Erg top kwa reageren op de app alle antwoorden worden beantwoord deze shop zou ik iedereen aanraden voor degenen die een fatbike willen.in één woord top
Lisez les avis des autres
Goede service en goed behandeld. Twee fatbikes gekocht duidelijke uitleg een fatbike was binnen een dag door dochter Total löss gereden eerst zij hij niet te maken na twee dagen beld hij op toch te m... Voir plus
Echt super goede service!! Ik had een fatbike besteld en ik wist niet zo goed wanneer hij bezorgd zou worden, dus ik had ze een bericht gestuurd en werd heel snel gereageerd en de volgende dag was de... Voir plus
Niks anders dan lof voor dit bedrijf!! Super service alles netjes uitgelegd laten zien. Ik was nog nieuw in de fatbike wereld. Nu 3 maanden later stuite ik op een probleem en was eerlijk gezegd bang c... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ElectriX Bike – Dé nummer 1 in elektrische fatbikes van Nederland en België “Ride Different. Ride ElectriX.” ElectriX Bike is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en betrouwbare merken binnen de elektrische fatbike-wereld in Nederland en België. Wat ooit begon als een ambitieus idee om moderne, krachtige e-mobility toegankelijk te maken voor iedereen, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig merk dat dagelijks het vertrouwen krijgt van duizenden klanten. Door onze focus op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid hebben we een sterke reputatie opgebouwd en zijn we een vaste naam geworden binnen de fatbike-community. Onze groei is grotendeels te danken aan onze sterke aanwezigheid op sociale media. Met meer dan 70.000 volgers verspreid over verschillende platforms — en in het bijzonder op TikTok via @electrixbike — hebben we een loyale community opgebouwd die onze ontwikkelingen op de voet volgt. Onze video’s, klantreviews, behind-the-scenes content en productpresentaties zorgen ervoor dat steeds meer mensen kennismaken met de unieke stijl en kracht van onze fatbikes. Deze zichtbaarheid heeft ons niet alleen bekendheid gebracht, maar ook een hechte band met onze doelgroep gecreëerd. Wij leveren onze elektrische fatbikes door heel Nederland, België en Duitsland, waarbij we altijd streven naar snelle, veilige en zorgvuldige leveringen. Elke ElectriX Bike wordt volledig rijklaar afgeleverd, zodat klanten direct kunnen wegrijden zodra de bike is ontvangen. Deze service-gerichte aanpak zorgt ervoor dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn en met vertrouwen bij ons kunnen bestellen. Wat ElectriX Bike onderscheidt, is onze toewijding aan de beste service van Nederland en België. We geloven dat een goede klantrelatie begint bij transparantie, eerlijk advies en directe communicatie. Daarom staan we elke dag klaar om vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden, garantieafspraken duidelijk uit te leggen en klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze after-sales service wordt vaak genoemd als één van de redenen waarom klanten ons blijven aanbevelen. Daarnaast blijven we continu investeren in innovatie. We luisteren actief naar feedback van onze community en gebruiken die om onze modellen te optimaliseren, nieuwe accessoires te ontwikkelen en ons aanbod voortdurend te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat elke klant niet alleen een mooie fatbike ontvangt, maar een product dat voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard waar ElectriX Bike voor staat. Kies voor ElectriX Bike en ervaar waarom zoveel klanten ons hun vertrouwen geven. Of je nu zoekt naar kracht, comfort, stijl of een unieke rijervaring — bij ElectriX Bike vind je het allemaal. ElectriX Bike – Ride Different. Ride ElectriX.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- electrixbike.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Zeer tevreden over deze fatbike-shop
Zeer tevreden over deze fatbike-shop! Er zijn tegenwoordig zooveeel aanbieders en 9 vd 10 zijn niet te vertrouwen en maken hun beloftes niet waar. Electrixbike is die 1 vd 10 die dat wel doet! Ik ben zondag samen met mijn zoon langsgeweest die al heel lang een fatbike wil. Electrixbike reageert snel op Whatsapp en we konden gelijk langskomen. Op alle denkbare vragen kregen wij een duidelijk antwoord en hij mocht gelijk een proefritje maken. De volgende dag hebben we de fiets besteld en hij kon al dezelfde dag (!) geleverd worden. Bizarrr snel! Bij aflevering nog alles doorgenomen en alle uitleg gekregen. Supervriendelijke man en weet alles mbt het product! Ik beveel hen zeker aan!!
Stevige fiets
Stevige fiets, rijdt super soepel en heeft een lange accuduur. Mijn dochter is er super blij mee. Geweldige kwaliteit en fijne service! 🚲✨
Snelle service!!
Een fatbike besteld en binnen een dag bezorgd, de bezorger was super behulpzaam en de fiets stond gelijk rijklaar. Al met al super tevreden met mijn aankoop, voor degene die nog een fatbike zoeken zeker bij Electrix bestellen!
Best 👌 very good serice
Heel erg vriendelijk en het wordt heel…
Heel erg vriendelijk en het wordt heel erg snel bezorgd dus zeker bestellen!
Snel levering en vriendelijk
Snel levering en vriendelijk mijn dochter is blij.
Zeer klantvriendelijk, snelle levering
Op basis van de reviews zijn we hierheen gegaan en hebben een proefrit gemaakt. Ze zijn ontzettend klantvriendelijk, denken mee, leggen alles heel goed uit. De fatbike kon heel erg snel bezorgd worden, waarbij alles nog een keer goed nagelopen werd en we goede adviezen kregen. De prijs was erg goed zeker in vergelijking met andere bedrijven. We zijn erg tevreden met hoe we geholpen zijn. Het is ook erg fijn dat we voor onderhoud hier terecht kunnen.
Geweldige service bij Electrix
Geweldige service bij Electrix! Vanaf het moment van aankoop van de fatbike voor mijn zoon werd ik uitstekend geholpen. Het team denkt actief mee, reageert snel en levert duidelijke uitleg. Ook na de aankoop blijft de service top. Absoluut een aanrader voor iedereen die een betrouwbare fatbike én goede ondersteuning zoekt.
Top service
Top service, top verkoper, perfecte communicatie en de fiets is van top kwaliteit!!!
Ben super tevreden en zeer zeker aan te raden aan iedereen 👍👍
Super tevreden super snel geleverd Ze…
Super tevreden super snel geleverd Ze zijn heel goed bereikbaar en reageren heel snel. Mijn zoon is super blij met zijn fatbike
Vandaag kwam mijn fatbike binnen super…
Vandaag kwam mijn fatbike binnen super blij mee hij rijd super goed
Ik wil ten eerst mijn moeder bedankt ahahha
Mijn zoon is heel blij met zijn nieuwe…
Mijn zoon is heel blij met zijn nieuwe Fatbike. De fiets is binnen 1 dag bezorgd en alles is persoonlijk heel goed aan hem uitgelegd.
We werden voor/tijdens en na de aankoop zeer behulpzaam te woord gestaan en al onze vragen werden direct duidelijk beantwoord, we zijn supergoed geholpen!
Ik kan deze zaak zeker aanbevelen voor de mensen die een elektrische fiets aan willen schaffen.
Fatbike v8 dubbele accu
Heb een Fatbike gekregen en hij rijd zo goed en fijn 100% een 10/10
Vandaag mijn fatbike mogen ontvangen…
Vandaag mijn fatbike mogen ontvangen wat een service zeg dat mijn fiets zelfs op zondag afgeleverd werd.
Ik ben zeer tevreden over de top service en de uitgebreide uitleg over hoe alles werkt.
Ik kan Electrixbike aan iedereen aanraden.
Goede ervaring
Goed geholpen, aardige mensen, mooie fatbikes en veel keuze.
Mijn zoon is helemaal blij met zijn…
Mijn zoon is helemaal blij met zijn nieuwe Fatbike! Werd gebeld dat geld binnen was en ze kwamen dezelfde avond nog de fiets leveren! Goede uitleg gekregen en top service! Zeker een aanrader en zal zeker hier terug komen
Goed en snel contact
Goed en snel contact. Eerlijke en zeer vriendelijke mannen. Zeer behulpzaam. Wij zijn tevreden ga zo door
Het is een hele lieve man
Very good Support and quick…
Very good Support and quick feedback/delivery
De beste kwaliteit
Ik vind het een top kwaliteit ik vind de Fatbike mooi En echt iets voor lange wegen
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.