Virkelig lækkert cykeltøj i super god kvalitet til prisen. Hver gang jeg har bestilt, har leveringstiden været virkelig tilfredsstillende. Har stået med mit tøj i hånden et par dage efter bestilling... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super god oplevelse, det ene item jeg havde valgt forventede jeg ikke leveret sammen med det første da de havde leveringstid men det hele kom samlet. Kan varmt anbefales og kvaliteten er helt i top🙏... Voir plus
Jeg startede med et par suprême Bibs og en Razor jersey ,jeg har været dybt imponeret over kvaliteten og “farten” i alle jeres produkter og har efterhånden købt en del 👍 5⭐️ fra Esbjerg
For nylig handlede vi for anden gang hos jer. Første gang mødte vi fysisk op i jeres butik, og blev mødt af en super sød og hjælpsom person, som var ærlig og udfordrede os mht størrelser, hvilket var... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ES16 er 100% dansk ejet og blev stiftet i 2016. Vi er alle passionerede cykelfolk med mere end 25 år i sadlen og elsker at udvikle og designe fedt cykeltøj og løbetøj. Vi har vores egne designere ansat, som hjælper et hav af virksomheder og klubber i skandinavien med at nå i mål med deres design.
Coordonnées de contact
Ålborggade 26a, 8000, Aarhus, Danemark
- 60 54 90 12
- mail@es16.dk
- es16.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Top kvalitet cykeltøj
Top kvalitet cykeltøj! Supreme bib shorts er mit førstevalg i garderoben, og jeg har senest brugt den på en cykelferie til Dolomitterne. Jeg har prøvet mærker som Fusion, Rapha, Campione, Bioracer og Gobik, men jeg vender altid tilbage til ES16. Jeg har også teamtøj fra ES16, og glæder mig til at prøve mine nye løbetights, jeg lige har fået ind ad døren.
Service er venlig, professionel og hurtig de 5-6 gange jeg har handlet der. Jeg har aldrig oplevet så hurtlg ekspedition fra en webshop - det er på højde med avcables og cykelgear.
God hjælp og service i butikken i…
God hjælp og service i butikken i Aarhus. Nemt at bestille de relevante produkter på hjemmesiden efterfølgende. Tingene blev sendt super hurtigt og leveret i fin stand. Tøjet er rigtig lækkert. Jeg vender helt klart tilbage.
Hurtig levering og lækkert tøj
Hurtig levering. Tøjet er lækkert og af god kvalitet.
Nem og hurtig betaling af ordre
Nem og hurtig betaling af ordre. Købte et gavekort og der var rigtig mange forskellige beløb man kunne vælge imellem så man kunne få lige præcis det man skulle have.
Superlækker cykeltrøje
Superlækker cykeltrøje. God kvalitet. Perfekt fit og flotte farver.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering
Tak Aleksandra , nu glæder vi os bare til ferien med cyklen 🚴🏻
Det er nu min 3 ordre hos ES16
Det er nu min 3 ordre hos ES16. Denne gang løse ærmer. Igen perfekt pasform, god kvalitet og lynhurtig levering uden dikkedarer😊
Super god betjening og faglig viden om…
Super god betjening og faglig viden om tøjet 😊🚴🏼♂️
Super god service
Super god service. Bestilte en trøje som desværre ikke var hjemme i den ønskede størrelse. Efter lidt mails prøvede jeg en str. mindre.
Den passede ikke, men uden problemer fik jeg valgt en anden i den rigtige størrelse.
Super god kommunikation og service.
Lækkert komfortabelt tøj
Lækkert komfortabelt tøj - der var nogle fede farve nuancer. Anbefaling herfra!
Super oplevelse!
Super oplevelse!
En nemt og overskueligt medlemsoversigt med fede point.
Tøjet sidder som det skal og er af høj kvalitet. En stor ekstra stjerne for hurtig levering når man mangler lidt cykeltøj
Altid god kvalitet og hurtig levering
Altid gode varer, god kvalitet og hurtig levering.
Havde bestilt en trøje der desværre ikke længere var i min størrelse, men de var hurtige til at finde en løsning! Helt klart en anbefaling.
Netop købt mit ny ES16 Bibsshorts og…
Netop købt mit ny ES16 Bibsshorts og Jersy. God pasform, dejlig med de laserskårne afslutninger og god pude. Og så et udvalg i fede farver. Det eneste negative var at det er svært at vælge 😎
Altid hurtig ekspedition
Altid hurtig ekspedition.
En varer var udsolgt, men fik hurtig et svar på at jeg bare kunne finde en anden varer, tilsvarende.
ES 16 er min favorit beklædning til Racer og Gravel.
Behaligt cykelbeklædning
Trøje er af god kvalitet
Trøje er af god kvalitet, men men skulle en str. op. Bukser (BIB) synes jeg havde en mærkelig pasform
Hurtig levering og et super produkt 😃
Perfekte størelser
Hurtig levering, størelser der passer i forhold til mål i skemaerne
Super pasform og virkelig god kvalitet
Super pasform og virkelig god kvalitet. Puden giver god komfort, og materialet føles både lækkert og slidstærkt. Et par cykelbukser, der lever fuldt op til forventningerne og kan varmt anbefales.
L’expérience Trustpilot