Prachtige producten. Jammer dat ik deze website te laat heb ontdekt. In de sale mooie items gekocht. Snelle levering.
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Ik geniet iedere dag van het mooie handbeschilderde aardewerk van Estriek. Veel plezier en succes met de nieuwe uitdaging!
L'entreprise a répondu
Super goede service en ervaring met Estriek gehad! DHL had erg onvoorzichtig gedaan met de bestelling waardoor ik de schaal gebroken ontving. Na contact te hebben gehad met de winkel had ik binnen 2 d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Estriek koop je het mooiste Tunesische servies en aardewerk. Het servies is eerlijk (fairtrade), handgemaakt en handbeschilderd in Tunesië, in de stad Nabeul. Estriek laat je kennis maken met een oeroude ambacht, het pottenbakken.
Coordonnées de contact
125, 3044ER, Rotterdam, Pays-Bas
- 0629129146
- info@estriek.nl
- estriek.nl
Les gens ont aussi consulté
Ik geef géén 5 sterren omdat ik na…
Ik geef géén 5 sterren omdat ik na levering een vraag heb gesteld per telefoon maar die helaas niet is beantwoord: inmiddels ben ik er via Google zelf achter gekomen dat jullie aardewerk in de magnetron mag. Verder alles prima👍

Snelle service
Snelle service. Leuk zo’n persoonlijk en handgeschreven kaartje erbij! Authentiek en mooi aardewerk, prachtige kleuren.

Réponse de Estriek
Ben heel tevreden over mijn aankoop
Ben heel tevreden over mijn aankoop, bij de eerste levering was een van de kommen stuk, die werden prompt vervangen, geen discussie... mooi design!

Réponse de Estriek
De kwaliteit en de kleuren van de…
De kwaliteit en de kleuren van de producten komen overeen met wat er op de website wordt getoond en de levering was zeer snel. Kortom: ik ben erg blij met de service en met de aankoop!

Supermooi servies hier besteld
Supermooi servies hier besteld. Hele mooie kwaliteit. Het contact en de service is heel goed, heel persoonlijk en authentiek. Dat spreekt mij enorm aan. En het handgeschreven kaartje maakte het nog specialer.

Réponse de Estriek
Het handgeschreven kaartje was de final…
Het handgeschreven kaartje was de final touch.
Snelle verzending en levering liep top! Ik ben erg blij met de kwaliteit van het artikel. Hier ga ik snel weer bestellen!

Sousse Light tajine - prachtig
Regelmatig kook ik vegan Caribbean stews en dat gaat ook super in de Sousse Light tajine die ik nu heb. Afwasmachine gaat ook gewoon goed! Nice 👍🏽
Prachtig!
Prachtig servies ontvangen van Estriek. Heel goed ingepakt, en met een mooi kaartje erbij. Ik ben tevreden! Zowel van het product als van de service.

Zo mooie handgemaakte producten
Zo mooie handgemaakte producten. Je ziet meteen dat het met liefde gemaakt is. Ga zeker hier vaker wat bestellen, voor mezelf en om cadeau te doen ❤

Réponse de Estriek
Heel mooi en authentiek product😃 Zeer…
Heel mooi en authentiek product😃 Zeer snelle service en de schaal werd zorgvuldig verpakt. De schalen zijn een aanrader voor iedere kookfanaat.

Réponse de Estriek
Snelle levering met leuk persoonlijk…
Snelle levering met leuk persoonlijk bericht. En erg tevreden met mijn kopjes! Zeker een aanrader :)
Ik ben heel tevreden van haar…
Ik ben heel tevreden van haar producten.
Ze zijn zo mooi.
Ik zou ze allemaal wel willen zodat ik elke dag een ander menu in een ander tajine of bord zou kunnen serveren.
Koffie zou ik ook wel willen drinken uit die mooie mokken.
Het is prachtig werk ,zeker omdat je weet dat alles met de hand is afgewerkt.
Zeer lieve dame ook,en heel snel met de levering en altijd heel verzorgd ingepakt.
Ik koop er zeker nog dingen ,al weet ik niet altijd wat eerst te kiezen.
Dus niet twijfelen als je iets moois ziet ,je zal geen spijt hebben

Onwijs tevreden!
Onwijs goede klantenservice en prachtig servies van goede kwaliteit! Erg blij mee

Super tevreden klant!
Uitstekende service, snelle verzending, super mooie schaal toegestuurd gekregen. Ik ben fan van Estriek!

Réponse de Estriek
Prachtige producten en snelle levering
De schaaltjes die ik kocht zijn prachtig. Ze kwamen de dag nadat ik ze besteld had. Het is ook erg fijn dat ze gewoon in de vaatwasser kunnen.
De klantenservice reageerde erg snel, wat erg fijn was.
Ik overweeg nu ook om de borden te kopen, want ik werd erg blij van de kwaliteit en originaliteit van de schaaltjes.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.