Bra urval på designen, lätt att beställa, överkomliga priser och snabb leverans. Dock har vi märkt att man måste ha en slät och lätt glansig yta (t.ex tvättrådslappen) där man fäster etiketter, lossna... Voir plus
Min beställning verkade ha glömts bort. Fick själv kontakta kundservice efter mer än 2 veckor utan etiketterna. Fick som svar att det var mycket beställningar men tycker man borde fått veta det av er... Voir plus
Helt ok kvalitet. Dock rätt svåra att få loss från pappret de sitter fast vid. Beställde för några veckor sen,fick dom ca 1 1/2 vecka senare, så man kan räkna med en leveranstid på ca 1-1/2 vecka fast... Voir plus
Så nöjd!
Så nöjd!
Coola o tuffa etiketter som kom snabbt från det jag beställde dem!
Kommer beställa fler!
Victoria
Jättefina etiketter
Nöjd men....
Jag är väldigt nöjd med hur lapparna har blivit och priset är väldigt bra men jag skulle önska att det fans något som man kunde fästa på strumpor och under byxor samt på flaskor och matlådor för även det verkar folk inte kunna låta bli att sno på barnens skola.
Snabb leverans & etiketterna sitter!
Snabb leverans & etiketterna sitter ordentligt fast på kläderna👌🏼
Namnlapparna var sladdrigare och därmed…
Namnlapparna var sladdrigare och därmed svårare att sätta fast än lappar från andra ett annat märke vi provat. Vet ännu ej hur de håller efter tvätt.
Passar stora som små
Passar även till märkning av kläder för de boende på särskilda boenden
Denna gång är jag missnöjd
Denna gång är jag missnöjd, jag vet inte om jag fick ett måndagsexemplar men det var Suddig färg, suddig text och allmänt dåligt print. Jag har beställt flera gånger tidigare och varit nöjd men denna gång var det som att kasta pengar i sjön.

Réponse de Etiketta
Fantastiska vackra Etiketter
Fantastiska vackra Etiketter. Barnbarn blev väldigt glad . Jag ge 5 stjärnor . Leverans kom snabbt. Tänker handlar mer och har visat till familjen och mina kollegor på jobbet som har små barn . Tack
Mvh Maira
Bara + från oss
Snabb leverans, bra pris och superfina namnlappar! Extra roligt för barnen att välja bland flera olika motiv
Väldigt nöjd med kvaliteten
Väldigt nöjd med kvaliteten. Lapparna sitter länge på kläderna, även om man tvättar dem ofta.
Jättefina 😀 sitter bra i kläderna samt skor. Nöjd kund
Jättefina 😀 sitter bra i kläderna samt skor
Köpte namnlappar med Emil i Lönneberga
Köpte namnlappar med Emil i Lönneberga, snabb leverans och så fina!!
Väldigt nöjd och belåten med mitt val 🤩
En savoir plus sur les différents types d'avis.