Emailwingman Avis 12

4,4

4,4

10/10 recommend

The communication, commitment, and flexibility of Deniz and Wildcard are qualities that describe this company, but also set it apart. I wish every party would work like them.

In addition to the pleasant collaboration, we are also achieving better results every month. For me, that is a sign that this company is truly striving for the best.

Definitely recommended!

22 septembre 2025

Thanks Deniz

Thanks Deniz!

Wildcard AI heeft ons enorm geholpen om processen slimmer en sneller te maken. Wat mij vooral opvalt is dat de communicatie echt on point is en wij als eigenaren precies weten wat er gebeurt.

Voor ons als merk is het belangrijk om vooruit te lopen en met Wildcard AI hebben we een partner gevonden die daarin meedenkt en continu blijft innoveren. Echt een aanrader voor iedereen die zijn email marketing naar een hoger niveau te tillen

— Cas, Safecourt

22 septembre 2025

Deniz gaat een stapje verder!

Dik een half jaar samen gewerkt met Deniz van Wildcard AI. Snelle implementaties, heldere communicatie en je wordt geholpen tot het bittere eind (en zelfs daarna nog). Absoluut tevreden over de samenwerking!

15 juillet 2025

Getting 40% revenue with Wildcard-AI

Wildcard-AI seriously leveled up our email marketing. We’re now getting over 40% of our revenue from email alone.

The copy and designs were spot on every time. Super clean, on-brand, and they just got what we needed without endless back-and-forth.

If you want email to actually drive sales, these are your people.

2 juillet 2025

Email marketing experts

Honestly, these guys get it. As someone running multiple ecom brands, I needed email marketing that actually converts, not just looks pretty. Wildcard delivered solid flows and campaigns that boosted our revenue without the usual agency fluff. Super easy to work with, fast, and they know their stuff. Shoutout to Deniz. Highly recommend if you want real results.

10 juin 2025