Fantastisk kundeservice! Bestilte en buket til min søster. Fik tastet adresse ind, men fik åbenbart fjumret, så jeg også valgte pakkeshop. Skrev til Evige Blomsters info-mail næste morgen for at hør... Voir plus
Første gangs køber af blomster online. Havde trods kommunikation med butikken forventet en smule mere størrelse på buketten ift. prisen. Derudover så var buketten blot lagt i en papkasse uden be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bredt udvalg af flotte buketter i alle prisklasser og mange farvevariationer samt nem bestilling og betaling og hurtig levering gjorde det nemt at vælge 5 stjerner til Evige blomster. Ikke mit sidste... Voir plus
Smuk buket ligesom billedet viser. Virkelig hurtig levering bestilte tirsdag og havde den torsdag. Det er bare fedt. Plus emballagen som evigheds buketten er pakket ind i er bare i orden. Så alt i alt... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Smukke Evighedsbuketter fra Evige Blomster Hos Evige Blomster finder du et stort udvalg af unikke og stilfulde evighedsbuketter, som er nøje sammensat i et væld af farver og design. Vores buketter er skabt til at holde i minimum 6 måneder og kan med den rette pleje forblive smukke i meget længere tid. Langvarig Skønhed til Dit Hjem Evighedsbuketter er mere end blot blomster – de er tidløse dekorationer, der kan tilføre elegance til ethvert rum. Disse buketter kræver ingen vanding og bevarer deres skønhed år efter år, hvis de undgås at stå i direkte sollys. Unikke Buketter til Enhver Anledning Vores evighedsbuketter er et bæredygtigt valg, der kombinerer naturlig skønhed med lang holdbarhed. De er perfekte som en personlig gave, til festlige begivenheder eller blot som en smuk tilføjelse til dit hjem. Hver buket er unik, og du vil finde noget for enhver smag i vores sortiment. Tidløs Elegance Invester i en evighedsbuket fra Evige Blomster og oplev glæden ved blomster, der aldrig visner. Perfekt til at skabe en varig atmosfære af ro og skønhed.
Vestervang 15, 6261, Bredebro, Danemark
- 42 92 41 37
- info@evigeblomster.dk
- evigeblomster.dk
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Bestilte en buket til min søster. Fik tastet adresse ind, men fik åbenbart fjumret, så jeg også valgte pakkeshop. Skrev til Evige Blomsters info-mail næste morgen for at høre, om jeg kunne ændre til hjemmelevering.
Christoph fra Evige blomster rettede bestillingen til hjemmelevering uden beregning. Min søster, der blev opereret i går fik en smuk buket, og jeg er en meget glad kunde, der helt sikkert vender tilbage.
Flot buket
Flot buket, ligesom på billede.
Tusind tak til Christoph for en fantastisk kundeservice.
Vare ikke som forventet 👎🏻
Lavendel blomsterne lugtede virkelig mærkeligt, og havde en anden farve end på billedet. Sendte det hele retur. Sælger insisterede på, at der ikke var noget galt med varen.

Réponse : Evige blomster
Syntes blomsterne er flotte og…
Syntes blomsterne er flotte og naturlige at se på. Alt ift. køb og levering fungerede perfekt.
Hurtig levering og flotte buketter
Hurtig levering og virkelig flotte buketter.
Skønt produkt til os uden grønne fingre (og alle andre).
Absolut anbefalelsesværdig.
Altid så smukke buketter herfra som…
Altid så smukke buketter herfra som leveres flot indpakket. Meget hurtig levering og fantastisk kundeservice.
Kan kun anbefale Evige Blomster
Flot service
Alt gik lige efter planen... Bestilling, betaling og levering på den ønskede adresse - ALT OK!!
Hurtig, god service og levering
OK oplevelse, men bestiller ikke derfra igen
Ud fra billederne havde jeg forventet at blomsterne var større. Indpakningen virkede lidt uprofessionel. Det var ok, men jeg vil bestille fra LivingFlowers en anden gang.
Fint udvalg af blomster enkeltvis.
Fint udvalg af blomster enkeltvis.
Fin hjemmeside og hjælpsom service
Ja hun blev glad og overrasket over den…
Ja hun blev glad og overrasket over den flotte buket
5 stjerner var et nemt valg
Bredt udvalg af flotte buketter i alle prisklasser og mange farvevariationer samt nem bestilling og betaling og hurtig levering gjorde det nemt at vælge 5 stjerner til Evige blomster. Ikke mit sidste besøg!
Skuffet over størrelsen på en stor…
Skuffet over størrelsen på en stor buket blomster, jeg tør ikke tænke på den normale størrelse, taget prisen i betragtning..
Dårlig emballage/pakning, stort set alt pampas græsset er knækket/bukket.
Opdatering: Jeg fik tilsendt en ny buket, her var pampas ikke ødelagt, men buketten var samme størrelse. Deres store buketter syner derfor bare større på billederne. Jeg har ændret fra 2 til 4 stjerner, for god håndtering fra deres side.
Meget autentisk buketter der dufter…
Meget autentisk buketter der dufter himmelsk - hurtig levering i fin skånsom emballage - stor cadeau til jeres fremragende blomster “biks” 💝
Første gangs køber af blomster online
Første gangs køber af blomster online.
Derudover så var buketten blot lagt i en papkasse uden beskyttelse der holdt buketten på plads.
Det betyder en del af blomsterne er flade af at have ligget med bukettens vægt under transporten.

Réponse : Evige blomster