Rigtig god service både før og efter opholdet. Jeg blev kontaktet telefonisk et par gange inden ferien, for at sikre at alt var ok. Og alle bookninger gik som de skulle.

professionel rådgivning og en god overskuelig hjemmeside og søde mennesker hvis man gerne lige vil have en snak om stedet m.v. Dem vi talte med kendte stedet og det levede fuldt op til vore forventnin... Voir plus

L'entreprise a répondu

Tak for en fantastisk ferie på Mallorca i byen Cala Ratjada. Fantastisk 4 stjernet hotel kun for voksne. God hygiejne,lækker buffet på hotellet. Tusind tak for at ændre flybillet da easyJet aflyst afg... Voir plus

Rigtig god service. Op til afrejse får man en mail med vigtige oplysningen, og man bliver ringet op og ønsket god ferie samt man har mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Escapeaway virker proof... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Agence d'excursions
  2. Agrégateur de voyages

Écrit par l'entreprise

Pakkerejser med de bedst anmeldte hoteller. Design din rejse med prisgaranti og nyd ferien på hoteller omhyggeligt udvalgt af passionerede fagfolk.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Hhhhh

Der var styr på det hele, skønt hotel og rigtig god vejledning/service fra jeres side.

13 juillet 2023

Rejse til Mallorca

Jeg bestilte rejse til Can Picafort, Mallorca juli 2023. Det har hele vejen igennem været en rigtig god oplevelse. Det hele klappede med flyrejsen og transfer. Utrolig god service. Der var gode anvisninger i alle mails om fly, transfer og hotel ophold. Transfer selskabet havde gode busser med aircondition.
Hvis jeg havde spørgsmål, blev jeg ringet op. Mails blev besvaret hurtigt. Et par dage inden afrejse blev jeg ringet op og blev spurgt om der var spørgsmål og ønsket en god rejse. På hotellet fik jeg et brev om afrejse, hvornår vi blev hentet på hotellet, selvom man selv skulle bekræfte booking på hjemmesiden.
Hotellet, Grupotel Gran Vista & Spa, var virkelig lækkert med god service, god beliggenhed, dejligt værelse med fantastisk udsigt. Og som en ekstra bonus, har hotellet en open sky rooftop bar på 6.sal med udsigt til byen og havet. Hvor hele familien er velkommen.
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger escapeaway.

4 juillet 2023

Anbefales

Bestilte rejse til Kraków, Polen. Ingen problemer, god pris, kunne selv vælge afgange med deres valgte flyselskab, Ryan Air.
Alt fra start til slut har været gnidningsløst. Rart også, at modtage mails fra Escapeaway før og efter rejsen, så føler man sig som kunde værdsat.

2 juillet 2023

Baby på under 1 år, bliver betragtet som en voksen.

Jeg ville til at bestille et hotel ophold + fly for min kone og datter.

Jeg skal åbenbart betale for fuld pris (svarende til en voksen pris, for min datter på 11 måneder. Det er under al kritik.

26 juin 2023
Logo de Escapeaway.dk

Réponse de Escapeaway.dk

Kære Mahmoud.

Tak for din anmeldelse omkring din oplevelse af bookingprocessen hos Escapeaway, selvom det ærgrer mig meget, at du tilsyneladende ikke kontaktede os inden din anmeldelse, da vi så kunne have beroliget dig med, at din datter på 11 måneder naturligvis ikke betaler fuld pris – på ingen måder.

Faktisk har vi i din søgning lavet en lille hjælpetekst, når du søger med en baby, og her står lige nedenfor prisen, at:

”Din baby rejser næsten gratis (0-1,99 år) og betaler som udgangspunkt kun for flyskatter og -afgifter. Aldersbetingede rabatter er forskellige fra leverandør til leverandør (fly, ophold og transfer), og udregningen af de samlede (børne)rabatter er derfor ganske kompleks. Rabatten fordeles derfor jævnt ud på det antal personer, som der bestilles til – uanset alder.”

Det vil sige, at hvis du laver samme søgning – blot uden din datter, men til to voksne – så vil du se, at prisen næsten er den samme totalt, som hvis du søger med 2 voksne og 1 baby.

Ud over at vi skriver det i forbindelse med prisudregningen på hjemmesiden, så ville vi selvfølgelig meget gerne have forklaret dig det på mail eller telefon, hvis du havde kontaktet os inden din anmeldelse.

Jeg håber, at I har fundet en sikkert tiltrængt ferie hos en af vores gode kollegaer i branchen og ønsker jer en god rejse og sommer!

Med venlig hilsen
Marie

Helt igennem dejlig ferie

Helt igennem dejlig ferie! Mig og min veninde fandt en billig afbudsrejse til Portugal. Man fik en helt masse informationer hjemmefra, så man havde et godt overblik. Escapeaway havde rigtig god service og ringede kort inden ferien for at sikre sig alt spillede og ønske os en god ferie. Vil klart rejse med den igen!

15 mai 2023

Tusind tak for et dejligt ophold i…

Tusind tak for et dejligt ophold i Riga.
Escapeaway ringede 2 dage før vi skulle afsted, for at informamerer os om indtjek ved rayanair, deres telefon nummer, hvis der skulle blive noget og ønske os engod ferie. Super service.

24 mai 2023

Alt spillede bare

Med Escapeaway får du mulighed for at få tilbudt de bedste og mest unikke destinationer til din ferie. Jeg bookede overnatning, fly og bil igennem dem og man må bare sige. ALT SPILLEDE BARE. Det er skønt. De er opmærksomme på dig og ringer inden ferien for at følge op på om man har husket alt. Det er kundeservice ud over det sædvanlige.

16 mai 2023

Ekstrem serviceminded

Ekstrem serviceminded - opkald før ferien for at informere om lidt praktiske forhold. Og langt billigere end andre rejsebureauer til samme hotel.
Kan klart anbefales.

12 mai 2023

Vil helt sikkert rejse med jer igen

Det var første gang vi prøvet dette rejsebureau. Dagen før afrejse blev vi ringet op af dem, for at de ville ønske en, en god rejse - det har jeg godt nok aldrig oplevet før.

Vi var noget utilfredse over, at der ikke var oplyst om, at Ibiza er nærmest en røgfri ø og man kun måtte ryge på gaden - der måtte ikke ryges på hotellets område, alle barer, restauranter med udeservering og på stranden. Vi kontaktet dem og de var søde til at undersøge om det bare var vores hotel eller alle. De kunne desværre ikke gøre noget ved det og det er også Ok og vi overlevet 😉 men bare det, at de gav sig tid til at undersøge det, synes jeg var pænt af dem.

Vores hotel var fint nok, men de red ikke den dag de sadlet. Vores dør til altanen kunne ikke lukke da håndtaget røg af hele tiden. De lovet på hotellet at der ville komme en - men der kom ingen hele ugen. Hotellet var nærmest helt fyldt og deres ene elevator gik i stykker - det fik de heller ikke fixet. Men ved godt at rejsebureauet ikke kunne gøre noget ved det.

Det er bestemt ikke sidste gang at vi rejser med dem - måske det bare bliver til et andet sted 😉 og så ville det være dejligt, hvis der blev skrev lidt om rygeregler for hvert land, for vi kunne virkelig ikke google os til andet end, at man får en bøde på 2.500 euro, hvis man ryger på en spansk strand og det synes jeg faktisk er vigtigt at oplyse om, da der ingen skilte er, da turister kan blive ruineret på det.

12 mai 2023

Topprofessionelt rejsebureau

Topprofessionelt rejsebureau - Vi fik den allerbedste rådgivning, da vi skulle på vores første rejse til Sicilien.
De foreslåede hoteller var første klasses og var perfekt beliggende.
Ligeledes blev der fulgt op på rejsen både før og efter.
Vi medgiver Escapeaway vores bedste anmeldelse.

10 mai 2023

EscapeAway havde god forståelse og…

EscapeAway havde god forståelse og håndtering af vores specifikke ønsker til individuel rejse.
Igennem hele forløbet, følte vi os vejledt og "holdt i hånden" på en flot og proaktiv måde. Hotellet var fremragende og transportløsning fra og til lufthavnen i særklasse.
Vi ved nu, hvilken operatør vi vælger fremover.

28 avril 2023

Helt klart 5 stjerner herfra

Helt klart 5 stjerner herfra. *****
Fantastisk services fra Escapeaway, blev ringet op om ønsket om en god ferie, og om alt var i orden, det har vi ikke været vandt til. Meget fint at man på mail får alle relevante oplysninger omkring rejsen, fly, hotel og meget mere. Vi er super tilfredse og anbefaler gerne Escapeaway. :)

5 avril 2023