Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fulde 5 stjerner til Jannik fra emberpeak!. Jannik har været utrolig hjælpsom og hurtig til at svare med stort engagement og været god til at forklare tingene på en måde så selv folk der er nye i ec... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået Jannik til at optimere min hjemmeside, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Alt blev leveret inden for en uge, og konverteringsraten er steget markant. En super positiv oplevelse h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

10 ud af 10 oplevelse med Jannik! Jeg gik til Jannik da min webshop var klar til at gå fra en shopify store som jeg selv havde bygget, og til at være 100% professionel. Og her var Jannik den rette... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Hos EmberPeak hjælper vi e-commerce virksomheder med at bygge, optimere og skalere deres Shopify-webshops gennem Conversion Rate Optimization (CRO).

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fulde 5 stjerner til Jannik fra…

Fulde 5 stjerner til Jannik fra emberpeak!.
Jannik har været utrolig hjælpsom og hurtig til at svare med stort engagement og været god til at forklare tingene på en måde så selv folk der er nye i ecommerce har kunnet være med.
Jeg vender 100% tilbage når der skal skaleres

22 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt arbejde med mærkbare resultater

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Kannik fra EmperPeak. Allerede fra første kontakt blev jeg mødt med høj professionalisme, ærlig rådgivning og en service, der var både nærværende og effektiv. Under hele processen var kommunikationen klar og hurtig, og jeg følte mig tryg i samarbejdet.

Resultatet taler for sig selv – min hjemmeside fremstår nu langt mere professionel og brugervenlig, og jeg kan allerede se en tydelig forbedring i konverteringer. Det er ikke kun flot design, men et reelt løft af hele forretningen.

Jannik er super hurtigt til at svarer tilbage og rigtig godt til at hjælpe med de problemer der nu engang kan opstå i en webshop.

Jeg kan varmt anbefale EmperPeak til alle, der ønsker kvalitet, seriøs sparring og målbare resultater.

3 octobre 2025

Meget nemme fem stjerner

Meget nemme fem stjerner. Jeg har fået en ny mega fed webshop, og Jannik har hele vejen igennem været en forrygende sparringspartner. Jeg glæder mig allerede til næste optimering! Klokkeklar anbefaling.

1 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været hos et andet bureau inden…

Jeg har været hos et andet bureau inden jeg kom herover til emberpeak hos Jannik, jeg kom til ham som en frustreret kunde der havde tabt mange penge og timer, så jeg var skeptisk.

Men jeg må sige at han ikke kun levede op til alle mine forventninger, men gav service udover det forventede, det er simpelthen en sf de bedste investeringer jeg har lavet i mit liv, udover et par tusind tesla aktier 😉

Han er professionel, i sin rådgivning, sætter mig ind i alt, hjælper mig med alle spørgsmål, og der er ingen spørgsmål der er for dumme. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til et samarbejde med Jannik, det har simpelthen og er et af de bedste valg jeg har truffet i mit liv.

Webshoppen han har lavet er noget af det vildeste og jeg har set på markedet.

Varm varm anbefaling 🙏🙏❤️

26 septembre 2025

Den bedste oplevelse med Emberpeak

Jeg har tidligere haft problemer med min hjemmeside da den ikke konverterer som den burde men så tog jeg fat i Jannik for at re-design hjemmesiden og ærligt hånden på hjertet så er det godt nok den bedste hjemmeside jeg har set. Jannik har hjulpet og altid været der hvis der var noget. Han bruger flere timer på det og alt er lavet med kærlighed.

Til alle jer derude som har brug for hjælp til at få re-designet hjemmesiden og få jeres average order value op kan jeg kun anbefale Emberpeak.

25 septembre 2025

Det fåes ikke bedre

Kunne jeg have givet flere stjerner havde de fået det! Fik lavet nogle justeringer på min webshop . Jannik er top professionel hele vejen igennem, både omkring prisestimat, orientering mv. Han er formentlig Danmarks dygtigste i og til Shopify. Udover det, er for mig, det allervigtigste at han er fuldstændig ærlig omkring tingene. Også hvis det er noget han mener ikke er godt. Det er jo simpelthen alt afgørende for tilliden til samarbejde. Det bliver de bedste anbefalinger herfra hele vejen igennem.

9 septembre 2025

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse.
1. Top professionelt resultat.
2. Top klasse kundeservice.
Jannik er meget dygtig til sit arbejde men er også meget kundeorienteret, varm anbefaling herfra.

9 septembre 2025

10 ud af 10 oplevelse med Jannik

10 ud af 10 oplevelse med Jannik! Jeg gik til Jannik da min webshop var klar til at gå fra en shopify store som jeg selv havde bygget, og til at være 100% professionel. Og her var Jannik den rette til opgaven.
Han har haft en fed attitude hele vejen igennem, og leveret endnu mere end hvad vi oprindeligt aftalte.
Derudover har hans design gjort at mit produkt føles mere eksklusivt, og jeg har derfor kunne hæve priserne på mine produkter med 20%, og stadig kunne se en stigning i konverterings raten.
Så alt i alt en kæmpe anbefaling og hele investeringen værd!

1 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jannik har helt styr på det med…

Jannik har helt styr på det med webshops og Shopify. Han har hjulpet mig med at bygge tema og har været super skarp hele vejen igennem – både på design, funktioner og hvordan man får det til at konvertere. Altid klar med gode input og hurtig til at svare. Kan helt klart anbefales!

1 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jannik fra Emberpeak har stået for at…

Jannik fra Emberpeak har stået for at lave min webshop – og resultatet taler for sig selv. Den konverterer nu meget bedre end før, og det har haft en direkte positiv effekt på min forretning.

Han har virkelig styr på både design og funktionalitet, og han forstod hurtigt, hvad jeg havde brug for. Super nem at samarbejde med, hurtig til at svare og altid med løsninger, der virker i praksis.

Kan klart anbefales, hvis du vil have en professionel webshop, der rent faktisk sælger. Tak Jannik!

10 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt samarbejde med tydelige resultater

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Emberpeak i forbindelse med udviklingen af vores nye hjemmeside – og det har været en gennemført professionel oplevelse fra start til slut.

Kommunikationen har været klar og effektiv hele vejen, og teamet har været både lyttende og proaktive i deres tilgang. De formåede ikke bare at omsætte vores vision til en skarp og brugervenlig løsning, men har også bidraget med strategiske input, der har haft mærkbar effekt.

Efter lancering har vi oplevet en stigning i konverteringsraten på næsten 2 procentpoint, hvilket siger alt om kvaliteten af det arbejde, der er leveret.

Vi står tilbage med en stærk løsning og en meget positiv oplevelse – Emberpeak kan varmt anbefales.

1 juin 2025

Største anbefaling!

Det er enormt trygt at arbejde sammen med Jannik omkring ens shop - Han er virkelig dygtig og har altid den rigtige løsning på ens udfordringer! Han er hurtig, men grundig og så er han super behageligt selskab. Det er så befriende dejligt at vide at han har ens ryg i noget, der er så essentielt for ens forretning. Klart en anbefaling herfra!

21 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk samarbejde og flot resultat!

Jeg har haft fornøjelsen af at få lavet vores hjemmeside af EmberPeak, og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Jannik er utrolig lydhør, nem at kommunikere med og tager ens feedback seriøst – det mærkes tydeligt, at han ønsker at ramme det helt rigtige udtryk og funktionalitet for ens virksomhed.

Resultatet er blevet præcis som ønsket - professionelt, overskueligt og brugervenligt. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til EmberPeak og Jannik, hvis du vil have en samarbejdspartner, der både leverer kvalitet og lytter til dine behov.

12 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en fornøjelse at arbejde…

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jannik fra Emberpeak gennem længere tid. Super kompetent, kan kun anbefale dem!

Jeg driver et marketingbureau, og det er super lækkert når jeg kan sende mine kunder over til Jannik og få lavet en super god hjemmeside til en fornuftig pris.

27 mars 2025

Jannik er super dygtig

Jannik er nok den person i Danmark, som har bygget flest webshops og er derfor også super dygtig og har hjulpet mig flere gange. Han har altid gode input ud fra de learnings han har både ift. design og funktionalitet. Kan klar anbefales!

13 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Emberpeak fortjener mere end 5…

Emberpeak fortjener mere end 5 stjerner, samt Jannik virkelig dygtig fyr!
Har fået lavet min hjemmeside om, hvor salget var faldende selvom jeg vidste der var potientiale, efter en god make-over fra Jannik, er det eneste jeg hører er den skønne lyd fra Shopify salg.

Vi alle kender de anmeldelser der er blevet spurgt som tjeneste, men jeg har beviser for det og man burde gøre sig en tjeneste og få hjælpe fra Jannik og hans team, som vil spørge dig og guide dig omkring alt, aldrig gøre noget fordi han syntes det flot, men alt sker i fælleskab for, man begge er enige i ændringerne. Så kun topkarakter herfra 🤩

20 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Et samarbejde med Jannik kan kun…

Et samarbejde med Jannik kan kun anbefales. Allerede fra starten var Jannik en meget venlig og nem person at snakke med. Rent professionelt er han super kompetent og man kan som kunne mærke at han går 110% ind i opgaven. Han havde gennem hele processen opgaveløsningen for øje og sørgede hele tiden for at han tog højde for vores tanker. Det er de bedste penge vi har brugt.

19 mars 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus