Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Har fået en mail tilsvarende andre her i tråden. Muligvis fake ? Men de beder hverken om fortrolige oplysninger eller penge her og nu, så hvis man svarer OK, må der komme noget opfølgende, hvor man f... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS!!! Trap er niet in!!! Ze richten zich nu ook op Nederlandse bedrijven op deze manier: Geachte [uw eigen naam!] Gisteren ontvingen wij een aanvraag voor de merkregistratie van [uw bedri... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

This really looks like scam! Sending emails (which by the way are identified by MS Defender as spam) in which they would like you to pay for securing the Trademark for your own company. The company... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Scammers

Scammers. Messages of fake registration trying to get you to 'register first'. Problems is that these people get away with it, should be sentenced to 20 years in prison for fraud.

VORM VAN LEECHING

VORM VAN LEECHING: géén oplichterij, maar wél geld aan je verdienen.
Na een ontvangen email met de tekst:
"Geachte dhr. ...,

Gisteren ontvingen wij een aanvraag voor de merkregistratie van uw bedrijfsnaam. Deze aanvraag is niet door u of uw bedrijf ingediend, maar door een derde partij, zoals blijkt uit de aanvraagformulieren welke wij ontvangen hebben op ons kantoor. Tijdens onze controle constateerden wij dat uw bedrijfsnaam sterk lijkt op die in de aanvraag, maar uw bedrijf opereert in een andere sector.

Voor de registratie in Nederland bedragen de kosten €599 exclusief btw. Een inschrijving voor de Benelux kost €799,- exclusief btw. Uw inschrijving wordt binnen 24 uur verwerkt. Meer informatie over tarieven voor Europese of internationale registraties vindt u op onze website.

We horen graag binnen drie werkdagen of u gebruik wilt maken van deze optie. Indien we geen reactie van u ontvangen, of u heeft geen interesse, zullen wij de aanvraag van de andere partij goedkeuren, wat betekent dat zij de merkrechten op uw bedrijfsnaam verkrijgen.

Diederik van Dam
EUPTS"

Even de volgende punten gecheckt:
1. is het een écht bedrijf? Waarschijnlijk wel, maar niet in Nederland.
2. is het een échte website? Nee, de website voldoet op veel punten niet aan een website voor een onderneming.
3. Wie registreert de merkrechten dan wel? Dat is maar één onderneming: BOIP.
4. Waarom doen deze mensen dit? Geld verdienen!
Via de BOIP ben je honderden euro's goedkoper uit dan via deze lui achter EUPTS. Ze handelen jou registratie wel voor je af waarschijnlijk, maar het prijsverschil van een paar honderd euro per registratie is dan hun verdienmodel.
5. Moet je je zorgen maken? Gewoon geen zaken met doen met EUPTS, en als je je merknaam wil registreren via BOIP (het enige officiële kanaal) voor minimaal 10 jaar, dan kost dat ongeveer 300 euro; een spoedregistratie binnen 24 uur kost ongeveer 500 euro.
6. Moet ik reageren op de email? Dat kan, maar hoeft niet. Het is immers een handig verdienmodel waardoor jij je zorgen maakt over je merknaam/handelsnaam. Gewoon even zelf registreren via BOIP en je bent klaar.

Spam Alert

The company nor their staff are visible on LinkedIn.
Another website from the same group: eubrandprotection.com

22 octobre 2024

EuroPro Trademarks / Eupts.com is pure scam

EuroPro Trademarks / Eupts.com is pure scam. 'Diederik van Dam' benadert de bij de KvK ingeschreven eigenaar/directeur met een tekstje dat iemand je bedrijfsnaam als merknaam zou willen registreren.
'Gisteren ontvingen wij een aanvraag voor de merkregistratie van (bedrijfsnaam). Deze aanvraag is niet door u of uw bedrijf ingediend, maar door een derde partij, zoals blijkt uit de aanvraagformulieren welke wij ontvangen hebben op ons kantoor. Tijdens onze controle constateerden wij dat uw bedrijfsnaam sterk lijkt op die in de aanvraag, maar uw bedrijf opereert in een andere sector.

Aangezien uw bedrijf eerder is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft u nu de eerste keus om deze merknaam te registreren. Indien u niet wenst dat de derde partij gebruikmaakt van deze naam, kunt u ervoor kiezen om de merknaam zelf te registreren.'

Dat laatste zou dan 599 euro kosten. Trap er niet in!!!

Oplichting Diederik van Dam EuroPro Trademark

Tja! Oplichting!!!!!

Gisteren ontvingen wij een aanvraag voor de merkregistratie van ….. Deze aanvraag is niet door u of uw bedrijf ingediend, maar door een derde partij, zoals blijkt uit de aanvraagformulieren welke wij ontvangen hebben op ons kantoor. Tijdens onze controle constateerden wij dat uw bedrijfsnaam sterk lijkt op die in de aanvraag, maar uw bedrijf opereert in een andere sector.

Scam

Scam - are trying to trick you into paying for a trademark for your company.

Oplichters

Oplichters! Sturen een mail dat iemand anders een merkregistratie heeft ingediend voor mijn bedrijf. Trap er niet in. Nota bene sturen ze de mail naar het mailadres van mijn andere bedrijf, dus dat klopt sowieso al niet. Of je even binnen 3 dagen wilt reageren en betalen wanneer je jouw bedrijf bij hen wilt registreren. Dit registreren kan helemaal niet op deze manier. Ze proberen ook van alles tegenwoordig om je geld afhandig te makten!

EuroPro Trademarks (eupts.com) blokkeren trap er niet in

Mail ontvangen van EuroPro Trademarks (contact @ eupts.com) van ene Diederik van Dam, of we maar even onze merknaam voor € 799,- wilden registreren want er was een derde partij die dat met onze bedrijfsnaam wilde doen.
Kijk even op de KVK site en je ziet dat de merkregistratie voor de benelux, europa en wereldwijd door andere organisaties wordt geregeld.
Trap er dus niet in en gooi de mail meteen weg en blokkeer de afzender.

Pure oplichting dit bedrijf

Pure oplichting dit bedrijf. Mails sturen dat er zogenaamd een derde partij een aanvraag heeft ingediend om je bedrijfsnaam te registreren als merk. Blijkbaar zijn er nog steeds bedrijven die hier in stinken, anders had het voor "Diederik van Dam" vast geen zin dit soort scams op te zetten. Wees daarom gewaarschuwd.

Scam

Scam. Zogenaamd wil iemand mijn bedrijfsnaam laten registreren als merk. Kan helemaal niet, mijn bedrijfsnaam is zelfs al een geregistreerd merk.

Oplichters!

Ze sturen een e-mail met de volgende tekst:

Gisteren ontvingen wij een aanvraag voor de merkregistratie van [NAAM]. Deze aanvraag is niet door u of uw bedrijf ingediend, maar door een derde partij, zoals blijkt uit de aanvraagformulieren welke wij ontvangen hebben op ons kantoor. Tijdens onze controle constateerden wij dat uw bedrijfsnaam sterk lijkt op die in de aanvraag, maar uw bedrijf opereert in een andere sector.

We horen graag binnen drie werkdagen of u gebruik wilt maken van deze optie. Indien we geen reactie van u ontvangen, of u heeft geen interesse, zullen wij de aanvraag van de andere partij goedkeuren, wat betekent dat zij de merkrechten op [NAAM] verkrijgen.

Diederik van Dam
EUPTS

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus