Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Frokost... Spiste en frokost, som bestod af en Club sandwich. Brødet var to stykker toast brød og i det var der noget kylling, en halv tomat (ikke skåret i skiver) en lille smule dressing og en lille... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har spist deres Ribeye flere gange og det har altid været super lækker mad. Drinks tager nogen gange lidt lang tid, men når man bestiller 6 forskellige drinks, er det forståeligt nok, stedet er som... Voir plus

À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Frokost...

Frokost...
Spiste en frokost, som bestod af en Club sandwich. Brødet var to stykker toast brød og i det var der noget kylling, en halv tomat (ikke skåret i skiver) en lille smule dressing og en lille klump våd salat. Synes at hvis man betaler 189,- skal det være lidt mere appetitligt. Udover det var der de meste salte pommes fritter.

1 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har spist deres Ribeye flere gange og…

Har spist deres Ribeye flere gange og det har altid været super lækker mad.
Drinks tager nogen gange lidt lang tid, men når man bestiller 6 forskellige drinks, er det forståeligt nok, stedet er som regel fyldt med kunder.
Personalet er super søde og høflige.

24 février 2026

God barnedåb 😍

Vi holdte vores drengs barnedåb d. 7/2-26 i deres nye festlokale. Det kan kun anbefales herfra! Rigtig fint lokale. Maden var rigtig god og tjenerne der rendte der var super søde og meget tålmodige. Ja bare alle der var på den dag var super søde og imødekommende. Det er ikke sidste gang vi holder noget hos dem og anbefaler dem også gerne til alle vi kender. 5 stjerner herfra ☺️

6 février 2026

Virkelig skuffende oplevelse

Virkelig skuffende oplevelse – og første blev også sidste gang

Min kæreste og jeg spiste i dag på Esbern Snare for første – og sidste – gang. Vi havde ellers hørt godt om stedet, hvilket vi ærligt talt slet ikke kan forstå efter vores oplevelse.

Vi bestilte en pasta med salsiccia, pommes med trøffel og parmesan samt en Esbern Snare burger.

Pastaretten var ekstremt kedelig. Pastaen virkede som om den var kogt dagen før – tør og sej – hvilket fuldstændig ødelagde retten. Det hele smagte som noget, der blot var vendt hurtigt i olie og derefter kaldt en færdig ret. Tomater, pasta, olie og salsiccia. Intetsigende og fantasiløst, og på ingen måde i nærheden af den ellers fine beskrivelse på menukortet. Pommes fritterne, som blev serveret ved siden af, var desuden helt kolde. Meget ærgerligt.

Burgeren var heller ikke noget at råbe hurra for. Bøffen var lunken, osten slet ikke smeltet, men lå som et tørt stykke i burgeren. Salaten var drivvåd, bollen var kold, og også her var pomfritterne kolde. Det hele virkede sjusket og uengageret.

Når man betaler næsten 200 kr. for hver ret, forventer man i det mindste varm mad og en vis kvalitet – det fik vi desværre ikke. Vi havde ellers glædet os og havde egentlig tænkt os at bestille dessert, men appetitten var fuldstændig væk efter maden.

Det er ellers synd, for restauranten giver et godt førstehåndsindtryk med flotte og indbydende omgivelser. Men maden lever slet ikke op til rammerne. Vi sætter i hvert fald ikke vores ben der igen. Øv.

27 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde en meget skuffende oplevelse.

Vi havde en meget skuffende oplevelse.

Vi oplyste, at vi ikke havde bestilt bord, det virkede svært for ejeren at finde plads – på trods af at der kun var få gæster til stede under hele vores besøg.

Brunch blev markedsført på et særskilt skilt udenfor, men da vi spurgte ind til dette, fik vi et arrogant svar om, at vi “skulle have stået tidligere op”.
Klokken var netop passeret 12, og brunch serveres normalt længere de fleste steder.

Maden levede ikke op til beskrivelsen:
det såkaldte “smilende æg” var koldt og tørt, pomfritterne var ekstremt salte, og burgeren var kedelig og under middel. Indretningen giver indtryk af et sted med højere ambitioner end almindelig cafémad, hvilket desværre ikke afspejledes i kvaliteten.

Der blev ikke tilbudt børnestol, selvom et barn tydeligt var med, og da barnet skulle have skiftet ble, blev dette mødt med tydelig irritation. Man følte sig generelt ikke velkommen – særligt ikke som familie med barn. Hvis børn ikke er velkomne, bør dette oplyses klart.

Samlet set en arrogant betjening og en ubehagelig oplevelse. Vi kommer ikke igen.

