Virkelig lækkert cykeltøj i super god kvalitet til prisen. Hver gang jeg har bestilt, har leveringstiden været virkelig tilfredsstillende. Har stået med mit tøj i hånden et par dage efter bestilling... Voir plus

Super god oplevelse, det ene item jeg havde valgt forventede jeg ikke leveret sammen med det første da de havde leveringstid men det hele kom samlet. Kan varmt anbefales og kvaliteten er helt i top🙏... Voir plus

Jeg startede med et par suprême Bibs og en Razor jersey ,jeg har været dybt imponeret over kvaliteten og “farten” i alle jeres produkter og har efterhånden købt en del 👍 5⭐️ fra Esbjerg

For nylig handlede vi for anden gang hos jer. Første gang mødte vi fysisk op i jeres butik, og blev mødt af en super sød og hjælpsom person, som var ærlig og udfordrede os mht størrelser, hvilket var... Voir plus

1. Fabricant de vêtements de sport
  2. aussi dans
  3. Magasin d'accessoires de vélo
  4. Magasin de vêtements imprimés

Écrit par l'entreprise

ES16 er 100% dansk ejet og blev stiftet i 2016. Vi er alle passionerede cykelfolk med mere end 25 år i sadlen og elsker at udvikle og designe fedt cykeltøj og løbetøj. Vi har vores egne designere ansat, som hjælper et hav af virksomheder og klubber i skandinavien med at nå i mål med deres design.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,9

Tous les avis

(1 238)

395 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Support your local…..

Super behagelige mennesker at handle hos.
God betjening hvor de giver sig god tid til kunderne.
Produkterne er af super kvalitet, til en fair pris.
“Support Your Local”

17 juillet 2026

Har lige haft min første tur i mit nye…

Har lige haft min første tur i mit nye ES 16 sæt. 152 km. Jeg er imponeret over hvor behageligt det er at have på. Det sidder som det skal, puden i bibs i god. Har aldrig haft bibs med så bløde stropper før. Gode tilpass dybe lommer i trøje. Fuldt tilfreds herfra.

21 juillet 2026

Top kvalitet

Top kvalitet, hurtig levering!

17 juillet 2026
Logo de ES16

Réponse de ES16

Hej Magnus. Dejligt du er tilfreds med vores service, din tilbagemelding betyder meget for os.

Jeg har set så mange gange på ES16`s…

Jeg har set så mange gange på ES16`s hjemmeside og været fristet til at bestille noget MEN er jo jyde så jeg ventede til jeg skulle til Århus så jeg kunne se og mærke deres produkter og købte en lækker bibs.
Hjem og ud at cykle de virkede og var lækre så jeg bestilte en mere og lidt dyrere model og den virker også.
Kan kun anbefale ES16 både deres fysiske butik og deres webshop.
Så mangler du lækkert cykeltøj så køb

29 mai 2026

Rigtig god og kompetent service

Rigtig god og kompetent service, da jeg ringede ind for at høre til pasform og størrelser. Kunne høre, at vedkommende selv brugte tøjet og kunne dele ud af erfaring og give gode råd.
Hurtig levering - blev sendt sammen dag, som jeg bestilte.
Bib og vindvest er lækker kvalitet og sidder perfekt.
Glæder mig til at bruge det på cykelturene i Italien 🚴🏻‍♀️

6 juillet 2026

Super købsoplevelse

God kommunikation vedr. spørgsmål til tøjstørrelser. Meget hurtig behandling af ordre - modtog dagen efter aflæggelse af ordre👍. Cykeltøjet svarer fuldt ud til forventningerne og passer perfekt.

6 juillet 2026

Jeg har købt af flere gange

Jeg har købt af flere gange. Altid hurtig forsendelse, svar på mail ved spørgsmål.
Kvaliteten er god og funktionen er super. Man skal lige lære størrelsen at kende, men ved forkert bytter de med et smil.
God service både på nettet og i butikken.

13 juillet 2026

God kundeservice

Havde købt et par cykelbukser hjem, der desværre ankom i en anden størrelse end bestilt. Ringede til kundeservice og de fik sendt et nyt par afsted der allerede ankom dagen efter.
Rigtig god kundeservice og et par gode cykelbukser

7 juillet 2026

Købte et par bib shorts hjem

Købte et par bib shorts hjem, var lidt i tvivl om størrelsen, da jeg har en størrelse hvor det kan være lidt svært at finde cykeltøj. Har prøvet bukserne er par ture nu en på 3 timer og en på 4 timer og er klar til at bestille et par mere. De sidder vildt behageligt og puden sørger for at jeg ikke føler ubehag ved at sidde længe i sadlen. Så tak fordi i dukkede op på min facebook side.👍

7 juillet 2026

Super god service

Super god service - hvor der gives ærlig tilbagemelding og sparring om farvevalg samt pasform, så man ikke kommer til at ligne en klovn fra et cirkus, men følger lidt pariser moden 😉

27 juin 2026