Afdeling Karslunde Vores kære hund Vigga fik en hurtig akut tid, blev scannet, hvor man så en blødning og en stor tumor, hun kom på operation bordet indenfor 1 time. De fjernede en stor tumor ( så s... Voir plus
Super venligt personale som tog sig tid til at nusse om min hund for at gøre ham tryg inden undersøgelse. De tog også hensyn til hans signaler når han fx viste utryghed ved at komme i andet lokale for... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var på klinikken i karlslunde i går, med min elskede lille Louie. Var ikke forberedt på hvor slemt det stod til med min lille hund, men blev virkelig godt informeret, støttet og hørt af den sødeste... Voir plus
Vores lille Bertha (hund) har fået den bedste behandling, vi kunne ønske os, hos Evidensia i Kolding. Vi har oplevet en stor tryghed og omsorg hos alle medarbejdere. Du bliver som ejer af dit dyr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.
4700, Næstved, Danemark
- evidensia.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Amazing Vets
The staff and the vets are super friendly and they take good care of our furry babies

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Jeg vil absolut ikke anbefale dette…
Jeg vil absolut ikke anbefale dette sted til nogen. Da jeg tog min kat derhen, lå den forrige kats afføring på bordet, og de begyndte at undersøge min kat uden at rengøre den. Katten havde øreproblemer. De undersøgte kattens ben og bagdel; de ved absolut ingenting. Og de talte meget uhøfligt til os.

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Fuldstændig håbløs at komme i kontakt…
Fuldstændig håbløs at komme i kontakt med ved akut behov. Jeg stod med en hund der havde brækket ryggen efter overfald fra en anden hund. Blev stillet om til deres akutnummer. Ventede i 31 minutter hvorefter jeg bliv smidt af. Det er under al kritik og ikke første gang jeg oplever det !!!

Klar anbefaling
Andet - (skriv gerne hvad)
Jeg føler mig tryg ved at komme med min hund, og Cecilie Due som har behandlet Rumle, er altid forberedt og har altid god tid til at forklare hvad der sker og hvad vi skal gøre osv.

Altid smilende og hjælpsomme

Behageligt og professionelt personale

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Årligt check og vaccination af vores 2…
Årligt check og vaccination af vores 2 glathårede fox-terriere på godt 12 og 4 år. Grundig undersøgelse med gode råd. Vi vil trygt komme igen.

Super til små hunde
I r altid søde og venlige for vores lille hund og oz og giver gerne gode råd

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Altid den samme Dyrlæge til min hund
fin og god betjening og god sparring med dyrlægen i forhold til min hund

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Super sød og meget dygtige dyrlæge Anne…
Super sød og meget dygtige dyrlæge Anne som tog godt imod vores nye lille hvalp. Man er er i trygge hænder så kan varmt anbefales

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Dygtige, venlige og glade for dyr
Vi og vores hunde er i de bedste hænder og hundene elsker at være til dyrlæge.

Evidensia Karlslunde
Jeg og min kat blev henvist dertil, fordi han skulle have lavet noget kikkertundersøgelse. Jeg blev modtaget med kæmpe omsorg lige fra starten, og jeg blev mødt i eventuelle bekymringer, som jeg måtte have. Jeg spurgte ind til pris, hvortil en dyrlæge, Ditte, ville læse min kats journal grundigt igennem, og herefter ringe til mig med et konkret prisoverslag. Det var meget præcist, og hvad undersøgelsen endte med at koste også, og samtidig kunne jeg snakke med hende ift. hvad hun regnede med der skulle ske på dagen for undersøgelsen.
På selve dagen, blev jeg mødt af dyrlæge Ditte igen som bare rummer enormt meget omsorg. Hun er et kærligt menneske, som gerne svarer på spørgsmål - selv hvis der er mange, og hun gør, at jeg følte mig tryg med det samme ift. at skulle efterlade min kat der hele dagen.
Sammenfattende kan jeg ikke anbefale Evidensia Karlslunde nok. De har været imødekommende med det samme, og fik sat en tryghed - selv i en meget beskyttende katte-mor. Så tak for dig Ditte, du gør et virkelig godt stykke arbejde.

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Great care always for our vizsla
Fantastic vets, have always taken care of our Vizsla, Milo, and specially when it has been an emergency! Thank you to all your amazing employees!

Professionel og omsorgsfuld.
Præcis vejledning i forbindelse med mindre operation, hvor min kat dog måtte i narkose.
Har benyttet Lise Hansens klinik i Brønshøj i 28 år.

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Professionelt og hjælpsomt personale.

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
De sødeste og mest kompetente…
De sødeste og mest kompetente medarbejdere jeg nogensinde har mødt!
Jeg kom til Evidensia Faxe, for at få en anden mening end min faste dyrlæge.
Min hund var blevet mere og mere sløj i løbet af én uge. Min faste dyrlæge ville sende os hjem med elektrolytter og se tiden an.
Da jeg kom til Evidensia Faxe, blev der taget en blodprøver og scanning, og mistanken faldt på en væskefyldte og betændt livmoder.
Dagen efter, om morgenen, blev min hund opereret og kommer sig stille og roligt.
Hele vejen har jeg, som ejer, været inddraget i tankerne og behandlingsmuligheder. Og både før og efter operationen blev jeg ringet op og informeret.
Jeg har følt mig 100% tryg hele vejen igennem, og jeg kommer ikke tilbage til min tidligere dyrlæge igen.
Kun det bedste er godt nok til min hund - Og det bedste er Evidensia Faxe!

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Gode, søde og venlige personale og kommer også med faglige begrundelse og forklaringer.

Réponse : Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Den bedste oplevelse hos Karlslunde…
Den bedste oplevelse hos Karlslunde Dyrehospital!
Min hund fik pludselig store smerter en aften, og jeg kontaktede Karlslunde Dyrehospital kl. 19.00. Allerede kl. 19.30 fik vi en tid, hvor dyrlæge Julie tog imod os med så meget ro, omsorg og professionalisme. Hun smertedækkede min hund og gjorde alt for, at min hund skulle få det godt igen.
Senere på natten, omkring kl. 03.15, måtte vi afsted igen, og denne gang blev min hund indlagt. Julie tog sig kærligt af hende hele natten frem til kl. 09.00, og både Julie og Line var helt fantastiske. De var søde, empatiske og utroligt dygtige – jeg følte mig tryg hele vejen igennem og vidste, at min hund var i de bedste hænder.
Da jeg hentede hende kl. 13.00, havde hun det så meget bedre og var næsten sig selv igen. Jeg er dybt taknemmelig for den behandling og omsorg, vi har fået.
Jeg kan varmt og helhjertet anbefale Karlslunde Dyrehospital – et sted hvor både dyr og ejere bliver mødt med ægte kærlighed og faglighed i topklasse. ❤️🐾