1. Magasin d'électronique
  2. Maison d'édition
  3. Magasin de fournitures scolaires et matériel pédagogique pour enseignants
  4. Magasin d'articles de loisirs
  5. Éditeur de livre multimédia et électronique

Elektor is al zes decennia lang een begrip in de mondiale elektronicawereld. Met de publicatie van Elektuur in Nederland in 1960 hielpen we de eerste elektronica maker-beweging te lanceren en aan te sturen. En sindsdien is onze wereldwijde elektronica engineering community uitgegroeid tot honderdduizenden toegewijde leden en technische experts die Engels, Duits, Nederlands en Frans spreken. In de loop der jaren heeft Elektor zich ontwikkeld van een uitgeverij van tijdschriften en boeken tot een multimedia community platform dat professionele elektrotechnici, fabrikanten en de bedrijven die met hen willen werken, bedient. Vandaag de dag stelt het bedrijf met zijn tijdschriften (Elektor, Elektor Industry, MagPi en Make:), digitale uitingen (Elektor Labs, websites en E-Zines) en webshop (www.Elektor.nl) de leden van de wereldwijde engineering community in staat om betaalbaar en efficiënt elektronica te ontwerpen, te delen en te verkopen. ELEKTOR WEBSHOP & LAB Engineers, fabrikanten en elektronicaliefhebbers vertrouwen op de Elektor-webshop (www.Elektor.nl) voor betaalbare, hoogwaardige elektronicagerelateerde kits, modules, componenten, testapparatuur en leermateriaal. Of u nu op zoek bent naar een designplatform (bijv. Raspberry Pi, Arduino of ESP32), een nieuw boek over elektronica of Lab tools (bijv. oscilloscoop of toolkits), Elektor heeft het voor u. Het fulltime in-house engineeringteam van Elektor kan uw productontwikkeling en pre-testing verzorgen. Naast testprojecten voor onze publicaties ontwikkelen onze engineers ook nieuwe producten die via de Elektor-webshop en partnerkanalen worden verkocht.

4,4

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Très bon produit

Très bon produit
Que des bons souvenirs de mes premiers pas dans le monde de l'électronique
Et plein de montages a réaliser

21 mars 2025
Logo de Elektor Store

Réponse : Elektor Store

Merci beaucoup pour votre avis positif! Nous sommes ravis d'apprendre que notre produit vous a apporté de bons souvenirs de vos débuts dans le monde de l'électronique. Votre satisfaction est notre priorité, et nous espérons que vous continuerez à réaliser de nombreux montages avec plaisir.

Marleen d'équipe Elektor

Afficher les avis dans toutes les langues. (691 avis)