waiting 4 hrs for the 2nd match on PGL ASTANA QUALIFIER, admins are on drugs, site is poor, have a good day

pretty bad site with cheaters and very toxic players some sites do also have api scams where they take youre skins only play here for playing with friends otherwise play faceit because this is shi t... Voir plus

Admins bryr seg jo faen ikke, folk troller og voter for Frankrike osv så tar admin og sier det er OK at alle sammen spiller med 100 i ping. Spiller 4 mann stack så kommer det en random som blir kaptei... Voir plus

Sämsta tjänsten någonsin. Sedan de gjorde om systemet har allt gått åt pipan; ojämn match-making, dåliga servers och sist men inte minst, greifers. Då de tog bort smurf möjligheten, som inte var ett p... Voir plus

1. Fournisseur de service de jeux

Esportal is a web-based competitive platform for the major esport titles, currently focusing on Counter-Strike. We aim to make gaming in a Matchmaking and tournament environment a more engaging experience, removing disruptive influences such as disconnects, cheaters and trolls. Esportal is the place where you can play great matches with the right type of opponents and teammates.

1,6

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Stay the F*** away from this platform

Stay the f***away from this platform.

They will dTemand payment for any experience outside of cheaters and griefers. hey run a dictatorship with power hungry bitchy admins that does not provide reasoning for any sort of reaction, regardless of what it is or if it is warranted. And they will respond to you in rude fashion if you want feedback for any adjusments to your behaviour. Be warned, they will steal your money and they will f***you raw and hard without reason.

20 janvier 2023

Det blir vad du gör det till

Det blir vad du gör det till, helt okej upplevelse.

Funkar utmärkt att lira utan prime/premium, möter lika många fuskare här som i vanlig MM... inte så värst många alls faktiskt. De hade en period nyligen dock när högskolans misfits kom till sidan med sina nya betalfusk och hade någon snoppmätartävling, en del var t.om livesänt på twitch.

NEGATIVT ÄR ADMINS OFÖRMÅGA ATT STÅ PÅ SIG VID BANS, KLIENTEN SKA INTE BEHÖVAS VID VARJE FUSKHÄNDELSE.

6 janvier 2023

Har fått 8€ från Star Gathers och nu har jag bara 1€ plötsligt inte köpt något på Gamerpay!

5 EUR GamerPay Balance
******* fick en 5 EUR GamerPay Balance
******* fick en 1 EUR GamerPay Balance
NU!!!!!!!!!! nu jag svär skulle köpa saker för mina pengar på GamerPay har bara 1€ på denna sida nu och inte köpt något så 7€ försvann bara så och det går inte att göra tickets på esportal längre USEL SIDA!!!!!!!!

21 janvier 2023

Jeg har fået ban for chatabuse i 4 dage…

Jeg har fået ban for chatabuse i 4 dage inde på deres side, selvom jeg aldrig snakker ingame, jeg har 4 dislikes, og ja 100+ likes?

Jeg ved ikk, hvordan det nogensinde kan lad sig gøre, jeg sidder næsten altid og spiller med nogle kammerater, og siger ingenting ingame, hvordan jeg har fået ban fra deres side i et par dage, er mig en gåde, skåd side

12 janvier 2023

Se parempi matchmaking

Esportal tekee CS:GO Matchmakingista paljon paremman. 128-tick servut tekee sujuvamman pelikokemuksen sekä paljon laddereita sekä turnauksia mihin osallistua. Paikalliset pelikaverit myös plussaa kun voi pelata puhumalla suomeksi, moderointi puhdistaa suurimmat trollaajat pois sekä dropit tuo mukavan lisän pelailuun. Suosittelen!

8 janvier 2023

hor sida

hor sida, köp inte saker i sidan ni får inte vad ni köper

14 décembre 2022

Det är helt ok att spela på sajten

Det är helt ok att spela på sajten. Endast om man är 3+ annars är det en mycket intressant upplevelse. Fundera inte ens att köra solo. Supporten är ju inte ens värd att nämna, bör byta namn till formulär som stängs innan de är lästa. Serverarna är ju inte av toppklass men de är ändå bra att det finns en svensk sajt som går att spela på iaf.

26 décembre 2022

Client issues

Client issues, client issues, client issues.
Not the only problem they have but one but damn it would cut their ticket numbers down by 80% if they would fix it.
Edit. Now launcher has broken my csgo mm.
Can not play mm what so ever, cause esportal is somewhere on in invisble state that launches cdgo in untrusted mode.

3 janvier 2023

Värdelöst

Värdelöst
Inga admins, buggar så man blir avstängd helt utan anledning, tex när man söker match och en random inte accepterar så kan man själv åka på en avstänging.

Dålig matchmaking och många smurfkonton.

Behöver du hjälp med något problem? Då kan du glömma att någon vill titta på det. Man blir ignorerad helt enkelt.

25 décembre 2022

USCH FÖR SUPPORT

gillar esportal men blev av med mitt main för det va inte mitt konto, skapar nytt konto kör nån match sen blir jag anklagad för smurf, skriver till support och förklarar! men självklart är det en 15 åring bakom skärmen som fattar 0

1 décembre 2022