Bestilte en stor clascik og skulle betale 83 kr. Det syntes jeg var for dyrt, Servitricen sagde det var 0,4 liter, men en ældre dame der havde spist citron kom og trykkede på en masse knapper og sagde... Voir plus

Aktive Kvinder i Glostrup have Jørn som guide rundt på bakken, fik rørt lattermusklerne og fik, gode historier. Derefter frokost, dejlig veltillavet mad sødt personale , en skøn oplevelse på dette... Voir plus

Besøgte Elverdybet i går 6/7 for at få lidt at spise, vi havde sat os udenfor da vores barnebarn pludselig skulle lave stort, så tog ham i hånden og løb indenfor, men blev stoppe af en udenlandsk tale... Voir plus

Vi fik en venlig betjening og dejlig mad. Vi havde købt en sweetdeal med 3 retter, og alle retterne var veltilberedt og smagte dejligt. Vi købte også en dejlig rødvin. Alt i alt en succes. Eneste min... Voir plus

2,4

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,4

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kedeligste frokost i maj

Vi var et selskab til frokost i maj og jeg har aldrig fået så kedelig frokost og ligeglad servering på en dansk café. Gammelt tørt brød, tørre frikadeller(kødboller), bløde sild, kolde halvfyldte tarteletter, tør og kold tyk skive flæskesteg. Ærgerligt at spilde tid og penge på og synd for værtsparret.

17 mai 2022

Dårlig oplevelse

Kom ind i cafeen og spurgte efter et bord til fire, fik at vide vi bare kunne sætte os hvor vi ville - tjeneren pegede på menukortene og sagde “hvis i vil bestille, står menukortene der” derefter gik hun.
Jeg bestilte burger med oksefilet og troede, det ville være en filet, der var grillet og skåret i skiver, men fik 5 små tarvelige afskæringer - fyldt med fedt og brusk.
Absolut ikke et besøg værd.

17 juillet 2019

Non existent offers!

We were in Bakken and saw a big sign outside: dagens tilbud! It was a big flæskesteg sandwich with beer, 82 dkk.
Sweet!
So we went in and showed the picture we took of the offer, as that wasn’t shown anywhere on the menu.
It was around 4PM at that time.
She said they didn’t have ANY flæskesteg that day!
Sorry, what...?!
So the offer of the day...didn’t even exist!!
Not good!
She also told she was going to cover the offer. We waited outside a while to see, but she never covered the offer.
Big scam! Not amused.

22 octobre 2018

Muggent brød

Muggent brød, Til frokost. Nævnte det og fik derefter en “ny” sandwich. Hvor det var skrabet af ! (Gl.retur). Måtte bede om nyt brød og ny sandwich. Fik nyt tørt brød med det gamle indhold. Måtte betale fuld pris. Dårlig service.

31 août 2018

Jeg har arbejdet i 17 år som tjener og …

Jeg har arbejdet i 17 år som tjener og aldrig erfaret en restaurant ikke kunne presse 2 personer ind fordi der er handlet ind..
Det var en menu og alle ved at der altid er mad til overs.. der købes jo ikke kun 4 kartofler og 3 gulerødder.
Sagen er at jeg lige i dag fik et gavekort og det udløber i morgen..
Men det var hun ligeglad med for service findes ikke og slet ikke "muligheder" alt i alt er det bare ikke et sted jeg nogen sinde vil sætte mine fødder hos!
Jeg kunne forstå hvis hun sagde der er fuldt booket... men det var det ikke..
Så måske går det for godt hos hende til hun kan behandle Sweetdeal og mig som gæst sådan.
Tak Anette for ingenting - PS. Husk at ændre din telefonsvarer til Anette fra Elverdybet så man ikke tror man ringer til en privatperson!

1 septembre 2017

Vi fik en venlig betjening og dejlig …

Eneste minus er måske at toiletterne ikke var så rene. Måske en ide til cafeen at stille en børste derude som folk kan bruge. Ellers intet at beklage sig over.

5 juin 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit