1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

16 avis

Totalt oseriöst företah

Totalt oseriöst företah! Har inte fått min vara jag betalt för. Får inte heller återbetalningen och inga svar. Varning! Beställ inget härifrån! Det sämsta företaget jag någonsin varit i kontakt med. Varning!
/ Niina

16 juin 2024

VARNING!!

VARNING!!! Fake varor!!! Köpte ett par Nike skor som är plastiga och fula. Får inte skicka tillbaka varan utan är erbjuden en ny storlek. Oprofessionellt företag med slitvargen för höga priser!!! Bojkotta detta företaget!!!!!!!!!!!

24 mai 2024
Avis spontané

Produkten kom trasig och fick som svar…

Produkten kom trasig och fick som svar att jag måste skicka tillbaks den till kina för att få full återbetalning "men om du vill slippa detta krångel så kan du få 15% av summan tillbaks på kontot direkt"

nja så funkar ju inte konsumentköplagen påpekade jag å då blev jag ghostad :p

4 mars 2024

Duschmunstycke

Jag beställde ett duschmunstycke och fick endast en sönderriven påse i en väl förseglad påse från Postnord nerknölad i brevlådan!!! Och så går det inte få tag på dom heller!!!’😡😡😡
Beställ aaaaaaldig därifrån!!!!
Lurendrejeri 😡😡😡

6 février 2024
Avis spontané

Elsa Sverige är ett oseriöst företag

Elsa Sverige är ett oseriöst företag som vägrar stå för de som dom lovar. Är du inte nöjd med varan får du full återbetalning skriver dom. De är fejk har bråkat med företaget i över en månad nu. Dom vägrar lämna ut en adress så jag kan återsända duschmunstycket. Färgen lossar och dom har erbjudit mig behålla varan och få 10% på nästa köp. Vilket jag tacka nej till efter som jag inte är nöjd med den.

16 février 2024

Elsasverige är en bluff

Beställde duschmunstycke för ett mycket bra pris, efter 20 dagar hade jag fortvarande inte fått varan. Kontaktade kundtjänst och de påstår att varan är levererad till min påstlada. Jag har dock inte tagit emot mitt paket och den skulle inte ens få plats där. Har kollat även hos det lokala postkontoret (postnord)...och inget. Elsasverige kan inte heller bekräfta till vilken address de har levererat. Detta är helt klart ett bedrägeri, beställ inte från denna hemsida/ företag du kommer aldrig få dina varor. De skickar bara trevliga förskrivna mejlsvar som alltid ger samma information men inga fakta. Detta är helt klart bluff!

5 février 2024

Beställde ett duschmunstycke

Beställde ett duschmunstycke, får ingen leverans, Elsa anger att det är levererat "utanför dörr" men det är det inte.

Kundservice ber mig kolla på "mitt postombud" när de själva valt att leverera med Early Bird som inte är en posttjänst utan tidningstjänst utan postkontor.

7 décembre 2023
Avis spontané

Jag beställde en GRÅ väska och fick en svart, trots bild som jag skickat hävdar de att väskan är grå dvs rätt färg 🤬

Jag beställde en GRÅ väska och fick en svart efter 3 veckor..vill inte ha och använder inte svart! Har skrivit till dem 4 gånger o dessutom skickat ett foto på min svarta! väska.. varje gång utom den sista fick jag konstigt svar att de undrade var felet låg. Jag svarade att det var fel färg och skickade ett foto. Fick svar att min svarta väska är grå och att jag fått rätt väska! Ett robot svar! Alltså helt omöjligt att få en riktig kontakt! Gör mig otroligt förbannad! Finns alltså ingen riktig människa eller företag bakom bolaget. Saker skickas från ett lager någonstans i Asien och de har standardsvar till alla!

29 janvier 2024
Avis spontané

Har beställt 2 kram ringar.

Har beställt 2 kram ringar, fick dom efter 3 dagar börja dom erja.
Maila dom och fota problemet, dom skulle skicka nya med prioritet. Kom inga,jag maila igen, då undra dom om jag va nöjd att få 10% tillbaka, inte ok.
Då maila jag igen, då får jag till svar att dom tyckte att det va synd att jag inte gilla varan, kan inte ha ringar som erjar av sig.
En stor varning ⚠️ till Elsa Sverige.
Tog även lång tid att få dessa varor.
Beställer aldrig mer från dom.
Susanne

27 décembre 2023

Köp ej härifrån

Tyvärr köpte jag en produkt här ifrån och är galet missnöjd.
Har försökt göra en retur men får samma mail 4 gånger och därefter inget svar.
Inväntar svar innan jag betalar varan…

3 janvier 2024

Handla inte här

Beställde en produkt i november. I början av december skickade jag och frågade vart min beställning tagit vägen fick då svar att den kommit bort i transporten eller att min adress inte var komplett. Skickade min adress igen sen blev det tyst . Idag skickade jag åter ett mejl och frågade vart min beställning tagit vägen så jag fortfarande inte fått något . Fick exakt samma mejl tillbaka som första gången!! Handla inte från denna sida !!

2 novembre 2023

Returer

Obs! Returer ska skickas till Kina=väldigt dyrt!

13 novembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.