Stelletje oplichters
Stelletje oplichters. Wel betaald maar nooit iets ontvangen. Bah...zo ga je toch niet met mensen om.
Bedrijf koopt kleding in bij een bedrijf uit China. De bezorging is ook door dat bedrijf en zij leveren je bestelling niet, maar geven wel aan dat het "veilig bezorgd is". Pakket is niet bezorgd en EmmaDeVos neemt geen verantwoordelijkheid. Weggegooid geld.
Niets bestellen. Is oplichting. Heb 15 december een trui besteld maar nog niet ontvangen maar wel betaald. Retouradres is in China
Net als andere review. Wacht al 3 maanden. Tig mails geschreven. Continue vaste antwoorden. Willen mijn telefoonnummer maar wanneer ik die van hen vraag krijg ik geen reactie. Tig keer gegevens ingevuld. In tegenstelling tot vorige review. Nog nooit iets ontvangen. Ronduit slecht. Nog nooit negatieve revgeschreven. Heb altijd wel begrip voor eventuele wachttijden. Maar dit is ronduit oplichting. Niet bestellen dus!
Ik heb ruim 2 maanden moeten wachten op het vest. na 9 mails nu ontvangen, het ziet er niet uit. het lijkt totaal niet op het vest wat ik besteld had.op de foto was het een dik gebreid vest wat ik kreeg is een machinaal gebreid vestje een flodder geval. zonde van mijn geld. het blijkt ook niet van emma de vos te komen maar uit china. dit heet oplichterij. mevr. Broekman
Wat er mis ging? alles !! ziek heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen, maar wel betaald! Dit is weer een typisch voorbeeld van oplichting! Nooit meer iets bestellen! U bent gewaarschuwd!
Schandalig. Ik bestel een blazer op 2 november 2024 en ontvang dit pakket op 17 november 2024 . Veel later dan men beloofd heeft.
De blazer die ik heb ontvangen is een foutieve zending en voldoet totaal niet aan de blazer van die op de foto van de Emma de Vos site; andere stof ,andere knopen, andere kwaliteit en lelijke andere kleur!
Ik geef dit aan bij Emma de Vos en nu moet ik het pakket dat niet aan het beloofde product voldoet, terugsturen naar China op eigen kosten en dat is de helft van de prijs van de blazer ! En als het niet binnen 30 dagen aankomt , krijg ik helemaal geen geld terug!! Dit is je reinste oplichting , schandelijke praktijken!! Het zgn retourformulier slaat ook nergens op , amateuristisch , onduidelijk en nietszeggend! Ik heb de blazer besteld bij Emma de Vos dus jullie zijn verantwoordelijk. En de optie om 20% van het bedrag terug te krijgen toont het frauduleuze karakter van dit bedrijf duidelijk aan.
Blouse besteld, miste er een knoop aan. Vond de kwaliteit ook slecht. Wilde een retourformulier ontvangen. krijg steeds een mail met `onze afdeling controle is er mee bezig `.
Als ik de revieuws hier onder lees ben ik gewoon belazerd. Mochten ze mijn revieuw serieus nemen en mijn geld terug geven, dan zal ik dat zeker melden. Maar als ze niet reageren blijft onderstaande voor mij gelden
KOOP HIER DUS NIKS: SITE ZIET ER MOOI UIT; MAAR DAAR HOUDT HET OOK MEE OP:
Een dikke winterjas besteld, je krijgt wel een jas binnen, maar deze kun je zeker niet dik noemen, kleur ritsen zijn anders dan op de foto en zo kan ik nog wel doorgaan over de slechte kwaliteit. Wat ook niet duidelijk blijkt uit de informatie, is dat alles uit China komt. Levertijden kloppen niet. Als je iets retour wilt zenden hebben ze geen retouretiketten en het moet dus helemaal terug naar China. Slecht bedrijf, ik zal er nooit meer bestellen.
1 ster is nog te veel. Voor 40 euro mooie trui besteld, wat je binnenkrijgt is echt afschuwelijk slechte kwaliteit.
Dit zijn echt bedriegers.
Deze winkel zit niet in Nederland, maar in China. Retourzending kan dus alleen maar tegen hele hoge verzendkosten. Dit staat nergens, alleen in de algemene voorwaarden staat het winkel (en retour) adres.
De opzet van de webwinkel is gelijk aan die van Luviemode.com en sarahkaitlin.com en is gebaseerd op overdrijven van de oorspronkelijke prijs, vervolgens hoge 'korting' bieden.
En dan wordt er slechte kleding verzonden die nog geen € 5 waard is.
De levering duurt lang. De kwaliteit is slecht en als je het retour wil sturen dan krijg je een retour adres in China en moet je € 28,00 retourkosten betalen.
Zoals hieronder al genoemd . De afbeelding bij het item is een mooie trui, maar wat je binnen krijgt is troep. Vieze gladde stof ipv gebreid, vaag patroon erop, te korte mouwen en body te lang (en ik ben goed voor 180). Niks halen hier. Je wordt ook bestookt met mails met 'acties'.
PAS OP!!
ik ben opgelicht .. een item besteld en nooit geleverd 😓
WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS
WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS! ze gebruiken onze Instagram en Facebook foto's van onze handgemaakte cardigans en sweaters om zo hun eigen rommel te verkopen op hun websites. Maar je wordt hier gewoon opgelicht. Het is made in China rommel die absoluut niets met onze knits te maken hebben. Wij zijn over deze probleem meermaals gecontacteerd geweest door gedupeerde klanten! Het authentieke merk is E WITH LOVE