27 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Det er altså ikke godt nok! Desværre!

Der er tre ting der skal være på plads når man går på restaurant! Maden, betjeningen og stedet og dets atmosfære. Lad os tage maden først. Bestillingen lød på 4 x Bøfbearnaise, 1 x Cecars salat og 1 x Vegetarburger. Ikke een af de fire bøffer blev stegt som vi bad om! Bearnaisesovsen var en ubestemmelig grå masse der smagte af…..mest eddike. De nærmest rå bøffer var senede og ikke særligt appetitlige. Cesars salaten med stegt kylling iflg. menukortet, var ikke et stykke friskstegt kyllingebryst skåret i skiver. Det var noget ud af en pose med kyllingestykker. Og Vegetaburgeren, gæt selv. Og nu til betjeningen. Om jeg begriber hvorfor der ikke var en tjener undervejs der besøgte vores bord, og spurgte om der var noget vi manglede?? Hvad med at spørge om vi kunne tænke os en dessert?? Vi måtte selv op til baren efter menukortet. Da vi bestilte drinks blev det hele sat af ved bordenden!?! Tjener, venligst gå rundt om bordet og server den enkelte gæst den bestilte drink. De er søde nok personalet, de er nok bare ikke uddannede i faget. Det samme er måske tilfældet i køkkenet. Atmosfære og sted er fint nok. Og potentialet til at leve op til prisniveauet er der. Men det hele er alt for dyrt og alt for dårligt! Vi kommer ikke igen desværre.

5 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Plads til forbedringer!!

Plads til forbedringer!!! Vores første aften besøg på Esbern Snare. Vi fik en bøf bearnaise med pomfritter og en bøf med hjemmelavet kartoffelmos !! Jeg fik bøffen med bearnaise sovs,der er plads til forbedring selvom den står som hjemmelavet ,så smagte den egentlig mest af eddike !! ,mine pomfritter var rigtig gode , salte krydderet og en god mayo til ,mit kød som jeg bad om var medium stegt ,var tæt på råt. Min mands kød var rigtig godt ,der var kartoffelmos som tilbehør,den var også hjemmelavet ligesom min bearnaise,og der var helt sikkert også plads til forbedring . Betjening : ok men ikke helt nok til jeg synes det skulle udløse drikkepenge som jeg evt kunne tilføje da jeg betalte

20 novembre 2025

Sted med passion

Første gang vi har spist i Kalundborg, da vi kommer fra Nordsjælland, vi skulle bare forbi i anden anledning altså i Kalundborg, havde ikke læst nogle anmeldelser inden, men hold kæft en oplevelse, mad til den pris, bare i orden, vi fik 2 Ribeye, super smag, godt tilbehør, og virkelig god betjening, og total fede lokaler

Efter jeg har læst de anmeldelser her på trustpilot, der må jeg bare sige, vi kan ikke finde den kvalitet til den pris i Nordsjælland, så jeg syntes borgerne i Kalundborg, kan være stolt af sådan et fedt sted i Kalundborg, også til den pris, 5 plus stjerner herfra

30 octobre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Godt frokostkort

Dejligt at Kalundborg har fået endnu et dejligt spisested,
vi fik smørrebrød og et stjerneskud det hele smagte dejligt, pris og kvalitet passet fint sammen lige bortset fra stjerneskudet til 179kr
Jeg synes det var for lille måtte bestille et stk smørrebrød for at blive mæt

16 juillet 2025

Løgn og skuffende mad

Vi kom fordi jeg havde modtaget et nyhedsbrev med gratis mimosa, de har så bare ikke fortalt man skal være mor for at få den. Alle kvinder kan vel lyve om det, skal man så vise et billede af et barn? Måske en fødselsattest og ID? Utroligt mærkeligt koncept og misvisende marketing der lokkede os til.

Vi havde bord kl 10 og fra der gik der en time før vi sad med vores brunch.
Spejlægget havde meget rå hvide og var koldt. Uspiseligt i vores optik.
Surdejsbolle med gammelknas, var så også med en standard danbo-ost.
Vaflen var kvalmende sød, mange levnede den og der var forskel i hvilke bær man fik med den. Vi fik ikke det samme som naboen.
Abemad havde totalt smaskede jordbær, der ikke så indbydende ud.
Derudover sidder man utrolig tæt, man fik ikke vand med og servicen var upersonlig.

