Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Overstappen naar Esmero ging super makkelijk. Het overstappen en de transfer van mijn bestaande webdomein naar Esmero ging super vlot en makkelijk, het Esmero team hielp me hier heel goed bij, de com... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een super (snelle) klantenservice. Zelfs op zondag direct reactie op een vraag en het juiste antwoord. Klasse !!

Noté 5 sur 5 étoiles

Aan de vooravond van Kerst bleek ineens onze Wordpress-website gehacked! Dit blijkt makkelijker mogelijk als plugins niet up to date zijn. Na een hulpverzoek van ons per e-mail, heeft Henr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben al jaren een tevreden klant van Esmero. Zo ook afgelopen week toen ik tegen wat verbindingsproblemen aan liep. Meteen kreeg ik hulp van Henri, zelfs dezelfde avond werd het probleem door hem opges... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Henri bedankt!

Henri bedankt! Ik had een kleine wijziging nodig in mijn records maar kwam er niet uit. 1 berichtje en het was binnen een minuut opgelost. Mijn dank is groot! Geweldige service

26 octobre 2023

Bedankt voor de mooie review! Groet, Iris Esmero.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Op zondagmiddag redelijk snel geholpen…

Op zondagmiddag redelijk snel geholpen door de medewerker van de help-chat bij het installeren van de mail. Echt wel fijn dat dat gewoon kan op zondagmiddag. Prima service van Esmero!

1 octobre 2023

snel en accuraat

helpdesk reageert snel en ter zake. In mijn geval om in het control panel het wachtwoord van mijn e-mailadres te veranderen. Duidelijke uitleg hoe het nieuwe wachtwoord zelf te bepalen of dit de "generator" te laten doen.

28 septembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze klantenservice stel nooit teleur

Gelukkig heb ik de klantenservice niet vaak nodig maar als dat wel het geval is dan heb ik niks anders dan lof. Erg vriendelijk en altijd meedenken is hier nog ouderwets gewoon.

8 août 2023

Efficient en effectief

Esmero reageert snel op vragen en handelt vervolgens ok snel en adequaat af. Heel fijn samenwerken zo!

2 août 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn erg blij met Esmero…

We zijn erg blij met Esmero ondersteuning. Esmero is een uitstekende serviceprovider die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben een deskundig en vriendelijk team dat altijd bereid is om je te helpen met elke vraag of uitdaging. Ze leveren snel en efficiënt oplossingen op maat voor jouw specifieke behoeften.

24 juillet 2023

Réponse de Esmero

Beste Konstantin, bedankt voor je mooie review!

Super goede klantenservices

Super goede klantenservice. Op zaterdagavond een mail gestuurd met een vraag. Binnen enkele minuten een antwoord via WhatsApp teruggekregen en goed geholpen!

22 juillet 2023

Voelt als thuiskomen!

Na overname van de hostingpartij waar ik zat, terecht gekomen bij Esmero.
Het voelde echt als thuis komen & gaf mij eigenlijk nog een beter gevoel als waar ik voorheen zat!

Meedenkend, als er iets is staan ze voor je klaar! Ik ben erg blij & voor mij geen andere partij meer als Esmero!

11 juillet 2023

Zo werken de scripts!

Mijn familie vereniging heeft al een tijdje een domein via Esmero en we pakken de website weer eens op. De scripts deden het echter niet. Diverse mogelijke verklaringen verzonnen.... locatie Perl executable staat elders? De Perl modules zijn niet geïnstalleerd? Kunnen we via SSH inloggen op de server?

Uiteindelijk kwam de Esmero support met de reden: de scripts moesten permissions 775 hebben en niet de 777 die wij hadden ingesteld. Zo simpel..... maar je moet er maar opkomen!

7 juillet 2023

Geweldige Service

Esmero is een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan goede support, iets wat niet meer te vinden is bij de grote hosters.

Wij hadden zeer ernstige problemen bij Hostnet (veel downtime, slechte performance, database problemen), en Esmero heeft eerst onze problemen daar opgelost (zonder dat wij daarvoor moesten overstappen). Hierna hebben wij alsnog gekozen over te stappen. Sindsdien is onze performance (met exact dezelfde website, zonder wijzigingen) exponentieel beter geworden, voor hetzelfde maandtarief als wij voorheen hadden bij Hostnet.

Nu gaan wij zelfs onze website uitbreiden, gezien ons nieuwe pakket dat toelaat. Dat terwijl de prijsopgave van hostnet hiervoor (+/-) 400% hoger was.

6 juillet 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Geduld en kundigheid bij Esmero!

Nadat ik iets zelf niet goed had aangepast kwam ik er even niet uit, maar Esmero, Henri, hielp met geduldig met al mijn vragen!
Al 13 jaar heb ik super goede ervaringen, echt een aanrader!

16 juin 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben esmero ontzettend dankbaar!

Ik ben esmero ontzettend dankbaar!! Ik raad iedereen aan om bij Esmero te gaan. Helaas had een andere webhosting mijn hele website verprutst en konden dit na 3 maanden nog niet oplossen. Toen schoot esmero mij tehulp. Ze hebben in 1 dag mijn hele website kosteloos gemaakt!! en sterker nog, ik krijg gratis een jaar mijn website!! 😁 Dat is pas service!!
Echt perfect opgelost! Zo kan het ook!! Natuurlijk ben ik onmiddellijk overgestapt! Ik ben zeer tevreden!

5 avril 2023

Top klantenservice

Snelle klantenservice, vriendelijk. Na 5 jaar Hostnet een verademing!

30 mars 2023

Top Hosting bedrijf

Top Hosting bedrijf , servicegericht en klantvriendelijk

Wat een verfrissende ervaring, eindelijk een hostingbedrijf gevonden die de klant en klant tevredenheid centraal stelt. Denken in oplossingen en adequaat handelen zorgen ervoor dat wij probleemloos onze website konden verhuizen zonder downtime. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van de diensten van Esmero

27 mars 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus