Banner for Epicbuilds

Epicbuilds Avis 129

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op mensen! Zojuist aangifte gedaan bij de politie. Een horloge besteld van ruim €500. Bijna 2 weken geleden. Ze zijn ondertussen ook van adres en telefoonnummer veranderd en zijn niet meer t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Great price for the vacuum cleaner I bought (Philips fc9745/09). With a smooth process to order. What I didn't expect was an ideal option where I needed to copy the payment details into my bank app. B... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Met toeval op deze site gekomen. Op deze site is alles goed overzichtelijk en vooral zeer goede prijzen. Ik zocht een Party box van JBL en die was zeer goedkoop. En daarom gelijk besteld. Ik wordt ov... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Bij Epic-builds.nl zijn we gepassioneerd over gaming en streven we ernaar om gamers van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige gaming pc's. Onze missie is om de ultieme game-ervaring te bieden, of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar de nieuwste technologieën of een beginner die een solide start wil maken. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij EpicBuilds gebruiken we alleen de beste componenten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze gaming pc's topprestaties leveren en betrouwbaar zijn. Of je nu een gaming pc met een Intel of AMD CPU wilt, een NVIDIA GeForce of AMD Radeon grafische kaart, wij hebben de perfecte configuratie voor jou. We geloven in transparantie en eerlijkheid in al onze interacties met klanten. Daarom streven we naar uitmuntendheid in klantenservice en zijn we trots op onze positieve reputatie op platforms zoals Trustpilot. Ons team van experts staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen snel op te lossen. Bij EpicBuilds gaat het niet alleen om het verkopen van gaming pc's; het gaat erom dat elke klant een geweldige ervaring heeft en met vertrouwen kan gamen. We zijn er trots op om deel uit te maken van de gaming community en kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte gaming pc te vinden bij EpicBuilds

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Was opzoek naar een JBL party speaker…

Was opzoek naar een JBL party speaker 120 en zag ineens een mooie aanbieding. Ik kende Epicbuilds niet, maar even met ze gebeld en kreeg een aardige dame aan de telefoon die mij professioneel hielp. Ook alle reviews gelezen en besloten de speaker te bestellen omdat de aanbieding te mooi was om te laten lopen.

22 juin 2026

1e bestelling bij Epicbuilds

Dit is de 1 e bestelling bij Epicbuilds, waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had!
Had al lang een Airfryer op het oog, maar de prijs deed me toch nog even te wachten, totdat ik op Epicbuilds stuitte.
De prijs op deze site is onverslaanbaar en ik hoefde hier ook niet lang over na te denken.
De Service is top, hoefde niet lang te wachten tot ik antwoord had op mijn vraag en er wordt adequaat gereageerd!
Nu alleen nog wachten op de airfryer!

24 juin 2026

Allround Premium Gamer

Ik zocht nog een gaming setup voor mijn vrije tijd. Deze vond ik bij epic-builds, dus besteld, en afgeleverd. Ik kan deze setup aanraden!

2 juin 2026

Goede prijs/kwaliteit

Heb een magnetron gekocht en deze bevalt goed! De prijs kwaliteit ben ik erg blij mee en snelle bezorging.

6 juin 2026

goede aankoop

Mooie Smart TV gekocht voor een goede prijs. Dankzij de sale goedkoper dan elders. Bezorging en installatie verliepen beide soepel en probleemloos.

5 juin 2026

Fijne klantenservice

Na een teleurstellende ervaring bij een andere webshop besloot ik voor mijn nieuwe vaatwasser eens ergens anders te bestellen. Via een aantrekkelijke aanbieding kwam ik uit bij epicbuilds. Vanaf het eerste contact voelde het al een stuk persoonlijker. De klantenservice nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en hield me goed op de hoogte. Enkele dagen later stond de vaatwasser netjes bij mij thuis. Een prettige ervaring van begin tot eind.

4 juin 2026

Mijn eerste ervaring met EpicBuilds

Via een advertentie op de website van EpicBuilds gekomen. Had nog nooit van het bedrijf gehoord, maar ze hebben een goed aanbod met aantrekkelijke prijzen. Na het plaatsen van de bestelling, direct een bevestiging met track & trace code ontvangen. Het product was op tijd geleverd en eenvoudig te installeren. Zeker een aanrader!

3 juin 2026

Nieuwe gaming pc

Ik was opzoek naar een nieuwe gaming pc! Na even zoeken kwam ik terecht bij Epicbuilds.nl.

Na even rondkijken op de site had ik een systeem gevonden welk mijn aandacht trok! De communicatie en bezorging van het bedrijf is superb. Erg tevreden!

3 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne prijs en goede bezorging

Was op zoek naar een nieuwe tv, kwam een leuke smart tv tegen op epicbuilds voor een leuk prijsje. De bezorging ging goed zonder problemen! Het installeren van de tv was ook makkelijk en ging snel. Erg blij met deze aankoop, aanrader!

30 mai 2026

goede service & fijne producten

Ik heb inmiddels al een aantal keer besteld en zag nu weer een mooie aanbieding van een combi magnetron. gelijk besteld aangezien de vorige keer ook alles perfect ging. Ze hebben een erg goede service en komen hun afspraken na! de keuze om opnieuw te bestellen was dus snel gemaakt.

1 juin 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus