Opdringerige jochies die ondanks dat ik netjes vertelde geen intresse te hebben, maar bleven doordrammen! Bij het verlaten van de tuin werd er verscheidene keren op mijn schutting gespuugd. Respectl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Duidelijke instructie vooraf, meedenken over de mogelijkheden om het huis te verduurzamen en daarin voorstellen doen, zonder daarbij opdringerig te zijn. Bijzonder prettig dus! Dit alles dankzij Da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb mijn complete woning laten verduurzamen. Dit was een flinke investering.. Ik wilde dit doen bij een partij met een bewezen trackrecord. Door slechte ervaringen met onbetrouwbare aannemer... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Entrepreneur spécialisé dans l'isolation
- Vitrier
- Chauffagiste
- Fournisseur d'isolant
- Société d'énergie solaire
Écrit par l'entreprise
Al meer dan een decennium zet Energiq zich met hart en ziel in om Nederland te verduurzamen. Als maatschappelijk georiënteerd bedrijf geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot kwalitatief hoogwaardige en betaalbare verduurzamingsoplossingen. Onze specialisatie ligt in zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Door onze collectieve inkoopkracht en regionale aanpak kunnen we de beste producten tegen eerlijke prijzen aanbieden. We werken uitsluitend met A-merken en onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie. Duurzaamheid is meer dan alleen techniek. We begeleiden u graag tijdens het gehele traject, van advies tot onderhoud. Met oog voor uw persoonlijke wensen en budget creëren we een totaaloplossing die perfect bij u past. Samen bouwen we aan een schonere toekomst. Maak vandaag nog kennis met Energiq en ervaar wat we voor u kunnen betekenen!
Coordonnées de contact
Hendrik Figeeweg 1N, 2031 BJ, Haarlem, Pays-Bas
- 023 234 0120
- contact@energiqenergy.com
- energiqenergy.com
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zeer goed geholpen.
Zeer goed geholpen.
En makkelijk te benaderen voor vragen.
Top service

Professioneel en klantvriendelijk
Goed advies gesprek gehad met Dar aangevuld met een technische schouw. Wij hebben gekozen voor spouwmuur isolatie en zoldervloer isolatie. De installatie werkzaamheden zijn professioneel en klantvriendelijk uitgevoerd. Ik kan Energiq dan ook zeker aanbevelen.

Goed adviesgesprek gehad met Dar Nahom
Goed adviesgesprek gehad met Dar Nahom. Er is niet veel mogelijk voor mijn beneden huis, uiteindelijk besloten tot 4 zonnepanelen. Deze zijn nog niet geleverd dus resultaat moet ik nog afwachten.
Zeer kundige en vriendelijke mensen
Zeer kundige en vriendelijke mensen, goede communicatie, een bedrijf die alle zorgen uit handen neemt. Warmtepomp, zonnepanelen en HR+++ glas laten uitvoeren.
Zeker een aanrader!

Goede oplossing.
Na grondig overleg zijn we tot een goede oplossing gekomen over een isolatie. Het is keurig afgehandeld door Energiq. Dank daar voor. A.V.

Réponse de Energiq
Vervelende lui aan de deur
Vervelende lui aan de deur om je een duurzaamheidsrapport aan te smeren. Als je aan geeft geen interesse te hebben dan toch blijven drammen. "Ja maar ik verkoop niks". IK HEB GEEN INTERESSE. "ja, maar....". Deur dicht gedaan. Opzouten met je troep en je gedram.
Edit na informatieverzoek Energiq:
Via Trustpilot het verzoek ontvangen om extra informatie te verstrekken, waaronder een referentienummer, mailadres en telefoonnummer. Lezen jullie de review wel? Er kwam iemand met een jas van Energiq aan de deur. Na meerdere malen "geen interesse" en na het gedram van betreffende persoon heb ik de deur dicht gedaan. Nee, natuurlijk heb ik geen referentienummer en waarom is mijn mailadres ineens relevant? Ervaring was rond 1900 uur in het Houtvaartkwartier in Haarlem.

Warmtepomp
Wij zijn proactief benaderd voor een warmtepomp, waarna er netjes een intake plaatsvond. Het voelde goed en kundig t.o.v. andere partijen en een paar weken geleden is die daadwerkelijk geplaatst. De communicatie en planning van werkzaamheden verliep voorspoedig en de prijs / kwaliteit was sterk. Al met al een aanrader dus :)

Réponse de Energiq
Als het gaat om het verduurzamen van…
Als het gaat om het verduurzamen van mijn huis, kan ik zonder twijfel zeggen dat zij de echte experts zijn. Ik ben absoluut aangenaam verrast door de fantastische ervaring die ik heb gehad met Energiq. Vanaf het eerste contact voor het inplannen van de afspraak tot de oplevering van het project heb ik genoten van hun professionaliteit. Het hele proces werd keurig uitgevoerd, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Complimenten aan het hele team!

Réponse de Energiq
Bedankt voor het goede advies
Bedankt voor het goede advies, en het snel en zorgvuldig installeren van nieuwe zonnepanelen en een warmtepomp. Ik ben er enorm blij mee!

Réponse de Energiq
Adviseur was zeer correct en heeft…
Adviseur was zeer correct en heeft alles duidelijk uitgelegd. Ze hebben zelfs geholpen met de aanvraag van de subsidie.
100% aanrader!

Top ervaring!
Ik ben vriendelijk geholpen met een verduurzamingsplan. Isolatie, zonnepanelen, thuisbatterij en een warmtepomp laten installeren door de jongens van Energiq.
Niets dan lof! Snel, vakkundig en betrouwbaar.
Ik zou ze zeer aanraden.

Fantastische service
Ik ben ontzettend goed geholpen en altijd netjes en correct te woord gestaan wanneer dit nodig was. Verder was het personeel ontzettend professioneel en heb ik duidelijke voorlichting gekregen! Absoluut een aanrader!

Goed
Goed offerte gesprek, goede service bij vragen en voorbereiding en goede installatie

Fijn contact
Zeer vriendelijke team. Men neemt de tijd om dingen uit te leggen en ze komen snel terug op vragen. Uiteindelijk zijn wij niet verder gegaan met de schouw voor installatie van HR++ glas i.v.m. wijziging in financiële situatie en daar was alle begrip voor. Levi en Dar, bedankt!

Vloer- en muurisolatie
Wij hebben de muren en de vloer laten isoleren door Energiq. Vooraf is er iemand langs geweest die alle tijd nam om me goed te informeren. Daarna kwam er nog iemand langs om te inventariseren wat er precies nodig was voor de werkzaamheden. Daarna waren de afspraken voor de uitvoering héél snel gedaan! De isolatiemaatregelen zijn op 2 aparte dagen uitgevoerd, door dezelfde personen. Dit waren zeer sympathieke gasten die ook alles weer netjes opruimden en prettig waren in de communicatie. Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast heeft Energiq ook nog de subsidie-aanvraag voor mij geregeld. Topbedrijf!

Niets dan lof!
8 zonnepanelen laten plaatsen, zeer tevreden. Vriendelijke mensen die erg deskundig zijn!

Réponse de Energiq
En savoir plus sur les différents types d'avis.