Bedriften beviser at falskt kan virke bedre enn ekte. Og disse blomstene står evig- og holder seg fortsatt like bra. Selv etter 1 år på kontorene våre nå. Det var raskt levering- og god kundebehan... Voir plus
Kjøpte kunstige stilblomster gjennom nettbutikken. Disse er av en helt annen kvalitet en det jeg har sett tidligere. Det er nesten umulig å se at de ikke er ekte. Pakken ble levert etter et par dager.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig flotte blomster, har kjøpt både de kunstige og de preserverte og er veldig fornøyd. kjekt med flotte blomster så varer lenge! Grei pris og rask levering. Anbefales!
- Livraison de fleurs
- Magasin de design et de décor intérieur
- Magasin de fleurs séchées
- Service de décoration florale
- Marché aux fleurs
- Service de plantes d'intérieur
Écrit par l'entreprise
Leverandør av kunstige blomster og planter
Karl Flods vei 9, 0953, Oslo, Norvège
- kundeservice@evigr.no
- evigr.no
Les gens ont aussi consulté
Super service
Super service, veldig fin bukett ! Til og med veiledning og forklaring. Og hjemlevering selv av firma. Topp !
Mottok den flotte buketten som var…
Mottok den flotte buketten som var akkurat så fin som jeg håpet! ❤️
Naturtro produkter
Preservert rose og flere kunstige planter. Alle veldig fine og naturtro!

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Produkt er som beskrevet/som på bilde. Pakket i forsvarlig emballasje og rask levering.

Utsøkt kvalitet
Nydelige planter. Selv har jeg av de kunstige plantene dems kjøpt både en liten monstera, og en peonbukett i vase med kunstig vann. Begge deler ser helt ekte ut. Selv liker jeg å ha en kombinasjon av både ekte og kunstige planter, og vil helt klart kjøpe alle mine fremtidige kunstige hos EVIGR, da jeg aldri har sett tilsvarende kvalitet andre steder når det kommer til kunstflora. Nå har jeg sett at de også har tatt inn preserverte blomster, og jeg er svært spent på å teste dem. Jeg venter på at de skal få inn preserverte hvite brudeslør, siden dem jeg har sett på Boligmessen var helt nydelige, de bare hadde ikke akkurat den fargen jeg ønsket meg den dagen.
Kort sagt, anbefales! Jeg liker også det å støtte en liten norsk bedrift med en flott filosofi. Så har de god service.

Réponse : Evigr
Vakre blomster i nydelige farger.Veldig…
Vakre blomster i nydelige farger.Veldig fornøyd.

Kjempe fornøyd😍
Kjøpte preserverte blomster hos Evigr…
Kjøpte preserverte blomster hos Evigr og de ser helt ferske ut. 🌞
Veldig flotte blomster
Kjempefornøyd!
Kjøpte blomster og en Monstera og er kjempefornøyd, de så utrolig ekte ut! Super service, de ble sendt til en annen by kjapt og uten problemer. Vil anbefale Evigr!
Noen av blomstene deres er så naturtro…
Noen av blomstene deres er så naturtro at de vil oppleves som ekte, selv når du studerer de fra nært hold. Det gjelder spesielt tulipanene (de som ikke er laget av stoff). Alle gjestene mine har trodd blomstene var ekte. Synes dette er imponerende, og jeg er veldig fornøyd med tulipanene og palmebladene jeg har kjøpt. Prisen er dessuten rimelig! Servicen har vært god hver gang, og leveringstiden har vært god ☺️👍🏻
Bedriften beviser at falskt kan virke helt ekte
Det var raskt levering- og god kundebehandling her. Vi bestilte derfor nye pynteplanter til våre nye lokaler i dag.
Kan anbefale både produkt og de ansatte sin gode service.
Veldig naturtro blomster til en ok…
Veldig naturtro blomster til en ok peng! Kjempefornøyd!