jeg startede med at bruge Enertor for et år siden. Jeg fik et tip fra en ven som brugte sålerne. Jeg døjede med mine knæ når jeg spillede padel dvs jeg købte nye sko 3-4 gange om året det hjalp f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte et par såler i str 46/47. Jeg åbner selve indpakningen og skal sammenligne med min str 46 sål fra min fodboldstøvle og kan se at det slet ik matcher. Indpakningen sagde str 46/47, men s... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation
Coordonnées de contact
Danemark
- info@enertor.dk
- enertor.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Har købt såler til både løb og gå
Har købt såler til både løb og gå. Mit gamle fodboldknæ er meget tilfreds🙂
Man kan tydeligt mærke, at det er en helt anden fornemmelse at gå efter sålerne er kommet i.

Klasse såler
Super gode såler der gør at jeg ikke får ondt i akillessener efter Padel og fodbold. Desuden er min lænd også blevet meget bedre. Så køb dem og mærk forskellen. Er meget tilfreds.

Réponse de Enertor Danmark
Super såler god kvalitet og virker…
Super såler god kvalitet og virker aflastende for fødderne 🙂

Lynhurtig og stabil kundeservice
Emil fra kundeservice supporterede med hjælp og vejledning i forhold til egenskaber og størrelsesforhold på sålerne.
Da det så viste sig, at jeg havde bestilt et nummer for små såler, var han lynhurtig til at afsende størrelsen over, efter jeg havde returneret de andre.
Sålerne føles rare for fødderne på gåture, men jeg har endnu ikke erfaringer med dem på løbeturene.

Hurtig levering og fuld…
Hurtig levering og fuld tilfredsstillelse med begge slags såler jeg bestilte til både løb og gang.
Handler gerne her igen

Godt produkt
Nemt at tilpasse og havde en hurtig virkning på min ubehag ved mine gamle såler

Réponse de Enertor Danmark
Hurtig levering og produktet holde hva…
Hurtig levering og produktet holde hva de lover

Réponse de Enertor Danmark
Måske lidt dyre, men det være
De er klart bedre end de såler der kom standard i mine arbejdssko og de aflaster en smule. Tror måske mit knæ har fået det lidt bedre efter jeg skiftede til dem, så klart et plus.

Réponse de Enertor Danmark
Perfekte såler og hurtig levering.
Perfekte såler til at løse problemer med hælspore. Hurtig levering.

Réponse de Enertor Danmark
Service og svar fra dem er helt i top
Service og svar fra dem er helt i top, syntes dog ikke der er den store forskel på Walk eller running såler, kan ikke se de er forskellige eller der står noget andet... Men SUPER gode er de.... Dejlig behagelige, et godt køb...

Fremragende såler
Bruger nu kun i dag kun Enertor såler i alle mine sko/støvler. Giver fremragende stødabsorbering og er fantastisk behagelige. Kan kun anbefales. Mvh Lars S

Kæmpe anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I løbet af min arbejdsdag står jeg primært op eller går rundt - Og her har Enertor sålerne været en life changer for mig. De er blevet et musthave i min hverdag! God service og hurtig levering

Réponse de Enertor Danmark
Har fået hælspore på begge fødder
Har fået hælspore på begge fødder, og skiftet alt fodtøj ud med sketchers-sko, med rigtig god trykaflastning, men det var alligevel ikke rigtigt godt. Købte indlægssåler fra enertor, og i løbet af få dage mærkede jeg virkelig forandringen til det bedre. Jeg står og går meget hver dag, så det er guld værd at jeg endelig fandt løsningen for mine fødder.

Réponse de Enertor Danmark
Nem hjemmeside at navigere på
Nem hjemmeside at navigere på, hurtig ekspedition og gode produkter.

Virkelig nogle gode såler
Jeg har købt sålerne for at afhjælpe en tilbagevenden hælspore. Jeg har virkelig gavn af dem, de er super behagelige at gå på.

L’expérience Trustpilot