Elvin er for vild 🔥 Han formåede at holde gang i dansegulvet hele aftenen, var meget opmærksom på crowden og styrede settet professionelt. Vi var meget begejstret og han overgik alle vores forv... Voir plus

Vi afholdte 24 timers HYROX-simulation, hvor Elvin kom og startede døgnet med et brag! Det var en fest og vi håber helt sikkert, at han vil være klar på at vi kontakter ham igen :) Kommunikationen h... Voir plus

1. Disc-jockey
  2. Service de divertissement en entreprise
  3. Société d'événementiel
  4. Gestion et promotion de la musique
  5. Prestataire de mariage

Écrit par l'entreprise

Den 13-årige DJ og artist Elvinsky har allerede imponeret publikum på musikscenen i Danmark og i udlandet. Hans musikalske rejse begyndte som 8-årig under coronanedlukningen, og i dag optræder han sammen med nogle af Danmarks mest anerkendte DJs og artister. Elvinsky har spillet på festivaler, klubber og radiostationer som The Voice og har allerede optrådt på klubber i Grækenland, Norge, Thailand og Portugal. I en alder af kun 12 år opnåede han desuden en drøm for mange DJs ved at spille på Ibiza. På kun tre år har han opbygget en imponerende karriere og er kendt for at skabe en feststemning med sin unikke blanding af kommerciel EDM, tech- house, bass-house samt egne remixes og mash- ups. Elvinsky er uden tvivl en artist, der vil sætte sit præg på fremtidens musikscener og festivaler. Enkelte referencer: Festivaller: Kløften (2025), Aalborg Karneval (2025), Roskilde Festival (Dream City), Firstgrade Festival, Boiler Roof, Gadefesten, Aabenrå Ringridning m.fl Firma: COCA-COLA, ALLER MEDIER, AUDI, MICROSOFT, PFA, IKEA, BELLA SKY, IMPLEMENT, ZENVO, 1 COMMUNITY Udlandet: HARD ROCK HOTELS (IBIZA), samt klubber og restauranter i Barcelona (Coya), Grækenland, Thailand, Portugal (Nosolo Aqua), Oslo (Hafjell Afterski), Sverige (Festival - Rock over broen) Medier: The Voice - Live mix , DR 1 - BOXEN - MGP 2025 (Artist - Ikke deltager), Løvens hule (DR1), Hul igennem, Holbæk Radio, Sport: Madsby Cup, Nordic SpringCup (Royal Stage), DanaCup m.fl. Gymnasier som ARTIST: Unord, Herlufsholm, Stenhus Gymnasium, Vordingborg Gymnasium

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Elvin er for vild 🔥

Elvin er for vild 🔥
Vi var meget begejstret og han overgik alle vores forventninger.
Dygtig, professionel og enormt behagelig .
Bookingen har været dejlig nem, med kommunikation på både mail og telefon. Vi er blevet taget godt i hånden undervejs i forventningsafstemningen, og har løbende fået updates, oplevelsen har været at der var styr på det.

19 décembre 2025

KLART en vinder! På vej i den HELT rigtige retning!

Elvinsky er hestehoveder foran sin alder. Helt ekstrem dygtig, dedikeret og samtidig totalt nede på jorden, super ordentlig og glad og skæmt! Absolut et kæmpe win for dem der vil have en festlig DJ med sit helt eget take på hvordan man floor afsted med hænderne over hovedet! Han er kort og godt både dygtig og på vej op!

24 juillet 2025

Verdens bedste 10 års fødselsdag!

Elvinsky var med til at gøre min datters 10-års fødselsdag helt uforglemmelig. Alt var gennemført fra start til slut, og vi kunne ikke have ønsket os mere. Han var utrolig dygtig og formåede at få både gæsterne og fødselaren helt op at køre og danse. Et af dagens absolutte højdepunkter! Vi giver vores varmeste anbefaling!

6 décembre 2025

En kæmpe anbefaling!

Kommunikationen har været dejlig nem og aftalerne blev overholdt.
En kæmpe anbefaling herfra!

8 novembre 2025

Elvinsky leverer altid langt ud over scenekanten!

Elvinsky er - trods sin unge alder - et spirende talent, som altid formår at levere langt ud over scenekanten!
Både hans musik, udstråling og humør er altid i top - og han formår om nogen at skabe en fest, man ikke kan lade være med at danse til.
Kæmpe anbefaling!

18 octobre 2025

Bryllup

Vi bookede DjElvinsky til vores bryllup. 🍾
Lige fra start af var dialogen professionel, og blev meget godt behandlet.
Vi fik mulighed for at personliggøre vores musikvalg/ gengre. 😊

Vi vil på intet tidspunkt være i tvivl omkring at booke igen. 👌

12 octobre 2024

Det gjorde lige festen 100% at Elvin var DJ til vores firmafest

Elvin var DJ til vores firmafest, og han gjorde det helt fantastisk! Han skabte en super god stemning hele aftenen, ramte lige præcis den musik, der passede til publikum, og var virkelig dygtig til at mærke dansegulvet. Det hele føltes professionelt, men samtidig personligt og nærværende. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre DJ – klart en kæmpe anbefaling herfra!

25 octobre 2024

Høj kvalitet

Hurtig og let kommunikation med maneger. Der satte realistiske krav til lokation og el.
Oplevelsen til festen var fantastisk. Hurtigt blev der skabt en stemning hvor alle gymnaster var med foran scenen. Lys og lyd helt i top.

25 janvier 2025

Blæst helt bagover…

I en alder af kun 9 år leverede Elvin en vandvittig performance til min 40 års fødselsdag… Alle gæster var blæst bagover og han var et centralt bidrag til en mindeværdig fest. Mange anbefalinger herfra 🙏

11 septembre 2024

Et jule familiearrangement blev lige…

Et jule familiearrangement blev lige 1000 gange federe med DJ Elvinski.,

Vi havde alle på gulvet til dans og sangleg., vi fik rørt os istedet for at sidde stille med utålmodige børn. DJ Elvinski læser sit publikum - også selvom de er en broget flok mellem 0-80

Sej opsætning der passede til lokalet., musik der passede til begivenheden.

Alt i alt en dejlig søndag med en helt anderledes julemand 🎅🏼

8 décembre 2024

Elvinsky professionel DJ - som skaber en fest

Hos Coca-Cola har vi haft fornøjelsen af at anvende Elvinsky som DJ til vores events såsom sommerfester og julefrokoster. Elvinsky er meget professionel - og er en virkelig god DJ som tilpasser sin musik til publikum - og er altid med til at skabe en god fest. Vi har altid fået fantastisk god feedback fra alle medarbejdere, når Elvinsky har været en del af festen - og vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

6 juin 2025

Booking af Dj Elvinsky til vores bryllup

Den 30 august 2025 blev vi gift.
Jeg (mand) har fulgt Elvin siden hans spæde opstart som Dj og har altid sagt at Når min kone og jeg skulle giftes, så skulle vi havde Elvin som vores Dj.

Elvin og hans Team er top professionelle.

Er par dage før selve bryllupsfesten, kom Dj Elvinsky og hans team, for at forberede deres lyd setup, netop så vi og vores gæster kunne havde et brag af fest.

Dj Elvinsky og hans team sørgede for at alt spillede.

Lige fra forberedelse af musik, til den top professionelle lyd samt støtte og vejledning til at vores bryllup, igennem dagen, aftenen og natten hang sammen i en musikalsk tråd.

Dj Elvinsky formår som dj at skabe en oprigtig kontakt med både gæster og værter.
Det betyder derfor også at alle vores gæster, selv dem som normalt ikke danser var med til at danse, fest og gøre vores stor dag helt unik

Dj Elvinsky og hans team lever hele pakken, og vores oplevelse har været at vi var med i hele processen, hvilket har gjort at vi har været trygge hele vejen da vi har oplevet at blive hørt, set og mødt ud fra vores ønsker.

Vi vil på alle måder anbefale Dj Elvinsky og der er ingen tvivl om, at næste gang vi skal holde en stor fest, så er det Dj Elvinsky der skal spille op til dans.

Tusinde tak Dj Elvinsky for at gøre vores dag til noget helt unik❤️

Kærligst
Bodil & Terriik

30 août 2025

Fantastisk DJ

Fantastisk at have DJ elvinsky og hele hans team forbi til bryllup. Fantastiske toner til både reception og fest efterfølgende.
Kan varmt anbefales.

16 août 2025

STOR ANBEFALING!!

STOR ANBEFALING!!! Vi havde booket Dj Elvinsky til vores datters 13 års fødselsdagsfest for hendes venner. Det var en kæmpe succes og Dj Elvinsky skabte den bedste steming for hele festen. Han interagerede med gæsterne og var med til at give vores datter den bedste aften.
Samarbejdet op til festen forløb super smooth og både Dj Elvinsky og hans Manager er så nemme og behagelige at samarbejde med. Det er ikke sidste gang vi booker Dj Elvinsky.

20 juin 2025

Verdensklasse DJ!

Før jeg giver Elvin alverdens rosende ord med på vejen efter en fuldkommen fantastisk optræden til min søns konfirmation, hører der lidt baggrundshistorie med, som bare gør oplevelsen meget federe (i hvert fald for os).
I 2023 var jeg til Tinderbox og stod tilfældigt ved siden af Elvin og hans far. Vi faldt i snak og han fortalte, at han var DJ og gerne ville blive til noget stort. Det ville jeg selvfølgelig gerne støtte op om, og derfor aftalte vi, at jeg forudbetalte et arrangement - jeg vidste ikke, hvornår jeg skulle bruge det, men en dag skulle der nok vise sig en mulighed.
Da min søn skulle konfirmeres og ønskede "en rigtig fest" med White Party som tema, var det oplagt at tage fat i Elvin og heldigvis var han ledig den dag.
Elvin kom og leverede en KONGE præstation - hans playliste var alsidig og perfekt tilpasset vores gæster og deres energi. Hele vejen igennem havde han fuldstændig føling med gæsterne, hvilket også betød, at dansegulvet var fyldt hele aftenen og natten.
Jeg kan ikke give Elvin nok ros for så vild en præsentation i så ung en alder.
Hold øje med ham - han bliver en stjerne på den internationale scene, og jeg glæder mig til at følge med.

29 mai 2025

5/5 – vi booker ham igen!

Vi vidste, han var dygtig – men vi blev alligevel blæst bagover.
Vi havde booket Elvinsky til Springcup 2025 i Royal Stage, som artist og han leverede en energi, vi sjældent har oplevet. Han gav sig selv 100 % – hoppede op fra pulten, greb mikrofonen og fik både unge og voksne med i et fællesskab, der kunne mærkes helt ud på tribunerne. Samtlige deltagere hoppede vitterligt og havde den vildeste fest!

3.000 mennesker i Royal Stage – og han havde dem alle i sin hule hånd.
Det var ikke bare musik. Det var ren eufori, nærvær og showmanship på højt niveau.

Vi er stadig helt høje på oplevelsen – og ja, vi booker ham igen uden at blinke.
En kæmpe anbefaling herfra!

– Copenhagen Cheerleaders

8 mars 2025

Elvinsky at Horizon Festival

Elvinsky is a young artist whose passion and talent radiate positive energy, inspiring everyone around him.
His set at Horizon Festival was outstanding, and we’re confident this won’t be the last time he performs at the events we organize. Keep it up, Elvinsky!
Looking forward to seeing you again soon!

Much love ❤️ Horizon team 🙌

14 juin 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit