Lisez les avis des autres
Il had een paar herenschoenen gekocht die helaas na 5x dragen kapot gingen. De fabrikant ging er niks mee doen maar elkedagietsleuks vertelde mij dat zij alles gingen vergoeden, zelfs de kosten di... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ordered items 22 July, and as if 16/8 I have not received any items, or an email with estimated delivery, or reply to any emails asking what was happening with my order. I have since had a response wi... Voir plus
na vorige prima ervaringen op 22 oktober een bestelling gedaan, enkele dagen later bericht dat het aangemeld was bij Postnl, sindsdien geen enkele reactie ook niet na herhaaldelijk mailen etc. Houd... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Elkedagietsleuks.nl
Informations provenant de diverses sources externes
Dagelijks bieden we de leukste en beste deals op het gebied van mode, lifestyle, gadgets en home & live producten met de scherpste kortingen tot wel 80%. Deze aanbiedingen zijn elke dag slechts 24 uur beschikbaar of totdat de voorraad strekt. Op = op is dan ook echt op!
Dus het kan zo maar zijn dat je te laat bent omdat een deal is uitverkocht of inmiddels geswitcht is met een nieuwe deal!
Coordonnées de contact
Paxtonstraat 27, 8013 RP, Zwolle, Pays-Bas
- +31 085 - 888 61 24
- service@elkedagietsleuks.nl
- elkedagietsleuks.nl
Les gens ont aussi consulté
Ik heb een bestelling geplaats bij hun…
Ik heb een bestelling geplaats bij hun van 82 € maar deze nooit gekregen naast verschillende mails aan hun en de curator voor dit failliete bedrijf gaf ook geen gehoor aan mijn eis .Wat een corruptie en ie heeft gewoon de site nog enkele maanden laten bestaan om meer in de kassa te krijgen zonder leveringen foei even corrupte curator.
Elkedagietsleuks.nl is failliet sinds 14 december 2023
Ik adviseer trustpilot om bekend te maken dat dit bedrijf failliet is. Als een klant met Paypal heeft betaald kan hij binnen 180 dagen na aankoop een geschil openen bij Paypal om het geld terug te vorderen bij niet levering.
Bedriegerij
Heb reeds 5 mails gestuurd ivm levering die niet gebeurd is!!! Antwoorden niet. Betaling hebben ze ontvangen. Echte bedriegerij
Deze webshop is failliet
Deze webshop is failliet!
Zie nieuwsoverzicht RTVOost d.d 23-01-2024
Oplichters??
Mijn bestelling van 18 november is nog steeds niet binnen. Track & trace code aangemaakt bij postnl, maar pakket is niet fysiek aangeboden!
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, e-mails worden niet beantwoord. Maar elke dag een nieuwe aanbieding kunnen ze wel plaatsen.
WAARDELOOS
WAARDELOOS
Alles ging fout daar, vele weken moeten wachten reactie komt maar wordt niet waargemaakt
Ze sturen alles dubbel althans 4 artikelen besteld 7 geleverd
Je kunt na retourneringen van 4 artikelen geen extra retourbon verkrijgen op site
Na wederom vele e mails geen reactie
Nu zelfs extra incassokosten
Een grote teringbende daar. Koop er niet
Failliet geld weg
Failliet!
Na 3 weken wachten op mijn bestelling heb ik een email gekregen van Arjan. Hierna zijn ze faiiliet verklaard op 14dec2023
Slechte service
Na het bestellen van sokken heb ik een maand niets gehoord, toch maar gemaild, kreeg ik respons dat het vertraagd was. Vervolgens nog twee weken niets gehoord, toen geld terug gevraagd en heb ik nog niet terug. Slechte service!
Weinig opvolging na bestelling en…
Weinig opvolging na bestelling en betaling als er niks geleverd word.
Geen reactie op mail of wat dan ook .
Eens maar nooit meer
8 november bestelt en nooit niks gekregen ook al gaat het over 44 euro wel zo netjes om iets te laten weten 😉
Met de Noorderzon vertrokken?
Edit: Vlak na schrijven van de review, een mail gekregen dat EDIL failliet is gegaan.
Het was een toffe webshop met soms leuke aanbiedingen. Nu leveren ze niet meer, ondanks dat mensen betaald hebben. Je krijgt geen contact met ze, geld ben je kwijt.
Ik wacht net als velen anderen al 2…
Ik wacht net als velen anderen al 2 maanden op een bestelling. Er wordt niet meer gereageerd op mail. Telefonisch niet meer bereikbaar. Niet bestellen hier !
Regelmatig besteld bij deze webshop
Update:
Elkedagietsleuks B.V. is op 14-12-2023 failliet verklaard, zo blijkt uit faillissementsdossier.nl. Gelijk doorgegeven aan Afterpay om mijn betaling voorlopig te pauzeren.
Oorspronkelijke review:
Regelmatig besteld bij deze webshop. Maar sinds november krijg ik geen contact meer met de klantenservice. Begin december mijn bestelling geretourneerd. Retourpakket is 'bij de buren' afgeleverd. Ook daarna geen respons. Ik vrees dat ik niets meer ga horen. Ik zou anderen willen adviseren per direct niets meer te bestellen
Waardeloze webshop
Waardeloze webshop. Schoenen besteld, nooit ontvangen. Mails gestuurd, nooit antwoord gehad. Gelukkig nog niet betaald, anders was ik mijn geld ook nog kwijt geweest.
elkedagietsleuks = Oplichter
Oplichter, net als bij de andere gedupeerden, komt volgende week bla bla. daarna helemaal nergens meer reactie op van die Arjan..
herhaaldelijk verzocht om geld terug te storten,wat een verschrikkelijk persoon is dit..
Ik zou 12-12 mijn bestelling ontvangen
Ik zou 12-12 mijn bestelling ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Reageren ook niet op de mails. Belachelijk.
24 Oktober een shirt besteld
24 Oktober een shirt besteld. Nog steeds niet geleverd. Op mails wordt helemaal niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Bestel hier niets!
Oplichting???
Heb 20-10 bestelling geplaatst tot op heden toe niets ontvangen.
Heb weken terug mail ontvangen van Arjan van elkedagietsleuks dat het een week later geleverd zou worden .Helaas nog steeds niets ontvangen
Ook via chat/mail verder geen reactie
Misschien kunnen wij als gedupeerde mensen gezamenlijk iets ondernemen tegen dit ''bedrijf''
En savoir plus sur les différents types d'avis.