L'entreprise a répondu

EU Transport kan noget særligt Vi har fået transporteret alle møbler til Spanien, hvor opbevaring på deres lager ved Alicante blev opmagasineret til feriebolig var færdigbygget. Vi er blevet infor... Voir plus

L'entreprise a répondu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super professionel service – tryg hele vejen! Vi havde en flytning med 2 TV, en kommode, et skrivebord og omkring 15 flyttekasser, som skulle fra Danmark til Fuengirola. Fra st... Voir plus

1. Services de déménagement et de stockage
  2. Service de stockage et de disques durs
  3. Service logistique
  4. Déménageur
  5. Service de transport

Écrit par l'entreprise

EU Transport tilbyder transport i hele Europa, både for private og erhverv. Vi kører fast mellem Danmark og Spanien 2 til 3 gange hver måned, og tilbyder afhentning og levering i de lande vi kører igennem på turen. Vi tilbyder også transport af biler og motorcykler. Vi har naturligvis alt gods forsikret under vores transporter i Europa. Kontakt os på telefonnummer +45 93 83 17 18 eller +34 711 02 02 18 hvis du har spørgsmål, eller send os en mail til info@eutransport.dk

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

38 avis

Så fik jeg for 3 gang brugt…

Så fik jeg for 3 gang brugt EUtransport!. denne gang skulle noget den anden vej (til Danmark). Havde en hel palle med varer som jeg havde pakket. Palle afhentet på datoen i Fuengirola og afleveret i Ishøj 5 dage senere i god behold!.....

Alt spiller bare Hos Eutransport, og priserne er fair. Det jo ikke GRATIS! at få kørt sine ting +3000 km!

Er meget tilfreds og forsætter med at bruge EUtransport, selvom andre måske er 200.-kr billigere ??, jeg ved det ikke, og er også ligeglad faktisk. h'Her ved jeg hvad jeg får......God service og sikker transport.

6 février 2026

Hej Fille,

Mange tak for din anmeldelse, og vi er glade for at du har været tilfredse med den service vi har ydet dig.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive dette.

Flytning af møbler fra Danmark til Spanien

EU Transport kan noget særligt
Vi er blevet informeret hele vejen.
Særlig tak til Petricia i DK og Jesper i ES

10 janvier 2026

Hej Birgitte,
Mange tak for at du tog dig tid til at sende en positiv anmeldelse omkring vores service, det sætter vi stor pris på.
Du er altid velkommen til at vende tilbage en anden gang, hvis det bliver nødvendigt :-)

MC til Spanien

Har fået transporteret motocykel med oppakning til Malaga. Blev svigtet af den oprindelige vognmand men EUTransport sprang til blot 4 dag før afrejse. Fra ende til anden har de været resultat orienteret, top professionelle og nogle rigtige rare mennesker. Det gælder både teamet i DK og Spanien. Kan varmt anbefale dem (og køre på egen MC i Spanien). MC anbringes i bur og køres på special trailer - det kan ikke gøres bedre.

21 septembre 2025

Hej Hans,
Mange tak for de pæne ord, du har skrevet. Det betyder meget for mig og resten af teamet.
EU Transport

Super professionel service – tryg hele vejen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super professionel service – tryg hele vejen!

Fra start til slut har alt fungeret perfekt!

Petricia holdt os løbende orienteret om hele forløbet – hurtig, præcis og utroligt hjælpsom med al kommunikation.
Da vores ting kom frem, stod Dennis klar i Fuengirola og leverede alt til tiden og i perfekt stand.

Alt blev håndteret professionelt, uden skader og med stor respekt for vores ejendele.
Vi har følt os trygge hele vejen igennem og kan kun give de varmeste anbefalinger til Petricia, Dennis og resten af holdet hos EUTransport 💪🚛✨

En kæmpe tak for jeres indsats – vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse!

3 novembre 2025

Hej Mathias,

Mange tak for de pæne ord du har skrevet, og vi værdsætter det utrolig meget.
Jeg er glad for at du har været tilfreds med vores service, og du er naturligvis altid velkommen til at vende tilbage

EU Transport

Vi skulle have flyttet 4 stole til…

Vi skulle have flyttet 4 stole til Spanien, de blev en uge forsinket pga en syg chauffør, men super information fra Patricia og Dennis og de andre på lageret i Fuengirola, så en god oplevelse
Peter DK

31 octobre 2025

Hej Peter,
Mange tak for din positive anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og jeg vil sørge for at dine pæne ord kommer videre til Dennis og Petricia :-)

Rigtig god oplevelse

Fik fragtet 6 flyttekasser og et paddelbord til Danmark fra Spanien.
Kommunikationen med firmaet var helt fantastisk og prisen en del mindre end jeg havde forventet (Det kan man jo ikke klage over)
alt er nået uskadt frem🙏
I får de bedste anbefalinger herfra 👍

28 septembre 2025

Hej Ann,
Mange tak for din positive anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og vi er glade for at du har været tilfreds med vores service
EU Transport

Skal du flytte til Spanien kan jeg…

Skal du flytte til Spanien kan jeg varmt anbefale EU Transport, firmaet ved absolut hvad perfekt service skal være, jeg er også totalt overrasket over prisen, som var usædvanlig utrolig, samtidig skal de 2 chauffører som hentede mine flyttekasser have den største ros for at håndtere mine kasser med forsigtighed, alt i alt: PERFEKT FIRMA

15 octobre 2025

Hej Sus,
Mange tak for din positive anmeldelse, det er meget værdsat, og vi er glade for at du har været tilfreds med vores service.
EU Transport

Sidste måned stod jeg for at tømme…

Sidste måned stod jeg for at tømme vores lejlighed i Danmark.
Jeg havde pakket bilen med 7 flyttekasser, som jeg skulle have opbevaret hos familie. Jeg opdagede at der var en transport fra Ishøj samme dag. Det var eftermiddag, så tænkte at det var for sent. Fik fat i EU og fik at vide at chaufføren var næsten klar til at køre, så hvis jeg skyndte mig. 3 kvarter senere afleverede jeg mine kasser til en superflink dame, der noterede 1m2 gods. Synes det var flot. Fredagen efter hentede jeg mine ting i Fuengirola. En mand kom fra sit andet arbejde, og åbnede lageret, kun for min skyld.

Det er service i absolut topklasse som jeg kun kan anbefale andre i min situation at bruge. Mvh Søren

25 juillet 2025

Hej Søren,
Vi er glade for at du var tilfreds med vores service, og sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse her på Trust Pilot.
EU Transport

Op bevang og flyting meget proff og Han…

Op bevang og flyting meget proff og Han er sku nu ok ham Hentik der 💪👌🙂

14 août 2025

Hej Ruddy,

Vi er meget glade for at du har været tilfreds med vores service, og sætter virkelig stor pris på, at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse her på Trust Pilot.
EU Transport

Jeg skriver min første anmeldelse…

Jeg skriver min første anmeldelse nogensinde på Trustpilot, for når man oplever en så outstanding service, som jeg gjorde, da jeg fik transporteret 53 m³ møbler fra mit hus i Spanien til Danmark, så kræver det at dele oplevelsen med andre, der har lignende behov.
Ikke bare blev alt håndteret top-professionelt fra ledelsens side, men også de to teams – både det spanske og det danske – var helt fantastiske.
De var søde, professionelle og behandlede hver eneste ting, som var det deres egen ejendom.
Kunne jeg give 10 stjerner, så havde de fået det!

26 août 2025

Hej Hans Jørgen
EU Transport

God service fra start til slut

God service fra start til slut. Et halv hus pakket og sendt fra DK til Fuengirola. Opbevaring i et år, før levering til ny bolig. Kan kun anbefale👌💪💪

26 juillet 2025

Hej Maria,
Mange tak for dine pæne ord, og er glad for at du har været tilfreds med vores service, det betyder rigtig meget for os.
Mvh.
EU Transport

Fik 5 paller leveret til privatadresse…

Fik 5 paller leveret til privatadresse i Spanien. Paller blev hentet på lager i Danmark til aftalt tid. Chaufføren ringede dagen inden at pallerne ankom til adressen i Spanien. Desværre var lastbil liften gået i stykker, og pallerne kunne ikke læsses af på normal vis, men Eutransport sørgede for at få omlæsset pallerne til en lokal transportør som kunne sætte vores paller helt ind på vores grund. Eutransports chauffør var hele tiden i kontakt med os telefonisk og informerede om hvordan og hvornår pallerne blev leveret. Alt indhold på pallerne var intakte trods omlæsninger. Super god service kan kun anbefales.

12 septembre 2024

Hej John,
Tak for din anmeldelse her på TrustPilot.

Det var desværre lidt uheldigt med vores lift på lastbilen, men vi fik det løst uden de store problemer, og jeg er glad for at du er tilfreds med vores service, til trods for situationen.

Flyttekasser fra Danmark til Spanien

Jeg skulle have 6 flyttekasser til Spanien i juli 2024, og selvom det var en mindre flytning, blev jeg og mine kasser behandlet som hvis det havde været en stor flytning. God kommunikation hele vejen igennem, og kasserne blev båret ind, og til den aftalte tid!
Stor anbefaling fra mig:)

4 juillet 2024

Hej Trine,
Mange tak for de rosende ord du har sendt, det sætter vi meget stor pris på, og jeg er glad for at du har været tilfreds med vores service.

Professionelle og løsningsorienterede

Vi har brugt EU-Transport flere gange. De er meget professionelle og har orden i tingene. God og hurtig tilbagemelding og flinke og løsningsorienterede medarbejdere.

25 juin 2024

Hej Bente,
Mange tak for din anmeldelse, og vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive på vores profil.

Professionelt og pålideligt

EU transport er et både professionelt og pålideligt transportfirma der har gjort det meget nemt og trygt at sende ens ejendele mellem Danmark og Spanien. De går langt for at få din transport til at ske på den bedste måde, med gode folk i såvel Danmark som Spanien.
Kan kun give EUTransport de bedste anbefalinger.

14 mars 2024

Hej Erik,
Mange tak for dine pæne ord, det vi sætter vi stor pris på, og er glad for at du har været tilfreds med vores service.
EU Transport

Vi er 100% tilfreds med vores…

Vi er 100% tilfreds med vores flytninger til Spanien, alle aftaler er overholdt, de er altid gode til at kommunikerer løbende som man føler sig trygge. Priserne er bare ok
EU Transport kan varmt anbefales

22 septembre 2023

Hej Carl,
Mange tak for din positive anmeldelser, det er altid dejligt at få ros for det arbejde vi udfører
EU Transport

Seriøst firma med god og hurtig…

Seriøst firma med god og hurtig service...ingen spørgsmål er dumme...perfekt behandling af mine ting osv. Kan kun varmt anbefale..

2 novembre 2023

Hej,
Mange tak for dine pæne ord, og vi er glade for at du har været tilfreds med vores service.

Fantastisk service

Vi skulle flytte fra Portugal til Danmark November 2023, og EU Transport var der til den aftalte tid, faktura var som aftalt, og alt gods ankom sikkert og helt. Kun anbefalinger her fra.

2 novembre 2023

Hej Diana,

Mange tak for de pæne ord, og vi er glade for at du har været tilfreds med vores service.

EU Transport

De overholder hvad de lover og altid…

De overholder hvad de lover og altid til tiden så har man en dato med eu transport, stabil og til og stole på
vi skulle have nogle ting fra danmark til belmadena
som kom på aftalt dato og tid
Så kæmpe anbefaling her fra skulle vi står og skulle tilbage til dk vil jeg klart bruge eutransport

7 juin 2023

Hej Anja,
Mange tak for dine pæne ord, det betyder meget at du har været tilfreds med vores service.