Köpet gick smidigt med snabbt svar om leverans och högtalaren kom fram ganska snabbt. Tyvärr inte nöjd alls med ljudet från högtalaren. Har försökt att kontakta butiken på olika sätt i snart 1 vec... Voir plus
Bestilling og levering helt som forventet. Har lige taget højtaleren i brug: Nem at betjene God lyd Pænt design Kan bruges som lyd til fladskærmen Alt i alt et godt produkt. ENKL appen ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg ville ønske, at jeg havde hørt om enklSound, før jeg købte mine lidt dyrere Bluetooth højtalere af andet mærke. Det her er et virkeligt godt produkt, fuld af lækker lyd og god bas! Jeg ha... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Enkl Sound Copenhagen er en dansk lyd- og innovationsvirksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle bærbare højtalere, hvor design, teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd. Virksomheden blev grundlagt med en ambition om at forbedre det eksisterende og give mennesker den ultimative frihed til at nyde musik – når som helst og hvor som helst. Alt design og teknologi bliver udviklet internt i Danmark, med fokus på både form og funktion. Hos Enkl Sound Copenhagen forenes lydentusiasten med designelskeren. Produkterne er skabt til moderne mennesker, der ønsker kraftfuld og smuk lyd, uanset om det er til indendørs brug eller udendørs oplevelser. Særligt den ikoniske ES1-højtaler er et bevis på denne filosofi: designet af et prisvindende dansk designstudio, produceret i genanvendelig plast og op til 3-7 gange mere energieffektiv end traditionelle højtalere. Den har en batterilevetid på hele 80 timer og kan spille med op til 125 dB – svarende til lydniveauet fra en livekoncert. Virksomheden lancerede sine første højtalere på markedet i januar 2023 og har siden høstet stor anerkendelse for sin kombination af æstetik, brugervenlighed og lydkvalitet. Det mindre ES2-modul kombinerer fleksibilitet og mobilitet med hele 24 timers batteritid og 103 dB lydstyrke – perfekt til livet på farten. Enkl Sound har også udviklet en app til både iOS og Android, som blev lanceret i 2023. Med appen kan brugerne tilpasse equalizer-indstillinger, forbinde flere højtalere til ét samlet system, dele kontrol mellem flere brugere – og endda bruge telefonen som mikrofon. Bæredygtighed spiller en central rolle hos Enkl Sound. Ved at anvende genbrugsmaterialer og energieffektive løsninger arbejder virksomheden aktivt for at reducere sit klimaaftryk – uden at gå på kompromis med lyd eller æstetik. Kunderne tilbydes 30 dages returgaranti og adgang til en dedikeret kundeservice, der er klar til at hjælpe med alt fra spørgsmål til teknisk support. Enkl Sound Copenhagen inviterer alle til at dele deres oplevelser og feedback – og være en del af en bevægelse, hvor lyd og design mødes i perfekt harmoni. Velkommen til Enkl Sound Copenhagen.
Gratis levering i Europa
Gratis levering i Europa
Fruebjergvej 3, 2100, Copenhagen Ø, Danemark
- contact@enklsound.com
- enklsound.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de Enkl Sound Copenhagen
Hurtigt levering og en virkelig god…
Hurtigt levering og en virkelig god højttaler med skønt lyd

Réponse de Enkl Sound Copenhagen
Supergode højttalere - to kan kobles til stereo
Jeg har lige købt to af de mindste højttalere i hvid og koblet dem sammen til stereolyd. Jeg afspiller fra min smartphone via bluetooth og det fungerer perfekt. Lyden er super, kraftig og rummelig og lyder godt med både radio, klassisk, rock og jazz. Svar på spørgsmål på mail kommer hurtigt og afsending og indpakning var i højkvalitet. Højttalerne er smukke og enkle. Jeg kan varmt anbefale.

Réponse de Enkl Sound Copenhagen
Den spiller højt selvom den er skruet…
Den spiller højt selvom den er skruet ned på tlf

Købte denne højtaler
Købte denne højtaler, jeg har dog ikke hørt den spille endnu da jeg er på langtidsferie i Thailand, men glæder mig til at komme hjem og høre den... Den ser spændende ud, og den ankom hurtigt, so don deal.

Réponse de Enkl Sound Copenhagen
Virkelig god lyd i højttaleren og så er…
Virkelig god lyd i højttaleren og så er den flot.

Réponse de Enkl Sound Copenhagen
Enklsound ES2 har en superkvalitet og…
Enklsound ES2 har en superkvalitet og lyden i højtaleren er bare super god.
Faktisk er min mand så glad for højtaleren at han har købt 1 til.
Så stor anbefaling herfra.,

Réponse de Enkl Sound Copenhagen
ES2 lever virkelig op til sine…
ES2 lever virkelig op til sine specifikationer og kan levere god lyd ved lav som ved høj volumen.
Er blevet taget godt i mod i familien, og bliver brugt dagligt.

Bedste højtaler fra Enkl Sound Copenhagen
Kæmpe anbefaling til Enkl Sound Copenhagen ✨ De har virkelig udviklet den bedste højtaler - Enkl Sound ES2 - lige fra stilrent design ( det er de færreste højtalere, der er flotte, men det er den her faktisk! ) Lydkvaliteten er i top, også er den brugervenlig og meget nem at installere. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️