I forbindelse med polterabenden havde vi besøg af Stripper Sisse, og det var et show, der ramte helt plet. Sisse formåede med humor, charme og skæve indslag at få både brudgommen og resten af sels... Voir plus
Jeg har arbejdet sammen med Tali i forbindelse med vores sommerfest. Kreativ, omstillingsparat og festlig er nogle af de kvaliteter jeg især vil fremhæve. Kan varmt anbefale til andre.
L'entreprise a répondu
Jeg deltog i et julearrangement sammen med min familie, hvor drillenissen Julle skulle komme og underholde børnene. Det blev en meget ubehagelig oplevelse, fordi Tali kom med racistiske kommentar... Voir plus
Fotografen Kirsten (Tali) tog fusen på alle ved min søns konfirmation. Pludselig stod “en fremmed” i festlokalet med et glas rødvin i hånden. Kirsten blev smidt ud fra festen 2 gange inden selskabet f... Voir plus
- Agence de divertissement
- Service de fête pour enfants
- Animateur de soirées et d'événements
- Société d'événementiel
Informations provenant de diverses sources externes
Eventkompagniet Tali Piontek leverer underholdning og events for børn, voksne og firmaer til alle typer arrangementer som julefrokoster, fester, børnefødselsdage, firmafester, festivaler.
Danemark
- eventkompagniet.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Der blev grinet helt vildt og humøret steg, da Tali gav den som Fup-fotografen Kisser. Hun er en fænomenal underholder og der bliver i hvert fald noget at tale om.
Fantastisk underholdning
Tali og hendes team sørgede for en helt fantastisk start på vores Fest - som vores kollegaer sagde "det er længe siden vi har grinet så meget"
Hilsen Personaleforeningen Danfoss Rødekro

Réponse de Event Kompagniet
Fuld knald på underholdningen fra start…
Fuld knald på underholdningen fra start til slut, med fuld energi. Alle var meget underholdt af Kisser som fotograferede alle, mens hun kom med små sjofle ting omkring dem. Kan varmt anbefale fup-fotografen Kisser.
Til en Dobbelt 30-års...
Jeg er til en Dobbelt 30-års, hvor Sisse netop har optrådt...
Det var kun et lykkeligt tilfælde, at pigen overfor ikke var blevet våd af øllen i min mund! Jeg kæmpede for, at holde det inde!
Detaljerne i kostume og rekvisitter kan en dilettant-skuespiller, der selv går op i detaljer, jo kun elske!
Ad. børnene har der muligvis været et forklaringsarbejde bagefter, men Sisse klarede den flot (da hun opdagede dem), - og iøvrigt må forældre da selv kunne finde ud af, at skærme deres unger, hvis de finder noget stødende!!!
Tak for et virkelig godt show, Tali :) !!!
Fantastisk oplevelse, gæsterne hylede af grin.
Tusind tak til Tali for en helt fantastisk oplevelse ved min søn og svigerdatters bryllup. Tårerne trillede af grin under hele seancen hos alle gæsterne. Hun var helt fantastisk og jeg kan varmt anbefale hende til enhver lejlighed og ikke mindst rolle. Hos os spillede hun fake kæreste til gommen.
Fantastisk og ægte kvinde
Fantastisk og ægte kvinde , utrolig fantastisk underholdende 🙌🏽
Tali er helt fantastisk!
Fantastisk show
Vi havde den fornøjelse at få besøg af fantastiske Cowboy Conni til min mands 50 års fødselsdag - kan varmt anbefales! Hun kunne virkelig få liv i festen. Tusind tak for et fremragende show!
Sjov Kombineret sommerfest og bryllup
Kombineret sommerfest og bryllup, der gik lidt tid før det gik op for gæsterne hvad der skete, men så gik det stærkt og latteren rullede i teltet.
Overraskende, sjov og underholdende, vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Hilsen Lotte og Bo Frederiksværk
Online konsulent/julearrangement
Vi hyrede Tali/Eventkompagniet til at stå for et undercover online julehygge arrangement om motivation og arbejdsglæde. Det gik over al forventning. Konsulenten fremstod professionel i starten med gode og saglige tips og så gik det ellers "galt", der blev slukket tørst i et vinglas, fortalelser og tips der blev mere og mere outrerede på den sjove måde. Vi var ca. 100 til arrangementet og latteren lød op og ned ad gangene fra kontorerne og alle havde moret sig. Inden afsløringen lavede vi tryl-selv show og til sidst fik vi besøg af julemanden, der tog de artige og uartige under kærlig behandling. Det var et kæmpe hit, så STOR ros til Tali og julemanden og en kæmpe anbefaling herfra.
Vi havde besøg af Klovnen Tu Tu.
Vi havde besøg af Klovnen Tu Tu.
Klovnen Tu Tu var en fornøjelse at have på besøg på Krisecenteret Frederiksværk, hvor klovnen underholdte både børn og kvinder. Alle hyggede sig med trylleri og ballonshow. Fantastisk arrangement !
Var glade for at have Tali som fotograf…
Var glade for at have Tali som fotograf til min 50 års fødselsdag - hun kan få alle til at grine og sætte fut i festen
Vi havde besøg af Kisser Marcussen til vores datters konfirmation
Vi havde besøg af Kisser Marcussen til vores datters konfirmation. Hun var meget underholdende og hylende morsom. Alle i selskabet var godt underholdt, lige fra yngste til ældste deltager. Super hurtig til at opsnappe relationerne i selskabet. Alle pengene værd!
Grineren
Grineren. Top underholdning latter musklerne blev flittigt brugt og enkelte fik god rød kulør i ansigtet. Jeg skal helt klart opleve det igen
En sand fornøjelse at have “Kisser” på…
En sand fornøjelse at have “Kisser” på besøg, til vores fest. Sjovt og underholdende fra første minut.
Vh. Familien Egedal Lynge.
Genialt!
Genialt!
Havde "inviteret" fotografen Kisser Markussen til min søns konfirmation. Hun gør det bare så godt. Lidt "lummer", men aldrig så meget at det bliver pinligt. Hun er super til at opsnappe hvad der foregår ved bordet. Vi griner stadig....
Kisser Marcussen gennemført sjov…
Kisser Marcussen gennemført sjov underholdning til vores søns konfirmation. Lige fra de små børn til de gamle bedsteforældre var med hele vejen og uden nogen blev udsat over grænsen. Professionelt udført og super god finale med fællessang for konfirmanden 👍😉. Bedste anbefalinger med herfra

Réponse de Event Kompagniet
Fantastisk besøg af “Kisser” til vores…
Fantastisk besøg af “Kisser” til vores datters konfirmationsfest🎉.
Skønne replikker, lige til kanten ,men for alle aldre.
God indlevelse og nærvær overfor selskabet.
Kan absolut anbefales, hvis der skal være humør og grin i festlighederne😅.

Så festligt
Sjovt, overraskende, hurtige replikker, fræk lige til grænsen. Bare god underholdning til personalefesten.
Kisser er en alletiders (tvilsom)…
Kisser er en alletiders (tvivlsomme) karakter. Fantastisk underholdning til min 40 års fødselsdag! Bedste anbefalinger her fra.