Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een probleem met het ontvangen van emails. Verzoek gestuurd naar de support-afdeling en binnen een kwartier was alles al opgelost! Daar word ik nou blij van en super bedankt voor de snell... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aan de vooravond van Kerst bleek ineens onze Wordpress-website gehacked! Dit blijkt makkelijker mogelijk als plugins niet up to date zijn. Na een hulpverzoek van ons per e-mail, heeft Henr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Overstappen naar Esmero ging super makkelijk. Het overstappen en de transfer van mijn bestaande webdomein naar Esmero ging super vlot en makkelijk, het Esmero team hielp me hier heel goed bij, de com... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had gedoe met mijn vorige provider. Vorige provider was gestopt met telefonische helpdesk. En er ging regelmatig iets mis. O.a. server gehackt, website niet bereikbaar, mails die niet bij ons aankwame... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tevreden klant

Wij zitten tot volle tevredenheid al sinds 2002 via HostAces en ASHosting bij uiteindelijk Esmero. Bij de laatste migratie ben ik uitstekend geholpen door Tom Franssen. Hij denkt erg goed mee. Ik ervaar korte lijnen met diepgang als er (soms) wat aan de hand is!

Groet Hans Leijsen/LTS Solar

7 septembre 2021

mijn compliment!

Beste Tom ik zit al vele jaren bij jullie organisatie, volgens mij aangebracht door Florian van flowingweb die mijn site serieusbod.nl beheert, ondanks dat ik de laatste jaren niet precies meer kon volgen wie nu wat deed (2blue4U, eazit, AShosting. xenosite, en nu esmero ben ik altijd trouwe klant gebleven en heb in het verleden goede service gehad voor die enkele keer als ik een storing had van Carel Jan, Iris en Henry ook is Florian altijd heel positief over jullie.

gelukkig hoef ik hier weinig gebruik van te maken maar ik waardeer het enorm dat je mij vanavond ook even uit de brand geholpen hebt, ik ben namelijk zeer onhandig met de materie , dat komt ongetwijfeld door mijn totale non affiniteit met de materie en heeft ongetwijfeld ook te maken met de (aow) leeftijd! Fijn om te horen dat het nu 1 bedrijf is nl. esmero, en wens jullie veel voorspoed en succes en ik blijf trouwe klant bij jullie! en Tom als ik het systeem ga/wil moderniseren kom ik bij je terug, goed weekend, groet Frans

3 septembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Klantenservice Esmero ***** :)

Al jaren ben ik een zeer tevreden klant bij Esmero (voorheen AS Hosting). Onlangs weer zeer goede ervaringen gehad met de afdeling klantenservice. Ik heb altijd het idee dat ze bij Esmero net altijd die ene stap extra maken om je als klant tevreden te stellen. Je weet ook wie je problemen oplost en je gesprekspartner is. Geweldig! Wat een verademing met andere hostingpartijen! Wederom deze keer de volle vijf sterren!

9 août 2021

Servicegericht en deskundig!

Zeer fijne partner om mee samen te werken. Servicegericht en deskundig!
Het feit dat we al sinds 2006 klant zijn bij AS hosting (nu Esmero) zegt natuurlijk genoeg.

29 juillet 2021

goede service

Ik had een probleem met het toevoegen van de accounts in mailprogramma's op de telefoon en laptop. Na een mailtje met vraag voor ondersteuning kreeg ik snel antwoord wat alles weer liet werken.

6 juillet 2021

Fantastische service

Totaal in paniek mailde ik om 10 uur s avonds of AS Hosting me morgen wilde helpen om mijn WordPress site te fixen nadat ik iets helemaal fout had gedaan met een update. Ik kon niet eens meer inloggen en de site was weg. Binnen een uur had Henri alles geregeld en de site draait weet als een zonnetje! Dat is service!

6 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Superfijn geholpen en gewoon binnen een…

Superfijn geholpen en gewoon binnen een uur terwijl het al na tienen in de avond is.
Maar ik ben niet anders gewend van Henri en AS Hosting. Altijd bereid om snel en adequaat te hulp te schieten als ik weer eens iets gedaan heb wat niet de bedoeling was....

6 mai 2021

They saved my ass

Mijn webhosting zat bij Ziggo en werd daar zonder aankondiging gestopt. Had dus van het ene op het andere moment geen mailadres meer.
Esmero heeft me echt gered. Zeer snel doorgepakt en tot ‘s avonds laat doorgewerkt om me weer online te krijgen. ‘s Avonds om 21.00 h. nog was Henri van van Esmero nog bezig en lukte het om het adres weer te laten werken.
En hij hield me gedurende de dagen die het duurde om het überhaupt technisch werkend te krijgen op de hoogte van de voortgang.
Toen bleek dat e.e.a., anders dan gedacht, via Google liep bleek Henri zo goed ingevoerd dat ook dat snel geregeld was.

Fantastisch werk. Zeer goed en professioneel geholpen.
Zonder enige terughoudendheid raad ik deze partij aan.

15 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle, persoonlijke en professionele service

Ik zelf heb bij Esmero een VPS draaien en veel van mijn klanten hebben zelf een hostingpakket/VPS bij hun. De service is heel erg goed. Persoonlijk, no nonsense, snel een accuraat. Het is heel fijn als je direct iemand aan de lijn hebt als er toch maar een vraag is en je niet alleen maar een anoniem support e-mailadres hebt.

8 avril 2021

Prima service

Ben al jaren klant bij AShosting, nu esmero. Weinig problemen gehad, en als er wat was kreeg ik snel respons en een snelle oplossing.

7 avril 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus