.
De varmer :)

God handel

Hurtig afsendelse af vare, god pris, alt er som det skal være, så jeg er tilfreds. :)

Hvis jeg skal komme med et godt råd, så ville det nok være at søgeoptimere jeres varer lidt bedre. Brugte timer på at lede efter varen på google, og fandt det aldrig på eKostumer.dk via google, men ved et rent tilfælde, da jeg navigerede rundt på siden. :)

19 août 2015

Hej Jamila.

Vi er netop igang med en større forbedring af vores seo. Men som du selv nævner, findes kostumerne fint inde på vores hjemmeside, så der er lidt forbedring. Men der er jo altid plads til mere :)
Tak for din anmeldelse!

ABSOLUT TILFREDS

Hurtig levering og rigtig fint udklædningstøj til billige penge ! :)

17 août 2015

Hej Maria.

Mange tak for dine søde ord.
Det glæder os rigtig meget :)

super service

bestilte kl. 15:30 og pakken kom næste morgen:-)

10 août 2015

Hej Maibritt.

Lyder til du har været heldig og bestille en dag uden så meget travlhed.
Dejligt at høre, at vi ikke løb stærkt forgæves :)

hurtil levering

jeg skulle bruge et kostume, med meget kort varsel og ringede for at høre om det kunne nås til dagen efter.
ja var svaret hvis du bestiller inden kl 14
klokken var da 14.30 men jeg fik min vare til tiden næste formiddag som lovet
hilsen John

10 août 2015

Hej John.

Ja, vi gør altid hvad vi kan for at få tingene ud hurtigere. Og nu hvor der ikke er højsæson er vi ekstra fleksible.
Glad for det bragte glæde :)

Great service and quality

Fast delivery and great service. The costumes fit perfectly and great material. I really can only suggest them:)

9 août 2015

Hi Balazs.

We grately appreciate your review and kind words.
Your suggestion means a lot :)

Kind Regards,

Super

Super nemt og hurtigt

1 août 2015

Hej

Vi takker mange gange for dine venlige ord.
Håber du vil handle her igen.

skotte kostymen

Hurtig og fint forsendelse. God pakket ind
GOD KOSTYME der er det der skal bruges . Mangler ikke noget er som vist på billedet .
Men syningerne kunne godt finjusteres samt skæget ,fælder medet og sidder meget løst.
Men ellers den spredte smil og glæde bland gæsterne .

30 juillet 2015

Hej Erik.

Nogle af vores kostumer er desværre ikke så høj standard, som vi kunne ønske fra leverandøren.
Vi er dog meget søde til at finde på en løsning, hvis man kontakter vores kundeservice, til en anden gang :)

Men godt at høre, at skotten gav god underholdning.

Stjerne oplevelse

Særdeles tilfreds med den leverede vare og virkelig god service.

29 juillet 2015

Hej Henrik.

Vi siger mange tak for din anmeldelse.
Det er jo fantastisk med så meget ros :)

Maria - Ekostumer.dk

Super god service og hurtig levering

Virkelig god service fra eKostumer. Nem hjemmeside, stort udvalg, god kvalitet, billige priser og hurtig levering. Jeg handler der med glæde igen.
Tak for en god oplevelse.

27 juillet 2015

Hej Lisa.

Hvor er det dejligt at læse dine rosende ord.
Dem er vi rigtig glade for, tak :)

Super

Fik mine varer to dage efter jeg bestilte. Så det var helt perfekt. Har intet at klage over.

9 juillet 2015

Hej Tascha.

Mange tak for dine venlige ord.
Vi er glade, når vores kunder er glade :)

Louise - Ekostumer.dk