Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Opdringerige jochies die ondanks dat ik netjes vertelde geen intresse te hebben, maar bleven doordrammen! Bij het verlaten van de tuin werd er verscheidene keren op mijn schutting gespuugd. Respectl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke instructie vooraf, meedenken over de mogelijkheden om het huis te verduurzamen en daarin voorstellen doen, zonder daarbij opdringerig te zijn. Bijzonder prettig dus! Dit alles dankzij Da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb mijn complete woning laten verduurzamen. Dit was een flinke investering.. Ik wilde dit doen bij een partij met een bewezen trackrecord. Door slechte ervaringen met onbetrouwbare aannemer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben de muren en de vloer laten isoleren door Energiq. Vooraf is er iemand langs geweest die alle tijd nam om me goed te informeren. Daarna kwam er nog iemand langs om te inventariseren wat er p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation
  2. Vitrier
  3. Chauffagiste
  4. Fournisseur d'isolant
  5. Société d'énergie solaire

Écrit par l'entreprise

Al meer dan een decennium zet Energiq zich met hart en ziel in om Nederland te verduurzamen. Als maatschappelijk georiënteerd bedrijf geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot kwalitatief hoogwaardige en betaalbare verduurzamingsoplossingen. Onze specialisatie ligt in zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Door onze collectieve inkoopkracht en regionale aanpak kunnen we de beste producten tegen eerlijke prijzen aanbieden. We werken uitsluitend met A-merken en onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie. Duurzaamheid is meer dan alleen techniek. We begeleiden u graag tijdens het gehele traject, van advies tot onderhoud. Met oog voor uw persoonlijke wensen en budget creëren we een totaaloplossing die perfect bij u past. Samen bouwen we aan een schonere toekomst. Maak vandaag nog kennis met Energiq en ervaar wat we voor u kunnen betekenen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,7

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Complete verduurzaming

Ik heb mijn complete woning laten verduurzamen.

Dit was een flinke investering.. Ik wilde dit doen bij een partij met een bewezen trackrecord. Door slechte ervaringen met onbetrouwbare aannemers en clubs die hun woord niet nakomen erg selectief geworden in wie ik in de hand neem.

Na maat advies gekozen voor Energiq, geen spijt van. Kundige partij welke alle maatregelen keurig geinstalleerd hebben. Op installatiedag leek het even moeilijk te worden door onvoorziene problemen bij mijn CV ketel, maar snel en vakkundig opgelost- zonder meerkosten.

Leuke mannen met kennis van zaken. Aanrader!

30 août 2023

Beste Soos,
Fijn om te horen dat het complete traject u is bevallen. Laat het ons gerust weten als u nog vragen heeft of als we u ergens anders mee kunnen helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima installatie van zonnepanelen door aardige mensen

Alle mensen waarmee we te maken hebben gehad waren prettig in de omgang en kwamen hun afspraken na. Het installeren in ons appartementengebouw was ingewikkeld en duurde langer dan verwacht. Alles is prima opgeleverd,

7 août 2024

Beste mevrouw van Mourik,

Noté 5 sur 5 étoiles

Blij met onze nieuwe panelen

Fijn dat er oplossingsgericht werd mee gedacht. En dat we na 23 jaar nieuwe panelen op ons dak hebben liggen
Snelle en nette service

18 juillet 2024

Beste Marcel,

Dank voor uw positieve review, en goed om te horen dat de installatie u is bevallen.

Super goed geholpen

Super goed geholpen, enthousiast en vriendelijk team. Ontzorg van A tot Z. Zeker een aanrader!

28 juillet 2023

Beste I. van Dijk,

Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de verduurzaming.

Duurzaam Nederland

Fraaie en overzichtelijke website met een goed initiatief voor een duurzamer Nederland.

25 juin 2024

Beste meneer Usta,

Fijn om te horen dat u blij bent met de website en ons initiatief.

Onlangs zonnepanelen laten plaatsen

Onlangs zonnepanelen laten plaatsen. Zeer tevreden. Nette afhandeling, duidelijke uitleg. Prijs/ kwaliteit goed.

27 juin 2024

Beste Caroline,

Betrouwbaar en kwaliteit

Energiq heeft bij ons 12 zonnepanlen gelegd en die hebben hun waarde al bewezen. Prima gemonteerd met hoogwaardige techniek.Het bedrijf is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnnen hun vakgebied en denkt met ons mee om voor de toekomst ons huis nog duurzamer te maken.

10 août 2023

Beste Jan,

Zeer tevreden

Een hele goede ervaring met dit bedrijf.
Goed en duidelijk advies.
Goede prijs

De installateurs ook erg aardig en werkte snel en heel netjes.

Echt een aanrader!

22 juillet 2023

Beste Esther,

Fantastische service

Fantastische service, topkwaliteit zonnepanelen, professionele installatie. Aanbevolen!

3 août 2023

Beste Sam,

Alles ging goed

Alles ging goed. Ze waren altijd bereikbaar en erg aardig. Zeker een aanrader.

24 septembre 2023

Beste SJ,

Geweldige service

Warmtepomp vakkundig geïnstalleerd, zeer tevreden! Aan te raden als betrouwbare partner in duurzaamheid.

24 juillet 2023

Beste Ella,

Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de warmtepomp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne communicatie en alles netjes opgeleverd!

In 2019 werd ons huis in Lisse opgeleverd met 6 zonnepanelen op het schuine dak. In 2023, met goed advies van adviseur van Energiq (die duidelijk wist waar hij het over had) een uitbreidingsplan opgesteld. Fijn communiceren met de adviseur, een leuke frisse beleefde jongeman! De 6 oude panelen hebben we laten verplaatsen naar het dak van de garage en deze zijn voorzien van micro-omvormers. De nieuwe 14 zonnepanelen werden vakkundig geinstalleerd op het schuine dak (A-merk panelen met hoger rendement). Gehele plan super netjes en naar volle tevredenheid uitgevoerd door vriendelijk en beleefd installatieteam van Energiq! We zijn zeer tevreden over het advies, de gehele installatie en we produceren nu op zonnige dagen ruim 48 kwh :).

16 octobre 2023

Fijne ervaring & erg behulpzaam

Overall een fijne ervaring gehad! De communicatie en installatie verliepen goed. Medewerkers zijn erg behulpzaam.

17 juin 2024

Beste KW Ma,

Top ervaring!

Vorige week 12 zonnepanelen laten leggen na er lang over na te hebben gedacht maar wat zijn we blij! De service was goed en de medewerkers waren zeer behulpzaam en konden mij over al mijn verdere vragen nog informeren. Erg bedankt voor de fijne service!

5 juin 2024

Beste Peter,

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg goed geholpen!

Ik ben erg goed geholpen!

15 juin 2024

Beste Julius,

Zeer tevreden!

Uitstekende service van begin tot eind. Professionele installatie, duidelijke communicatie en alles netjes achtergelaten. Mijn energierekening is al lager. Aanrader!

7 juin 2024

Beste Keywan,

We zijn enorm blij dat we jullie van begin tot eind zo goed van dienst hebben kunnen zijn.

Bedankt voor uw aanrader! We hopen dat u nog lang zult genieten van de voordelen van uw zonnepanelen.

Alles is soepel verlopen

Alles is soepel verlopen! Mijn complimenten

4 juin 2024

Beste Rebecca,

Goed om te horen dat onze diensten goed bevallen zijn.

Top bedrijf

Top bedrijf! Goede levering, op de afgesproken datum/tijd. Klantenservice was ook super behulpzaam.

14 juin 2024

Beste Tristan,

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met zowel onze producten als onze service. Dat je onze levering, klantenservice en de naleving van de afspraken waardeert, stemt ons erg blij.

Goed en betrouwbaar

Goede, snelle en betrouwbare service. Doen!

14 juin 2024

Beste Peywan,

Bedankt! We zijn blij dat u onze service als goed, snel en betrouwbaar heeft ervaren. Dat is precies waar we naar streven.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus