Escape Room Roskilde ApS Avis 59

TrustScore 5 sur 5

4,8

Super fed event til 50 års fødselsdag. Jeg havde Escape Room Roskilde ude med Bomberydderne eventen til min fødselsdag med knap 40 gæster. Det var 2 intensive timer, hvor der blev arbejdet intenst... Voir plus

Helt fantastisk sted. Men første gang man ankommer tænker man vi er kørt forkert. Vi var 6 tøser afsted med blandede erfaringer indenfor escaperooms. Vi prøvede kræfter med forbrydernes værksted og d... Voir plus

Vi var 9 personer som besøgte Escape Room Roskilde. Vi prøvede “Forbrydernes værksted” og det var en kæmpe succes! Kenneth og medarbejderne tog utrolig godt imod os og vi oplevede en suveræn serv... Voir plus

1. Centre d'escape game
  2. Service de divertissement en entreprise
  3. Agence de divertissement
  4. Société d'événementiel
  5. Salle de réception
  6. Organisateur d'activités en plein air

Écrit par l'entreprise

Roskildes absolut bedste Escape Room og et af Danmarks bedst bedømte kun 30 min fra København. Vi har 100% kundetilfredshed takket være nogle fantastisk sjove Escape Rooms og en fleksibilitet og kundeservice der overstige normen. Vi har desuden et super godt erhvervstilbud i form af vores egenudviklede Escape Game Bomberydderne, som gør jeres Teambuilding event ekstra sjovt.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Min bedste anbefalinger

Har prøvet 5 foeskellige escape room hos Escape Room Roskilde, elsker at man nærmest får myrekryb på vej derud og altid bliver introduceret på en dramatisk måde til rummene. Alle rum har været super godt og gennemførte. Man lever sig helt vildt i det og indretningen er så fed i alle rummene. Opgaverne har en rigtig god variation og er udfordrende på forskellige niveauer.

17 février 2025

Super fed event til 50 års fødselsdag.

Super fed event til 50 års fødselsdag.
Jeg havde Escape Room Roskilde ude med Bomberydderne eventen til min fødselsdag med knap 40 gæster. Det var 2 intensive timer, hvor der blev arbejdet intenst ved bordene på kryds og tværs af generationer og relationer, og alle fra 8 til 87 årig kunne være med.
Tak for en rigtig god oplevelse fra både gæster og vært.

14 septembre 2025

Fede escaperooms

Virkelig gennemførte og unikke escaperooms. Nogle af de bedste vi har prøvet. Og meget venlig og imødekommende gamemasters.

21 décembre 2024

Wow en fed oplevelse

Wow en fed oplevelse, professionelle og venlige medarbejdere.
Vi skulle finde Mona Lisa, et fedt rum med gode udfordringer og chok effekter.

Vi kan varmt anbefale dette sted, vi kommer helt sikkert tilbage.

Team wedding

28 septembre 2024

Sjove rum med gode opgaver

Sjove rum med gode opgaver, og den sødeste gamemaster, til at tage imod os og guide, så oplevelsen blev med følelsen af at vi var det vigtigste i øjeblikket - tak❤️
Vi var her sidste år, kom igen i år og glæder os allerede til næste år🥰

9 août 2024

Fantastisk personale og gennemførte…

Fantastisk personale og gennemførte Escape Rooms. Vi gik over tid men det betød ikke noget for Escape Room Roskilde, de sørger for at alle gennemføre og får en god oplevelse ud af det.
Vi var 16 personer afsted i hver vores rum og alle havde en sjov og udfordrende eftermiddag.

8 mai 2024

Fantastic 5* escape rooms

Loved it!
Turned up at 19:45 in the dark to set the mood for the Mona Lisa game. Super welcome by our game master and intro to the room.
Lots of well designed puzzles which we all enjoyed. We were 5 people aged 15-53.
Would 100% recommend and we will go back to try another room for sure!

20 février 2024

Fælles familieoplevelse til stor glæde for os alle

Det var mega nervepirrende at finde nervegassen inden tiden gik, men med lidt hjælp undervejs lykkedes det.
Vi var i alderen 13-71, og vi kunne alle seks bidrage med opgaveløsninger.
Kommer let sikkert ingen i et andet rum
Tak for en mindeværdig oplevelse. 🙏🤩🥳

13 janvier 2024

FANTASTISK!

Jeg ringer ind til Roskilde escape room for at booke en børnefødselsdag i aldrene 6-7 år. De plejer ikke at lave rummene i de aldre, men personalet var så venlig og så søde, at de accepterede bookingen til min søns fødselsdag. Vi blev taget rigtig godt imod, især af Andreas, som var helt igennem fantastisk og pædagogisk samtidig hvor han var med under hele forløbet med børnene. Jeg så noget her som man sjældent kan opleve andre steder; opmærksomhed, kærlighed og tryghed! Børnene var ellevilde og jeg, som mor til fødselsdagsbarnet, helt trygt og tillidsfuld overfor denne unge mand, som gjorde det helt vildt godt. Alle børn var glade og de fik samtidig også lov til at holde en halv time alenetid, hvor der kunne åbnes gaver op og spise lagkage.

Så igen! I fortjener 5 stjerner og det vil jeg med glæde give jer. TUSIND TAK Andreas for en virkelig god behandling. Det er ikke sidste gang vi besøger jer.

20 octobre 2023

De bedste Escape Roms i DK.

De bedste Escape Roms i DK.
Vi har været gennem alle deres rum og eneste kritiskpunkt, er at de ikke har flere tilbage vi ikke har prøvet.
Alle rum har multiplay rum, så man kan arbejde på forskellige opgaver der samles til sidst. Ingen keder sig.

11 février 2023

Helt fantastisk oplevelse!

Første gang vi har prøvet et escaperoom.
Vi holdte polterabend, og havde en fantastisk oplevelse, det var så hyggeligt og helt vildt spændende ! 😁
Skønt personale, som gjorde oplevelsen det hele værd.
Vil helt klart anbefale det til alle😉
Vi siger ihvertfald TAK ! 🤩

22 juillet 2023

Virkelig gode

Virkelig gode, gennemførte og sjove escape rooms, hvor det hele spiller. Vi prøvede Mona Lisa og Alcatraz, begge med flere fede effekter undervejs... Supervenligt og imødekommende personale. Tak for en rigtig god oplevelse, som jeg uden tvivl vil anbefale andre at prøve!!

15 novembre 2022