Estheticon.plAvis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Dzień dobry. Uważam, że to bardzo dobry pomysł, że można zadać pytanie chirurgowi plastycznemu. Nie dostałam jednak odpowiedzi od wszystkich lekarzy, którym zadałam pytania. Myślę, że jeżeli nie odp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dzięki estheticon udało mi się znaleźć to czego szukałam w internecie a nie mogłam znaleźć. Wszystko sprawnie idzie znaleźć, każdego lekarza , dużo przydatnych opinii na ich temat. Bardzo dobry porta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Witam! Jestem po operacji powiększania piersi u dr Kuleszy. Bardzo polecam dr. Kuleszę. Dr Kulesza pełen profesjonalizmu, szczegółowo udzielił wszystkich informacji zarówno przed jak i po operacji. Ko... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Chirurgien plasticien
  2. Dentiste cosmétique
  3. Dermatologue
  4. Médecin
  5. Chirurgien

Écrit par l'entreprise

Estheticon.pl – portal, na którym znajdziesz informacje o zabiegach i specjalistach medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej. Estheticon.pl to zaufana platforma internetowa, gdzie znajdziesz sprawdzone informacje o zabiegach medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, którymi jesteś zainteresowany/a. Naszą misją jest pomagać użytkownikom znaleźć najlepszego specjalistę i podejmować decyzje na podstawie wiarygodnych informacji. Na naszym portalu znajdziesz szeroką gamę zabiegów. Dzięki „Zapytaj specjalisty” użytkownicy mogą publikować pytania, a odpowiadają na nie wysoko wykwalifikowani specjaliści. Nasz portal umożliwia też kontakt z lekarzami medycyny estetycznej i chirurgami plastycznymi, co pozwoli Ci łatwo umówić się na konsultację. Na naszej platformie znajdziesz sprawdzone informacje i oparte na źródłach artykuły dotyczące medycyny estetycznej, anti-aging i regeneracyjnej, a także chirurgii plastycznej i innych pokrewnych dziedzin. Udostępniamy także opinie i historie byłych pacjentów oraz szczegółowe informacje o zabiegach. W Estheticon naszym celem jest oferowanie wysokiej jakości, obiektywnych treści i bezpiecznej przestrzeni. Weryfikujemy wszystkich lekarzy rejestrujących się na portalu, aby zagwarantować, że udostępniamy profile jedynie certyfikowanych specjalistów. Bezpieczeństwo i satysfakcja naszych użytkowników są dla nas priorytetem, dlatego zachęcamy byłych pacjentów do publikowania opinii na temat lekarzy i klinik, które pomagają naszym użytkownikom podejmować ważne decyzje. Wybierając Estheticon.pl, wybierasz godną zaufania platformę, umożliwiającą kontakt między pacjentami a specjalistami. Staramy się zaoferować najpełniejsze informacje, wysokiej jakości usługi i najlepsze doświadczenie użytkownika.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem zadowolona z państwa strony…

Jestem zadowolona z państwa strony estheticon ponieważ po wyborze kilku specjalistów z dziedziny która mnie interesuje .Od każdego dostałam odpowiedź i dla mnie jest to bardzo istotne że moje maile zostały potraktowane poważnie.Dlatego też polecam wszystkim którzy szukają specjalistów którzy mogą pomóc w problemach zdrowotnych.

23 septembre 2021

Droga Użytkowniczko,

bardzo dziękujemy za Pani opinię! Cieszymy się, że na naszej platformie uzyskała Pani pomoc.

Zachęcamy do dalszego korzystania z portalu, oferuje on wiele możliwości dla pacjentów, takich jak m.in. umawianie się na wizyty, wideokonsultacje, sekcję Zapytaj Specjalisty, forum i relacje byłych pacjentów.

Znalazłam lekarza

Bardzo się cieszę, że znalazłam lekarza, który odpowiedział na moje pytania.

13 septembre 2021

Droga Użytkowniczko,

bardzo dziękujemy, że poświęciła Pani czas na dodanie opinii - zdanie naszych Użytkowników jest dla nas bardzo ważne. Cieszymy się, że uzyskała Pani pomoc na naszej platformie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super informacje o operacjach plastycznych

Bardzo dużo informacji na temat operacji plastycznych i super zdjęcia efektów.

10 septembre 2021
Avis spontané

Droga Użytwkniczko,

bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasze treści są przydatne dla Użytkowników.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pomimo maila z zapytanie wysłanego Ok 2…

Pomimo maila z zapytanie wysłanego Ok 2 tyg temu
Nie mam od Państwa żadnej odpowiedzi

24 juillet 2021

Réponse de Estheticon.pl

Przykro nam, że nie udało się Panu uzyskać odpowiedzi od specjalisty/kliniki. Niestety jesteśmy tylko portalem pośredniczącym, umożliwiająym wyszukiwanie i kontaktowanie się ze specjalistami/klinikami, jednak to nie my udzielamy odpowiedzi i nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że wszyscy specjaliści z naszej bazy danych udzielą odpowiedzi pacjentowi...

Specjaliści i kliniki są oznaczeni odpowiednią ikonką, wskazującą na czas, w jakim zazwyczaj udzielają odpowiedzi. Chętnie pomożemy Panu skontaktować się z innym kliniką/specjalistą. Poprosimy o wysłanie wiadomości na adres info@estheticon.pl z informacją, jaki zabieg i w jakim mieście Pana interesuje, a postaramy się skontaktować Pana z innym specjalistą/kliniką.

Réponse de Estheticon.pl

Przykro nam, że nie udało się Panu/Pani uzyskać odpowiedzi od specjalisty/kliniki. Niestety jesteśmy tylko portalem pośredniczącym, umożliwiająym wyszukiwanie i kontaktowanie się ze specjalistami/klinikami, jednak to nie my udzielamy odpowiedzi i nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że wszyscy specjaliści z naszej bazy danych udzielą odpowiedzi pacjentowi...

Specjaliści i kliniki są oznaczeni odpowiednią ikonką, wskazującą na czas, w jakim zazwyczaj udzielają odpowiedzi. Chętnie pomożemy Panu/Pani skontaktować się z innym kliniką/specjalistą. Poprosimy o wysłanie wiadomości na adres info@estheticon.pl z informacją, jaki zabieg i w jakim mieście Pana/Panią interesuje, a postaramy się skontaktować Pana z innym specjalistą/kliniką.

Najlepsza klinika medycyny estetycznej

Najlepsza klinika medycyny estetycznej.
Bardzo polecam, cudowne miejsce, atmosfera ♥️
Efekt zabiegu korekty nosa kwasem hialuronowym wykonana została na najwyższym poziomie.

21 juin 2021

Dzień dobry!

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że na naszym portalu udało się Panu/Pani znaleźć zaufaną klinikę i że zabieg okazał się sukcesem.

Zapraszamy do dalszego korzystania z portalu. W razie wątpliwości pozostajemy do dyspozycji.

Pani Doktor wyjątkowo uprzejma

Pani Doktor wyjątkowo uprzejma, bardzo rzeczowo rozrysowała mi działanie preparatu, z pewnością odwiedzę ja jeszcze.u

20 avril 2021

Réponse de Estheticon.pl

Dziękujemy za korzystanie z naszego portalu i czas poświęcony na napisanie opinii.

Cieszymy się, że uzyskała Pani pomoc. Mamy nadzieję, że w przyszłości korzystanie z portalu również okaże się pomocne.

W razie jakichkolwiek wątpliwości, prosimy o kontakt.

Réponse de Estheticon.pl

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i czas poświęcony na podzielenie się z nami opinią - to dla nas niezwykle ważne.

Cieszymy się, że uzyskał/a Pan/i pomoc na naszej platformie. Zachęcamy do dalszego korzystania z niej i mamy nadzieję, że w przyszłości również będziemy w stanie pomóc.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jestem niezadowolona z rozbieżności…

Jestem niezadowolona z rozbieżności informacji jakie otrzymałam, ilość spamu jaka trafia na skrzynkę jest niezliczona, brak możliwości rezygnacji z subskrybci.

15 avril 2021

Réponse de Estheticon.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Nasz portal oferuje możliwość anulowania subskrypcji. Każdy e-mail zawiera w dolnym pasku przycisk, pozwalający na jej anulowanie. Powiadomienia e-mail już jakiś czas temu zostały wyłączone dla Pańskiego adresu e-mail.

Jako platforma zapewniająca wyszukiwarkę specjalistów i umożliwiająca kontakt ze specjalistami, nie odpowiadamy za treść odpowiedzi udzielanych pacjentom przez lekarzy. Rozbieżność opinii na temat toku leczenia występuje w niektórych przypadkach i jest to naturalne w medycynie. Wysłaliśmy wiadomość e-mail z pytaniem, czy możemy w jakiś sposób pomóc w Pani przypadku.

Mamy nadzieję, że Pańskie doświadczenia w przyszłości Pozostajemy do dyspozycji w razie wątpliwości.

Réponse de Estheticon.pl

Dziękujemy za opinię - zdanie użytkowników na nasz temat jest dla nas niezwykle ważne.

Cieszymy się, że nasz portal spełnił Pańskie oczekiwania. Zachęcamy do dalszego korzystania.

Polecam bardzo

29 mars 2021

Réponse de Estheticon.pl

Dziękujemy za zaufanie i za korzystanie z naszego portalu. Pańska opinia jest dla nas bardzo ważna - liczymy się ze zdaniem naszych użytkowników.

Bardzo się cieszymy, że na naszym portalu znalazła Pani to, czego Pani szukała.

W razie jakichkolwiek wątpliwości, zachęcamy do kontaktu.

Spoko

Spoko działa

23 mars 2021

Dzień dobry!

Bardzo dziękujemy za opinię i zachęcamy do dalszego korzystania z serwisu. W razie jakichkolwiek wątpliwości, chętnie udzielimy pomocy.

Godne polecenia

Szybkia konkretną odpowiedź specjalistów..
Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim zainteresowanym.

22 mars 2021

Dziękujemy za opinię.

Bardzo się cieszymy, że uzyskała Pani pomoc. Zachęcamy do dalszego korzystania z serwisu.

Jeżeli ma Pani jakieś wątpliwości, prosimy o kontakt.

Pozdrawiamy

Dzień dobry!

Opinie użytkowników są dla nasz niezwykle ważne. Dziękujemy za poświęcenie czasu na polecenie nas innym użytkownikom.

W razie jakichkolwiek wątpliwości, pozostajemy do dyspozycji.

Miłego korzystania z portalu.

Sprawnie

Sprawnie profesjonalnie szybko i rzetelnie

4 mars 2021

Dzień dobry!

Bardzo dziękujemy za Pańską opinię i cieszymy się, że nasz portal spełnił Pani oczekiwania.

Zachęcamy do dalszego korzystania z naszej strony. W razie wątpliwości, pozostajemy zawsze do dyspozycji.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie jestem zadowolona ani z obsługi ani…

Nie jestem zadowolona ani z obsługi ani z efektów zabiegu

2 mars 2021

Dzień dobry,

Przykro nam słyszeć, że nie jest Pani zadowolona z zabiegu. Niestety nie jesteśmy kliniką, a portalem umożliwiającym wyszukiwanie i kontakt z różnymi klinikami i specjalistami na terenie całej Polski. Z tego względu nie ponosimy odpowiedzialności za obsługę i efekty zabiegu u danego specjalisty.

Jeżeli możemy Pani w jakiś sposób pomóc, na przykład kontaktując Panią z innym lekarzem/kliniką, prosimy o wiadomość e-mail na adres info@estheticon.pl.

Wszystko ok

Wszystko ok , uzyskałam wyczerpująca odpowiedz od wszyskich do których wysłałam zapytanie, dziękuje bardzo

17 décembre 2020

Réponse de Estheticon.pl

Dziękujemy za zaufanie i korzystanie z naszych usług.

Pani opinia wiele dla nas znaczy!

W razie jakichkolwiek wątpliwości, prosimy o kontakt: info@estheticon.pl

Super

Super . Miła Pani i zrozumiały film. Pozdrawiam

17 décembre 2020

Réponse de Estheticon.pl

Dziękujemy za zaufanie i korzystanie z naszych usług. Pani opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam oferować coraz lepsze usługi.

W razie jakichkolwiek wątpliwości, prosimy o kontakt: info@estheticon.pl

Bez sensu

Chyba nie ma sensu istnienie takiego portalu. Problemy skomplikowane, a odpowiedzi ogólnikowe (bo co można stwierdzić na odległość?).
Artykuły nic niewnoszące.

10 décembre 2020

Réponse de Estheticon.pl

Dziękujemy za skorzystanie z naszego portalu oraz za czas poświęcony na napisanie opinii.

Jeżeli odpowiedzi specjalistów na Pani zapytanie w dziale “Zapytaj specjalisty” uznaje Pani za zbyt ogólne, możemy pomóc Pani wybrać odpowiedniego lekarza lub klinikę w pobliżu Pani miejsca zamieszkania. Nasza baza danych jest bardzo rozbudowana i na pewno któryś z lekarzy będzie Pani w stanie pomóc na osobistej konsultacji lub też przez wideorozmowę. Chętnie skierujemy Panią do cenionego specjalisty, jako że nasz portal oferuje usługę zwracania się do specjalistów bezpośrednio.

Odnośnie artykułów, większość została stworzona przez lekarzy z myślą o pacjentach. Chętnie posłuchamy Pani sugestii, jakie materiały z chęcią przeczytałaby Pani na stronie, aby móc zasugerować specjalistom interesujące pacjentów tematy.

Skontaktujemy się z Panią przez e-mail, aby rozwiązać zaistniałe problemy. W razie wątpliwości prosimy również o kontakt: info@estheticon.pl

Noté 5 sur 5 étoiles

Pełen profesjonalizm w wykonaniu pani…

Pełen profesjonalizm w wykonaniu pani Agnieszki Ledniowskiej i tym samym pełne zadowolenie klienta. Cóż więcej dodać? Hmm.... Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :)

9 décembre 2020

Réponse de Estheticon.pl

Dziękujemy za zaufanie i za skorzystanie z naszych usług. Staramy się, by jak najwięcej pacjentów znalazło dzięki naszej stronie odpowiedzi na nurtujące ich pytania, wsparcie innych użytkowników oraz odnalazło specjalistę dla siebie.

Dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii i zachęcamy do dalszego korzystania z portalu.

W razie jakichkolwiek wątpliwości, prosimy o kontakt.

Pozdrawiamy serdecznie!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus