England.pl Avis

TrustScore 5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

bardzo dobre wieloletnie doświadczenie, pieniadze na koncie bardzo szybko , bardzo pomocny customer service , mialam pewne klopoty z bankiem w UK , ktory wieksze przelewy traktowal jako scam, ale osta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystam z England.pl od lat i zawsze byłem bardzo zadowolony z obsługi. Jak mieszkałem w Anglii to często przesyłałem pieniądze do Polski i zawsze docierały na czas. Teraz jak jestem w Polsce, to wy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystam ze strony regularnie od dwóch lat (przelewy z PL do UK), nie zdarzyło się dotąd, żeby przelew nie doszedł czy doszedł później niż w ciągu godziny (zazwyczaj czas oczekiwania na realizację ni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de transfert d'argent

Écrit par l'entreprise

Twoje pieniądze zawsze na czas? Tak! a nawet przed czasem :) opłata 10 zł lub 2 GBP za przelew i ZERO opłaty dla przelewów od kwoty 10 tys. zł/ 2 tys. GBP i jeszcze lepszy kurs. W 1 h - w standardzie możesz wysłać szybko pieniądze z Polski do W. Brytanii lub odwrotnie. Tak samo szybko przelew będzie na koncie bankowym Twojego odbiorcy. 7:00 -21:00 - czasu polskiego (pn.-pt.) realizacja przelewów z Polski do UK lub z Anglii do Polski. Sprawdź nas sam! Jesteśmy polską firmą pod nadzorem KNF i od kilkunastu lat pomagamy szybko przelać pieniądze do i z Polski, Anglii, Szkocji Irlandii Płn. Zapraszamy Cię do współpracy. Zespół England.pl

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Nie ma wariantu "Bardzo dobra"

Nie ma wariantu "Bardzo dobra" - bo taki bym wybrał, do doskonałej brakuje mi tylko większej elastyczności przy negocjowaniu cen za większe przelewy ale z drugiej strony doceniam, że zamieszczacie artykuły o kluczowych wydarzeniach w UK i rozumiem, że to też coś tam kosztuje, Dodatkowy atut - polska firma.

16 mars 2018

England.pl najlepsi i profesjonalni

Jezeli przelewasz pieniazki to tylko z England.pl.Jestem juz wieloletnim klientem.Eksperowy przelew. Pieniazki sa juz tego samego dnia z potwierdzeniem na e maila.Profesjonalna i bardzo przemila obsluga klienta.Goraco polecam.

13 mars 2018

Swietny serwis

Swietny serwis, szybka realizacja zlecen. Rok temu przeslalem pieniadze w swieta nie czytajac komunikatu ze jest zamkniete. Po wyslaniu maila, pieniadze zostaly przelane w ten sam dzien nawet jak firma byla zamknieta. Bravo.

12 mars 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem wieloletnim klientem i przyznam…

Jestem wieloletnim klientem i przyznam szczerze, iż nigdy nie miałem powodów do niezadowolenia. Pełen profesjonalizm i przemiła komunikacja plus bardzo szybka obsługa od wielu, wielu lat to bardzo mocne strony. Z zawsze wszystkim znajomym polecam England.pl i o ile mi wiadomo każdy kto spróbował raz skorzystać z usług pozostał lojalnym klientem. Na prawdę godna zaufania firma transferowa.

5 mars 2018

Super

Firma godna zarekomendowania, wysoka jakosc i profesjonalizm.

Pozdrawiam caly zespol

22 février 2018

Wszystko super

Wszystko super. Nie mam na co narzekać.!

Zwróćcie jednak uwagę na wiadomość jaka się wyświetla po złożeniu zgłoszenia przelewu. Wysłałem właśnie przelew na kwotę 100GBP. Zaraz po tym miłe podziękowanie a tam widnieje kwota 100PLN (!?)

Pozdrawiam

18 février 2018
Logo de England.pl

Réponse de England.pl

Witaj Piotr, serdecznie Ci dziękujemy za recenzję naszych usług oraz jesteśmy wdzięczni za zwrócenie uwagi na błąd jaki się wkradł w nazwie waluty. Obiecujemy go pilnie naprawić.
Pozdrawienia od całego zespołu:)

Swietna obsluga

Swietna obsluga - pelna profesja , przelewy zawsze na czas, dobry kurs i bardzo latwy system komunikacji. Bardzo polecam i pozdrawiam ekipe england.pl

16 février 2018

5-tka za całkoształt

5-tka za całkoształt. Super szybkie przelewy, dobry i przede wszystkim szybki kontakt z operatorem w razie jakichś problemów z przelewem. Mały minusik za brak aplikacji mobilnej.

16 février 2018

Bardzo rzetelna firma

Bardzo rzetelna firma, przelewy wykonywane są bardzo szybko, zawsze w czasie podanym na stronie. Cena przelewu i kursy są zawsze bardzo korzystne.

7 février 2018

Polecam!

Szybko bo w ciágu godziny jest przelew , pomoc i telefoniczna i mailowa natychmiastowa - 100% zaufania!!! Polecam!!!!!

6 février 2018
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus