Evisports Onlinecoaching Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden over mijn online coachingstraject! Vooral het geduld, de fijne adviezen en de persoonlijke betrokkenheid van mijn coach Indy heb ik als heel waardevol ervaren. Ze kijk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Samen met coach Lotte heb ik een fijne begeleiding gehad. Zoveel mogen leren en toepassen, wat de dagelijkse en wekelijkse behoeften voor mij nu begrijpelijker maakt. Betere keuzes, meer energie en ge... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik voel me op mijn plek bij EviSports! Alles mag gevraagd worden en het complete plaatje is in beeld, super fijn! Alles gaat via een app, vanwege de afstand is dat voor mij erg prettig. Het is ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn coach heeft me goed begeleid: ze was toegankelijk, goed bereikbaar en ik kreeg altijd binnen redelijke termijn antwoord, zelfs in het weekend ;-) Ze gaf goede tips en paste zo nodig mijn recepte... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

43 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ik zeg Doen

De coaching is motiverend en houd je scherp. Coach geeft je advies en stimuleert je om je doelen te behalen. Het traject past goed in mijn dagelijkse leven. De wekelijkse jncheck geeft mij een houvast om mijn doelen te behalen. En soms ook gewoon ff klagen:-) Kortom DOEN Dank je wel Evi en Madelief voor jullie steun X

22 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

18 weken het traject mogen volgen…

18 weken het traject mogen volgen (kleine 6 kilo afgevallen) en mijn coach was Indy. Ze is een fijne coach omdat als ik een dip had zij het duwtje gaf om het weer te herpakken. Ze is nuchter en dat is net wat ik nodig had. Het traject is duurzaam en dat is goed voor de langeretermijn. Ik begon dit traject al met redelijk veel kennis over afvallen en door de jaren heen al 20 kilo afgevallen. Dit traject was voor mij meer een stok achter de deur.
Helaas werkt de app niet altijd optimaal met het scannen van producten, daarom niet volledige 5 sterren.

15 juin 2026

Zet je zelf eens op nummer 1 💪🏼

Via EVi coaching ben ik in 4 maanden tijd ruim 6 kilo kwijtgeraakt! Ik dacht dat ik rederijk gezond at, maar dankzij de coaching maak ik nu bewustere keuzes en heb ik veel meer regelmaat en discipline gekregen. Ik wist niet dat eten afwegen zoveel verschil zou maken.

Wat ik vooral fijn vond, is dat mijn coach Indy niet alleen keek naar de cijfers, maar juist ook de positieve dingen benadrukte — zelfs in weken waarin het wat minder ging. Want laten we eerlijk zijn: die heeft iedereen wel eens 😊

Door het loggen van mijn voeding, wegen en meten, krijg je echt inzicht in wat goed werkt en waar nog winst te behalen valt. Daarnaast heeft EVi heerlijke en makkelijke recepten én zijn de maandelijkse masterclasses super interessant en motiverend.

Het resultaat? Meer dan 6 kilo kwijt, een kledingmaat kleiner (helaas ook twee cupmaten minder 🤪), maar vooral: zóveel meer energie! Zelfs na een drukke werkdag heb ik nog energie over voor mijn jonge gezin, onze twee honden én om wat leuks te doen.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Dus: doe eens gek… zet jezelf op nummer 1 en ontdek wat het je kan brengen! 💪✨

28 mai 2026

Personal coach

Mijn ervaring was echt heel goed!
Ze hielpen mij met hoe ik het beste kan sporten maar ook met voeding en ze zijn altijd te bereiken via de app. Je mag ze alles vragen en elke week een check in motiveert wel om altijd door te gaan.

Als je wilt afvallen moet je zeker hiervoor kiezen!

Bedankt voor de ervaring en de stok achter de deur Indy❤️

11 mai 2026

Afval traject Evi Sports

Ik volg nu een aantal maanden het traject van Evy Sports om af te vallen en dat lukt. Ze helpen me niet alleen daar mee, maar ook met voedings- en trainingsschema’s. Voor dit traject lustte ik amper iets en nu leer ik steeds meer dingen eten. Mijn coach motiveert goed en reageert uitgebreid en eerlijk op mijn berichtjes die ik stuur, wanneer ik vragen heb of iets kwijt wil.
Ik heb mijn traject dus heel goed ervaren bij Evi Sports!

13 mai 2026

Goede coaching

Goede coaching
Goed advies over de voeding
Lekkere sport oefeningen
6 manden bezig geweest. Nu het inzicht hoe ik op deze voet door kan gaan.
Dankbaar voor de stok achter de deur ☺️

12 mai 2026

Super!

Superfijne online coaching gehad bij Evisports! Madelief is heel erg betrokken en denkt echt met je mee als het even niet lukt of tegenzit. Ze kijkt naar wat bij jou past en weet je op een fijne manier te motiveren. Echt een aanrader!

9 avril 2026

Coaching op afstand

Het heeft mij inzicht gegeven in wat ik kan/moet eten, bewustwording van wat ik kan veranderen, zelfvertrouwen dat ik niet zomaar aankom en een beter zelfbeeld. Daarnaast vind ik Madelief een respectvol, eerlijk en prettig persoon om te hebben als coach!

31 mars 2026

Top !!! Echt een aanrader

Ik vond het heel fijn werken de online coaching van Evisports. Er werd goed gekeken wat ik en mijn lichaam nodig hebben. Ik ben enorm goed door de kerstdagen heen geholpen. Ik ben niet alleen kilo’s kwijt, maar ook een enorme omvang !! Fantastisch.

30 mars 2026

Aanrader!

Een half jaar door Larissa gecoacht mogen worden. Wekelijkse check-in momenten waarin ik online mijn gewicht en omvang moest noteren en maandelijks foto’s aanleverde om te zien wat de progressie was.
Ik ben hierin kilo’s kwijt geraakt en mijn omvangen waaraan ik mij stoorde zijn weg. Ik ben bijna 2 kledingmaten kwijt en ben hier enorm dankbaar voor

27 mars 2026

Goed en leerzaam traject

Lieve coach, wordt naar je geluisterd, meegedacht en het is leerzaam! Goede motivatie krijgen als je een dip hebt. Zeker aan te raden!

Evi sports coaching traject

Bijna 6 maanden geleden toch besloten om me aan te melden bij Evi sports. Niet omdat ik niet sport. Dat zit allemaal wel prima. Maar omdat ik het diëten zat ben en gewoon een andere levensstijl en kijk qua voeding wil. Hoe doe je dat genieten en toch afvallen en daarna op gewicht blijven.
Ik heb coach Lisa. Ze is lekker nuchter en zegt waar het opstaat. Het stukje afvallen met haar tips en voedingsplan gaat prima. Ik heb voornamelijk de hulp nodig met levensstijl verandering. Hoe pas je genieten en opletten met eten toe zodat je niet meer aankomt en of maar weer opgeeft.
Daar krijg ik dus handvaten voor en die werken. Dus bijv na een vakantie geeft ze ook eerlijk toe dat het normaal is als je wat aangekomen bent. Maar dan pak je de draad weer op. Dan zie ook dat het goed komt. Ze motiveert hierin en geeft vertrouwen. Ze past het plan aan waar nodig, maar altijd in overleg.Het allerbelangrijkste is dat het voor mij niet voelt als afvallen. Dat ik gewoon nog mag genieten van eten. Iets dat met diëten nooit ging.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een 6 maanden traject gevolgd…

Ik heb een 6 maanden traject gevolgd bij Evisports en heb daar Lisa toegewezen gekregen als mijn coach. Na al wat maanden bezig geweest te zijn met afvallen begon ik te stagneren en wist ik niet meer zo goed hoe ik verder moest. Ik volgde Evi al een tijdje en besloot me in te schrijven voor dit traject! Ik ben super blij dat ik dit gedaan heb, want Lisa heeft mij de handvaten gegeven om verder te gaan. Ze is super positief en zorgt er elke week voor dat je weer vol met motivatie zit om verder te gaan en je doel te halen. Mocht je net als ik vastlopen in je afval proces, dan zou ik Evisports zeker aanraden!

In november 2025 begonnen

In november 2025 begonnen, met als verwachting dat het “toch weer niet zou lukken”, maar ik kreeg coach Lisa. Zij begeleidt mij op een liefdevolle confronterende wijze. Ze houdt mij een spiegel voor en wat veel andere therapieën niet lukten, maak ik met Lisa mooie stappen. Ik voel mij fitter, weet waar mn valkuilen liggen en stap er steeds minder in (of stap er sneller weer uit). Je kan altijd appen en er wordt echt met je meegedacht. Ik ben echt een blije sporter! 🏋️‍♂️

5 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

November 2025 besloot ik voor mezelf…

November 2025 besloot ik voor mezelf het roer om te gooien. Na jaren lang sporten en nu volledig de draad kwijt te zijn. Ik had écht hulp nodig. Ik kwam bij Evisports terecht. En wat ben ik hier blij mee zeg!!!

Ik kreeg Larissa als coach. Iemand die volledig bij mijn doelen paste. Ik heb nog nooit zo’n fijne begeleiding gehad als van haar. Duidelijk, secuur, meedenkend en vooral heel erg lief.

Ik at goed, mijn lichaam werd steeds strakker en gespierder, ik kreeg weer energie en vooral voelde ik mij weer helemaal goed in mijn lijf.

Ik ben echt enorm dankbaar voor deze coaching en ik kan iedereen dit van harte aanraden!! Mocht ik ooit weer hulp nodig hebben dan klop ik 1000% weer hier aan!

3 mars 2026

Tevreden gevoel!

Ik heb een 5 maanden traject gevolgd bij Evi sports met online coaching. Het was een super fijn ervaring met goede begeleiding. Mijn coach Lotte gaf de begeleiding die ik nodig had, motiveerde, gaf fijne tips als dat nodig was en was ook nog gezellig om mee te kletsen. Ik heb er super veel aan gehad om bewust te worden van een gezondere levensstijl en ben blij dat ik het gedaan heb!

2 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Als je zoekt naar een online coaching

Als je zoekt naar een online coaching, adviseer ik zeker evisports!
Dit heeft mij de afgelopen 4 maanden goed op weg geholpen met voedingschema en training op maat naar jouw doelen en behoefte, ook het contact tijdens deze periode loopt soepel en denken ze met je mee! Het motiveerd je ook vol te houden.
Handige app om alles bij te houden en in te zien hoe je progressie verloopt.
Dank jullie wel 🌸🌸

25 février 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus