Dygtige, professionelle & søde. Tusind tak for al hjælpen med vores nye lejlighed - I gav os både ro i maven og sikkerhed i beslutningen.
L'entreprise a répondu
Anders og Camilla har været opmærksomme, grundige og meget hjælpsomme i forbindelse med vores boligkøb. Mails er blevet besvaret hurtigt både morgen og aften, og vi har i hele forløbet følt os i meget... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk og kompetent advokatpraksis. Vi brugte Eriksson advokater ved vores første huskøb, og de har bare hjulpet os igennem på den bedste måde. De er der hele vejen igennem og talte os igennem pr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi fik anbefalet Eriksson Advokater i forbindelse med køb af bolig, efter ejendomsmægleren gjorde os opmærksomme på, at vi kunne kontakte dem. Vi kunne ikke have ønsket os bedre hjælp. Anders hjalp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.
Jyllingevej 64B, 2720, Vanløse, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Fremragende service. Hurtige og effektive. Svarer på spørgsmål inden for få timer. Man følte sig hørt og grebet i en proces vi ikke selv var så vante i. Det har været samtlige kroner og øre værd at samarbejde med Eriksson Advokater

Réponse de Eriksson Advokater
Anders was fantastic to work with on the purchase of a home and preparing a co-ownership agreement. He was upfront with his pricing and worked very hard to step up when another law firm went on holiday and wouldn't finish the tasks on time. Very happy with everything he did, and had no problems with communication.

Réponse de Eriksson Advokater
Det har været en fornøjelse at have Eriksson advokater, og kan kun varmt anbefale dem. Vi har haft Anders og Camilla som advokater i forbindelse med et boligkøb og de har aldrig efterladt os alene igennem hele processen!

Réponse de Eriksson Advokater
Vi har oplevet Eriksson Advokater som yderst professionelle og de har ydet en meget fin og hurtig service.

Réponse de Eriksson Advokater
Søde mennesker, god rådgivning - fair priser. Kan varmt anbefales!

Réponse de Eriksson Advokater
God process omkring bolighandel. Kompetent sparring og hurtige svar, der var styr på det.

Réponse de Eriksson Advokater
Professionel og behagelig virksomhed. Grundig og god rådgivning, de har hjulpet med køb af hus og alt dertilhørende - huset er overtaget og alt er foregået på en god og hjælpsom måde, ift spørgsmål og juridiske ting man ikke forstår. Kan varmt anbefales :)

Réponse de Eriksson Advokater
Mega god oplevelse og de har bare styr på tingene og svarer som lynets hastighed! Kæmpe anbefaling!

Réponse de Eriksson Advokater
Det har været en fornøjelse at arbejde med Eriksson advokater, kan anbefales fra min side.

Réponse de Eriksson Advokater
Faligt højt niveau med personlig og hurtig indsats i flere omgange - tak for det

Réponse de Eriksson Advokater
Utroligt kompetente, venlige og professionelle! Altid til at få fat i og effektive i deres sagsbehandling. Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger! Mvh Zach og Henriette

Réponse de Eriksson Advokater
Seriøs virksomhed med dygtige mennesker. Vi har fået en fantastisk behandling hvor intet har været overladt til tilfælder.
Vi takker.

Réponse de Eriksson Advokater
Such a good companion in my apartment purchase. They were very nice and available. Quick response and in English… that’s what I was looking for.

Réponse de Eriksson Advokater
Agerede køberrådgiver for mig. Super søde og hjælpsomme, samt hurtige til at svare.

Réponse de Eriksson Advokater
Jeg fik fantastisk hjælp af Eriksson Advokater i forbindelse med mit ejerlejlighedskøb. Et stort tak til Anders og Camilla for at være både effektive, grundige og meget hjælpsomme hele vejen igennem. De gjorde processen tryg og overskuelig, og jeg kan varmt anbefale dem.

Réponse de Eriksson Advokater
Vi fik hjælp til vores huskøb og er meget tilfredse med Anders og Camillas hjælp. Meget fleksible og professionelle, vores største anbefalinger og vi vil til enhver tid vælge dem igen.

Réponse de Eriksson Advokater
Jeg brugte Eriksson Advokater i forbindelse med et boligkøb, og det har været en virkelig god oplevelse. De var super hurtige, effektive og samtidig utroligt venlige. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og de hjalp med alt.
Stor anbefaling herfra

Réponse de Eriksson Advokater
Jeg har været meget tilfreds med Anders og Camilla, som har fuldt mig trygt igennem mit første lejlighedskøb. Kan varmt anbefale.

Réponse de Eriksson Advokater
En savoir plus sur les différents types d'avis.