2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

O stjerner herfra…

O stjerner herfra…
Hver gang man skriver, at man ikke er medlem, bliver linjen slettet… Er man medlem og skriver til en anden profil, kan profilen kun svare, hvis den profil selv er medlem… Man kan altså som medlem ikke få svar tilbage, hvis man skriver til en profil, som ikke er medlem. Man kan ikke se om en profil er medlem eller ej… Spild af penge…

3 novembre 2024

Minus stjerner

Minus stjerner. Fik at vide af kundeservice, at der var for mange mænd - i forhold til kvinder i “min alder” - der kunne vælge og vrage, da jeg skrev, at jeg syntes, at der var virkelig mangel på respekt, høflighed og almen dannelse blandt mændene, der undlod at svare eller slettede match uden svar.

12 juin 2023

Der sker absolut INTET på siden

Der sker absolut INTET på siden - gamle profiler, der minder om fake news - ingen trafik overhovedet, måske er det mig der ikke er interessant, men jeg undrer mig over at ud af “hundredvis” af profiler er der ikke bare én, der har vist interesse. Det kan jeg sagtens leve med, men jeg får en stor mistanke om at det er en inaktiv datingside med en aktiv pengemaskine bag…. Kunne jeg give 0 stjerner, så ville jeg give det!!!!!

17 juin 2021

En datingside hvor der stort set ikke…

En datingside hvor der stort set ikke er aktive profiler.
Og det må jeg åbenbart ikke skrive i min profiltekst som afslutning på mit medlemskab. Lad være med at bruge penge på siden.

1 juin 2021

Kunne man give minus

Kunne man give minus - så var det mit valg.
ELENDIG side med forfærdelig dårlig såkaldt kundeservice
Flere funktioner virker ikke - og på trods af påstanden om mange tusinde betalende medlemmer - så får jeg under 15 ! Profiler frem selv på en bred søgning
Jeg kan ikke fravælge rygere og de anbefalede profiler er ikke ændret den sidste måned !
Spild af tid og penge- desværre

3 février 2021

Brugervenligheden mangler helt

Der er ganske givet attraktive og begavede potentielle partnere på dette site. Spørgsmålet er, hvor mange der er, og hvor længe siden det er, at de har lavet deres profil.
Jeg blev tilbudt en uge gratis og blev hurtigt frustreret over den antikverede brugerflade. Den del af sitet lader til at hænge fast i 90'erne eller måske begyndelsen af nullerne. Vinduer, der åbner oveni hinanden, så man ikke kan se profilteksten, mens man skriver til folk. Dårlig funktionalitet, når man skal vedhæfte billeder til en mail. Det svigter hver anden gang, og hvis man forsøger drag-and-drop på computeren, åbner den billedet oveni det, man lige har skrevet, så man skal skrive det igen. Jeg var en time om at sende en kort tekst og et billede til en bruger første gang.
Ingen angivelse af, hvor gamle profilerne er. Der står intet om, hvornår folk sidst var logget på. En anden bruger har anmeldt sitet og skrevet, at den funktion var der i 2016, men den er åbenbart fjernet.
Jeg sad og skulle til at svare på en profiltekst, jeg fandt via sitets i øvrigt besværlige søgemenu, da jeg opdagede, at vedkommende indledte sin profiltekst med: "Så er 2017 endelig i gang". Altså en tre år gammel profil. Jeg har skrevet til kundeservice og spurgt, hvorfor man ikke kan se.
Det lugter langt væk af, at ejerne tjener godt med penge og glemmer at bruge en del af profitten på at følge med tiden og optimere oplevelsen for brugerne. Men det er trods alt bedre end Tinder og den slags overfladiske apps. Og man er dejligt fri for maskerede luderannoncer og andet spam.

1 février 2020

Et seriøst sted at lede efter en partner!

Jeg synes det er et godt sted at have en profil, det med at det skulle være for de 'velbjergede' eller den 'snoppede elite' ved jeg nu ikke rigtigt, man skal jo blot have været i gang med en videregående uddannelse så kan man faktisk være med.. Sitet er nemt at bruge, har ikke oplevet problemer med kundeservice, den er god, og det er nemt både at komme ind og ud af hvis man har fundet sig en sød date og evt. vil slette sin profil for at søge at få kærligheden til at blomstre.. Profiler der ikke er aktive ses ret nemt - da den enkelte profil vises med en note på hvornår brugeren sidst har været logget på.. Jeg synes sitet er undervurderet!

18 décembre 2016