ET BILHUS ApS Avis

4,4

Hos ET BILHUS handler det om mere end bare biler. Vi kombinerer kvalitet, ærlighed og personlig rådgivning for at skabe en tryg og professionel købsoplevelse – fra første kontakt til nøgleoverdragelse.

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Fuld tilfredshed og høj service.

Købte en bil i juli måned med fuld tilfredshed. Fik svar på spørgsmål, bekymringer og et godt tilbud på vinterdæk. Foretrækker dog helårsdæk som de også gerne vil hjælpe med at pristjekke når det bliver aktuelt. Fik også hjælp til levering af bilen. Sebastian er flink, tillidsvækkende og ordentlig. Er rigtig glad for bilen. Et Bilhus kan varmt anbefales herfra.

3 juillet 2026

Super service

Super service, virkelig behagelig og serviceorienteret sælger. Han gjorde alt for at fikse de fejl og mangler der var. Tog selv initiativ til at lave service på bilen inden vi modtog den. - Helt igennem en god oplevelse.

24 juin 2026

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sebastian. Servicen var helt i top, og i modsætning til flere andre bilsælgere, hvor samtalen ofte blev rettet mod min far, følte jeg her, at Sebastian talte direkte til mig og tog mig seriøst.

Det gjorde oplevelsen både personlig og behagelig, og jeg følte mig godt vejledt uden at være presset. Jeg kan varmt anbefale både Sebastian og bilhuset til andre, der ønsker en professionel og personlig behandling.

10 juin 2026

Havde en rigtig god oplevelse med salg…

Havde en rigtig god oplevelse med salg af bil. Sebastian havde aftalt en pris og betingelser med min kæreste inden handel overholdte aftalen prøvede ikke at “snyde” var åben og ærlig igennem hele processen. Små ting drillede som var ude af nogenshænder men det blev os klaret åbent og ærlig. Kan varmt anbefale dem her fra det er helt sikkert!

30 avril 2026

Professionel handel og højt humør

​Professionel handel og højt humør hele vejen igennem med Sebastian ved roret. Fra start til slut var der fuldstændig styr på processen, og vi blev opdateret løbende. De lever i den grad op til de værdier, de præsenterer som virksomhed. Fem stjerner herfra

19 mai 2026