Lisez les avis des autres
Aardige webshop. Staat veel info op iedere pagina wat het af en toe onoverzichtelijk maakt. Bestellen en leveren gaat heel goed, echt volgende dag in huis, mits op voorraad. Contact via bellen en m... Voir plus
Had nog behoefte aan extra informatie alvorens ik tot koop van een 3d printer wilde overgaan. Hier ben ik via de chat goed over geïnformeerd. Ook werd ik geattendeerd op een aanbieding van PLA filamen... Voir plus
Arduino starter kit besteld en eenmaal ontvangen bleek de helft van de onderdelen te missen. Mailtje gestuurd, direct reactie terug met bericht dat ze het in orde gingen maken. Dag daarna lagen de m... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Elektronica Voor Jou is gespecialiseerd in educatieve en hobby elektronica. Bekende merken die wij voeren zijn o.a. Arduino & Raspberry Pi. Daarnaast leveren wij 3D printers, Robotica, Prototyping onderdelen en nog veel meer.
Coordonnées de contact
Fokkerstraat 12, 3833 LD, Leusden, Pays-Bas
- 033 - 200 3116
- info@elektronicavoorjou.nl
- elektronicavoorjou.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
€250 in totaal aan filamenten besteld
€250 in totaal aan filamenten besteld, helaas lag 1 filament los uit zijn houder waardoor het onbruikbaar was, netjes terug gestuurd en een week na de retourontvangst (9sept) gebeld. Dit hebben zij niet eerder meegemaakt en ze zouden mij via mail contacten. Das is helaas niet gebeurd en heb zelf nog contact gezocht via hun whatss app, word ook niet op gereageerd. Hopelijk via deze weg wel contact te krijgen wat zijn nu maand verder voor de rest prima bedrijf als alles volgens plan loopt. Maar heb je retourzending dan is het drama!
Prima jumper kabels niets mis mee
Prima jumper kabels niets mis mee, tegen ook nog een goede prijs
Goede webshop beleving
Redelijke prijzen, heldere communicatie en snelle levering.
Betrokken en behulpzaam
Bijzonder vriendelijk geholpen door Ryan met het bij elkaar zoeken van onderdelen die voor mij - een leek in elektronica - lastig te vinden waren door de grote variëteit per artikel. Hij heeft er echt tijd in gestoken, zodat ik de juiste onderdelen kan bestellen.
Super bedankt Ryan, heel erg blij mee!
Uitstekend verzorgd !
Snel en compleet geleverd
Mijn raspberry is en compleet geleverd voor een goede prijs! Gewoon in een brievenbus pakketje dus ideaal.
Service bestaat nog!
Ik was op zoek naar een goede 3D printer, uiteindelijk gekomen op een mooie bambu labs, op vrijdag gebeld of ze hem op voorraad hadden, dit was het geval, gelijk besteld met nog een paar accessoires, ze waren zeer vriendelijk aan de telefoon en gevraagd of ik hem eventueel de volgende dag (op zaterdag) op zou kunnen halen, en dit was gelukkig geen probleem, vandaag dus naar Leusden gereden en de printer wezen halen, we zijn daar ontzettend vriendelijk geholpen door Simon, al mijn vragen werden direct beantwoord en kreeg ook nog een goede uitleg over de printer die ik aangeschaft heb, in hun showroom stond ook een zelfde type dus kon hem ook werkend zien, uiteindelijk met nog een beetje extra filament en een heel goed gevoel over de printer en het bedrijf waar we het gekocht hebben weer huiswaarts vertrokken.
Ze gaan mij/ons vaker terugzien na deze zeer aangename aankoop ervaring 5/5 ik kan ze zeer aanbevelen.
Waardeloze service..
Om een pakketje te retourneren heb ik 15x contact moeten opnemen. Heb na een maand nog steeds geen geld terug ontvangen en krijg geen reactie meer via WhatsApp.
Goede kwaliteit / prijs en snelle levering
Snelle verwerking en levering voor een mooie prijs en kwaliteit. En reageert snel op eventuele vragen omtrend uitvoering en levering. Wat mij betreft een aanrader
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd, kant en klaar pakket voor Raspberry Pi
Snel geleverd
Retour geen gehoor…
De verzending ging perfect alleen had ik een andere apparaat moeten bestellen dus ik wil graag retouren staat ook bij dat ze binnen 1-3 werk dagen reageren per e-mail maar ik hoor maar niks hun Whatsapp (werkt) ook niet.. dit is echt een slechte indruk mischien pas ik mijn review noch aan maar op dit moment vind ik het maar niks…
Netjes verzorgd en snel verstuurd.
Never recieved my order
I have ordered a raspberry pi a week ago and it is still not sent. It was in stock when I ordered.
Update: Apparently a ssd card was not in stock, and they haven't bothered to notice it on the webpage or send me an email about.
Update 17-01-26 I still haven't revived my order, because the delivery left it at unknown adress and the shop does not reply to my emails to start the dispute.
Update 28-02-26 They still did not respond to my email.