All-in-all desværre en ret dårlig oplevelse og frækt at lyve i sin marketing. Kan ikke anbefale i hvert fald deres brunch eller at man stoler på hvad de reklamerer med. Måske er deres frokost- og aftenmenu bedre…

11 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Great spot for a special occasion

I had such a wonderful evening at Esbern Snare, where I celebrated my birthday with my girlfriends. The food was incredibly tasty and the atmosphere was elegant yet relaxed, making it the perfect spot for a special occasion

29 mars 2025

God oplevelse

Jeg er vild med restauranten. Der er en skøn stemning i deres nye flotte lokaler. Og virkelig lækkert at de har hævet kvaliteten - kan helt sikkert anbefale deres burgere, med hjemmelavet trøffelmayo;)
Personalet er søde og høflig.

22 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ejeren vil gerne være fint på den. Men kan ikke leve op til det

Meget lille udvalg på menukort
Vores bord bestilte en plankebøf og en bøf bearnaise .
Plankebøf har aldrig set skyggen af en planke. Kartoffelmosen var klæ og havde ike været i ovnen som en mos skal på en plankebøf.
Det blev serveret i en dyb skål af metal. Ikke noget grønt kun et helved af slasket løg
Bøf bearnaisen var fyldt af sener.
Små portioner. Kedelig anretning. Intet gourmet over det.
Man sidder meget tæt med bordene ved siden af.
Det virker til at de gerne vil være fint på den, men det er de langt fra.
Ejeren er arrogant og selvglad. Uden noget og have det i. Elendig mad

29 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Sølle oplevelse og utroligt ringe mad

Vi var 3 damer, der havde besluttet at besøge Jer her til aften. Vi kom ind og fik et bord, og restauranten var vel halvt fyldt. Vi sad derefter og ventede 40 min før der kom en hen og tog imod vores bestilling. Jeg valgte cheeseburgeren med pommes, da den havde en fin beskrivelse. Beskrivelsen matchede dog overhovedet ikke med det der kom 😖 der kom en burger med kold og tør bolle, der lige var blevet brændt på toppen. Eneste fyld udover bøffen var to små skiver syltet agurk og et dødt vådt salatblad, intet af resten af det, der stod I beskrivelsen. Bøffen var lunken, dog med et stykke cheddarost, og fritterne var kolde. Det var simpelthen et af de mest sølle måltider jeg nogensinde har fået serveret, og til den pris er det simpelthen ikke i orden. Dog tilbød tjeneren et stykke kage gratis som kompensation. Jeg behøver nok ikke tilføje, at vi ikke kommer igen, og jeg kan på ingen måde anbefale Esbern Snare til andre.

13 mars 2025

Skøn smags oplevelse

Vi var et selskab på 7, som var nede og spise den 28/2-2025. Der blev spist tre forskellige slags menuer og alle havde kun rosende ord. Alles kød var mørt og velsmagende og med tilhørende lækkert tilbehør. Behageligt, proffesionelt personale.
Vi kan kun give 5 stjerner.

28 février 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Super flot eksklusiv restaurant. Dårlig mad

Super flot eksklusiv restaurant! Man skulle mene maden var ligeså, men anretningen på tallerkenen var overhovedet ikke indbydende.En skål med dip, en skål med pomfritter samt en burger, med en pind i midten. Vi bestilte burger med kylling og en cheeseburger. Brødet var som en tvebakke. Både brød, bøf og kylling var halv kold. Grunden til den får 2 stjerner var at tjeneren var høflig. Var ellers ret glad for at komme der da den hed Café Nova.

22 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Lidt for kæk ejer/tjener.

Lidt for kæk ejer/tjener.
Og æv for en brunch.
Min kæreste og jeg havde bestilt 4 x brunch menu. Med drikkelse. 350kr fair nok.. jeg er ikke sippet, og spiser hellere end gerne op, MEN hvis man ikke engang kan lave blødkogt æg, så er der noget galt. Jeg fik laks på brød, spejlæg på rugbrød med avokado, cocktailpølser og bacon, samt blod kogt æg.. jeg er normalt ikke kritisk, men ingen af de retter var iorden… blod kogt æg.. ej.. tabt salt bøssen på deres spejlæg, bacon og cocktailpølser der virkede som om de var varmede hurtigt i microovnen, laks på brød, var det eneste der var nogenlunde. Vi havde ellers snakket om at skulle prøve og spise der om aftenen, men nej, det vil jeg ikke engang prøve, så er der først spildt for mange penge.. og ejeren tja, hehe, hvis man godt kan li en lidt arrogant og kæk person, så er det lige stedet 😊 nej tak fra os.. lige et ps. Så folk ikke tænker det er pga travlhed, der var samlet 5 mennesker på hele restauranten (gæster) og 4 personale

19 février 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus